Kako to smesno zvuci*drunken_butterfly*:a shta fali drugarskom sexu?
mislim nisam ja sad neshto prava osoba da pricha o tome, ali kapiram da je skroz ok...jednog dana

@Bojan
Si ti neki madjonicar a?

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Kako to smesno zvuci*drunken_butterfly*:a shta fali drugarskom sexu?
mislim nisam ja sad neshto prava osoba da pricha o tome, ali kapiram da je skroz ok...jednog dana
I meni je to skroz ok...samo da je drug sladak*drunken_butterfly*:a shta fali drugarskom sexu?
BigLale... ovaj Bole:Sad ako si musko, pametan, znas znanje, znaces da joj bacas neke magije, da steknes njeno poverenje, da je omeksas, tako da se na kraju kressne s tobom.
ej bwe devojke, nemojte sad od mene da pravite bezgreshnog andjelka zato shto ne bih tucao drugarice. razlika je samo u tome da ja ne bih neku iskoristio i onda se pravio da nishta nije bilo, jer ne mogu, sve i da su zhelje obostrane. to nikako ne znachi da se nikad nisam zagrejao za drugaricu, al tad se znalo - bicje mi devojka ili nishta, nikakav kres pa bezh'+pravi se lud (:Howe nice !
takodjeeesofffy:ni ja ne bi podnijela da se * sa naj drugom... bas tupavo... dok drugi vec dolaze u obzir..al tek za neko vrijeme... sad ne nikako! (ne,lupi,ni sa kikijem)
Ne znam,meni se sada ta opcija ne svidja,ali opet,ko zna,mozda ce mi se misljenje promeniti..*drunken_butterfly*:a shta fali drugarskom sexu?
Slavik:Moraću ove teme da postavljam na ovom podforumu, jer oni impotentni starci sa SAVREMENOG MUŠKARCA misle da su neki likovi ako ga umočili dva put. Situacija:i ja i ona smo nevini, izlazimo već pola godine, puno, puno se volimo, ja imam 17 ona 15, po nekim vašim procjenama, kada bi bilo u redu da uradimo to(neću da kažem neku drugu riječ, da se ove tatine i memine ćerke ne uvrijede i počnu sa onim crnjačkim feminističkim teorijama).Ona kaže da još nije spremna, ja je shvatam, ali ne mogu ja doživotno da imam žuljeve na desnoj ruci.PIŠITE.
Ti mislis da je to lako da joj ga gurnes u usta i da klinka odradi svoje???? I za to je potrebno umece.........inspirion:Pa krenite od toga da ti ona puši.
Mislim da je to romantičniji početak i rešićeš se žuljeva
inspirion:Pa krenite od toga da ti ona puši.
Mislim da je to romantičniji početak i rešićeš se žuljeva
zmaj013:Ja se u potpunosti slazem sa slatkom i simpaticnom crnom zmajicom.......... Mislim stvarno dete ima 15 godina!!!!!!!!!!!! A ti sto si toliko napaljen, to je vec tvoj problem..... A taj tvoj rukoblud je tako mizeran i prost, da je to strasno.........
De de..... nemoj se hvaliti tvojim ranim sexualnim poduhvatima, to ne rade cak ni trotoarke...... bez sirenja nemorala molim...............love_girl:Pa 15 godina i nije toliko malo!
To kazem jer znam po sebi...
I jos kad bi nesto i drugo raslo............. pa gde bi bio kraj.............KOWYNUXX:Od toga se sushi kitschma....I deci raste rep....I klempave se ushi....
8)
..........inace mi prete slatke male makazice.......... Pa ne sta bi ti pomislila da ti neka kaze E JE*ALA SAM SE SA 14 GODINA>>>>>>>>>>>>>Bliznakinja:E zmaju ne diraj mi Andjewa mawog![]()