Kad bi bilo u redu da...

Ma nisi procitao nista od njega......... Objasnjenje histerije na jednom slucaju je bilo fantasticno...... od tada sam poceo da obracam paznju na "nesvesne" pokrete ljudi oko sebe......... Verovatno ti se vise svidja Jung,.... ali taj je tip, po meni, sjebao vek koliko je dosadan.................

25.gif

tako mi manitua, ti ko da nikad nisi imao 17 godina. verovatno ni nisi. ostala ti rupa. i mrzim prokletog junga.

ovaj dechko shto je ovo otvorio deluje najnormalnije i najprosechnije mogucje, sa najobichnijim mogucjim problemom za koji ne mora ni postavljati pitanje, al kad je vecj postavio, hajd' ..... mi se ovde za'ebavamo, a najbolje bi bilo da je poslao pismo u Teen. majke mi, bez zezanja. tamo bi dobio bash lep odgovor. da se secjam adrese savetovalishta koje mi je dala drugarica josh odavno dao bih mu to, da tamo poshalje mail i dobije lep odgovor.

Keeper:
tako mi manitua, ti ko da nikad nisi imao 17 godina. verovatno ni nisi. ostala ti rupa. i mrzim prokletog junga.

ovaj dechko shto je ovo otvorio deluje najnormalnije i najprosechnije mogucje, sa najobichnijim mogucjim problemom za koji ne mora ni postavljati pitanje, al kad je vecj postavio, hajd' ..... mi se ovde za'ebavamo, a najbolje bi bilo da je poslao pismo u Teen. majke mi, bez zezanja. tamo bi dobio bash lep odgovor. da se secjam adrese savetovalishta koje mi je dala drugarica josh odavno dao bih mu to, da tamo poshalje mail i dobije lep odgovor.
HA HA HA....... Sa ovim savetovalistem si sjebao vek...... Ako ne moze sam da resi svoje ljubavne i sexualne probleme, koji su jos u pokusaju, NIKO IH NIKADA DRUGI NECE RESITI..............

defektu jedan, i ja sam imao isti takav problem, samo shto ga nisam ni konstatovao pa sam radio po svome i ispalo je na kraju chak i neprijatno da se i danas shtrecnem od toga. ja cju sledecji put znati shta da radim, al zaista se ne mora uchiti uvek na sopstvenim greshkama.
ovde se ne radi o reshavanju tudjih problema, vecj o konsultacijama za iste.
al dzaba to objasniti nekom kome razumevanje drugih ne ide po difoltu a komandu za istu je negde zaturio.

zmaj013:
Ma nisi procitao nista od njega......... Objasnjenje histerije na jednom slucaju je bilo fantasticno...... od tada sam poceo da obracam paznju na "nesvesne" pokrete ljudi oko sebe......... Verovatno ti se vise svidja Jung,.... ali taj je tip, po meni, sjebao vek koliko je dosadan.................

Ma bitno je da si ti načitan i da to uspešno primenjuješ.

zmaj013:
I kako bi izgledalo njegovo pitanje......... ZNATE IMAM VELIKI PROBLEM.... JE*AO BIH JEDNU CURU AL ONA NECE... STA DA RADIM?????
I imas li ti normalan odgovor na ovo nenormalno pitanje.........?????

tebi nije dobro. ali stvarno. pitanje nije nenormalno nego je sasvim svakodnevno, a odgovor je prost. necje -> nemoj. podvarijante strategije daljeg ponashanja su mnogobrojne.

zmaj013:
De de..... nemoj se hvaliti tvojim ranim sexualnim poduhvatima, to ne rade cak ni trotoarke...... bez sirenja nemorala molim...............
Izvini molim te,ko je pricao o sexualnim poduhvatima?
Zar zrelost i razmisljanje nema veze sa 15 godina?
Pazi,to sto sam ja napisala,nema nikakve veze sa sexualnim iskustvom,vec sa tim da 15 godina nije malo,i da ne mora da znaci da neko ko ima 15 godina ne zna sta zeli.
Ili NE zeli...:roll:

love_girl:
Izvini molim te,ko je pricao o sexualnim poduhvatima?
Zar zrelost i razmisljanje nema veze sa 15 godina?
Pazi,to sto sam ja napisala,nema nikakve veze sa sexualnim iskustvom,vec sa tim da 15 godina nije malo,i da ne mora da znaci da neko ko ima 15 godina ne zna sta zeli.
Ili NE zeli...:roll:
Dobro medena, nemoj da se nerviras,..... ta nervoza mnogo lose utice na lepotu......
Ma svako tek sa 18 ili 19 pocinje da zna sta hoce i sta zeli........

Slavik:
Moraću ove teme da postavljam na ovom podforumu, jer oni impotentni starci sa SAVREMENOG MUŠKARCA misle da su neki likovi ako ga umočili dva put. Situacija:i ja i ona smo nevini, izlazimo već pola godine, puno, puno se volimo, ja imam 17 ona 15, po nekim vašim procjenama, kada bi bilo u redu da uradimo to(neću da kažem neku drugu riječ, da se ove tatine i memine ćerke ne uvrijede i počnu sa onim crnjačkim feminističkim teorijama).Ona kaže da još nije spremna, ja je shvatam, ali ne mogu ja doživotno da imam žuljeve na desnoj ruci.PIŠITE.
ne znam dokle ste dogurali sa temom, mnogo ima strana, ali da ti kazhem, ako nije spremna onda nemoj da navaljujesh, chak i ti imash samo 17 godina, dobro ajde ne samo, i necjesh sigurno ostati dozhivotno sa zhuljevima :lol:ako budesh navaljivao, zapitaj se malo da li je stvarno volis, nemoj da pravish gluposti, jednom cje biti spremna, mozhda budete bili zajedno a mozhda i ne budete, ti cjesh imati neku drugu, ona drugog, heh, nishta ti tu nema dozhivotno :P

Back