Kad bi bilo u redu da...

BigLale... ovaj Bole:
Sad ako si musko, pametan, znas znanje, znaces da joj bacas neke magije, da steknes njeno poverenje, da je omeksas, tako da se na kraju kressne s tobom.
:lol:
brate mili, ispalo je da ima tako ochajnih da bi chuda pravili samo da bi se riba kresnula s njima.
znam da nisi to hteo da kazhesh, ali trebao si skratiti tu prichu samo na poverenje. kakve bre magije? to je ako ocjesh za koperfilda da idesh.
veza+poverenje=kres (:

ej bwe devojke, nemojte sad od mene da pravite bezgreshnog andjelka zato shto ne bih tucao drugarice. razlika je samo u tome da ja ne bih neku iskoristio i onda se pravio da nishta nije bilo, jer ne mogu, sve i da su zhelje obostrane. to nikako ne znachi da se nikad nisam zagrejao za drugaricu, al tad se znalo - bicje mi devojka ili nishta, nikakav kres pa bezh'+pravi se lud (:

@Keeper
Ma to je meni "nice"....
Jer ja jednostvno ne kapiram kako neko moze da se kresne sa drugom i onda posle kao nista se nije desilo...

sofffy:
ni ja ne bi podnijela da se * sa naj drugom... bas tupavo... dok drugi vec dolaze u obzir..al tek za neko vrijeme... sad ne nikako! (ne,lupi,ni sa kikijem)
takodjeee ;)

*drunken_butterfly*:
a shta fali drugarskom sexu?
mislim nisam ja sad neshto prava osoba da pricha o tome, ali kapiram da je skroz ok:) ...jednog dana
Ne znam,meni se sada ta opcija ne svidja,ali opet,ko zna,mozda ce mi se misljenje promeniti..
Ali sam jednostavno takva da se u retko kojoj situaciji mogu praviti kao da neceg nije bilo..

Ja se u potpunosti slazem sa slatkom i simpaticnom crnom zmajicom.......... Mislim stvarno dete ima 15 godina!!!!!!!!!!!! A ti sto si toliko napaljen, to je vec tvoj problem..... A taj tvoj rukoblud je tako mizeran i prost, da je to strasno.........

Slavik:
Moraću ove teme da postavljam na ovom podforumu, jer oni impotentni starci sa SAVREMENOG MUŠKARCA misle da su neki likovi ako ga umočili dva put. Situacija:i ja i ona smo nevini, izlazimo već pola godine, puno, puno se volimo, ja imam 17 ona 15, po nekim vašim procjenama, kada bi bilo u redu da uradimo to(neću da kažem neku drugu riječ, da se ove tatine i memine ćerke ne uvrijede i počnu sa onim crnjačkim feminističkim teorijama).Ona kaže da još nije spremna, ja je shvatam, ali ne mogu ja doživotno da imam žuljeve na desnoj ruci.PIŠITE.

Pa krenite od toga da ti ona puši.
Mislim da je to romantičniji početak i rešićeš se žuljeva

JA sam svestan da ovde ima perverznih i izopacenih tipova, koji me ne kapirju bas najbolje.............
A ta uspavana gaborka je posle tog uboda spavala odredjen vremenski period, a tek se onda kresala sa princem, i pored njega jos sa citavim garnizonom dvorskog obezbedjenja............

Ovo je smesno... sta da ti kazem samo pazi na tri stvari:
1. krivicna odgovornost,
2. sida,
3. trudnoca.
E sad posto kazes da ste oboje nevini ova druga stavka se delimicno iskljucuje mada ko zna sta joj je sa roditeljima mozda oni imaju pa su joj preneli nista nije iskljuceno. Mislim da ako je volis treba da se strpis jer ipak ljubav bi trebala da bude jaca od zelje za seksom. Ako ti i nije TOLIKO stalo do nje nadji neku staru koku za kres varijantu...

zmaj013:
Ja se u potpunosti slazem sa slatkom i simpaticnom crnom zmajicom.......... Mislim stvarno dete ima 15 godina!!!!!!!!!!!! A ti sto si toliko napaljen, to je vec tvoj problem..... A taj tvoj rukoblud je tako mizeran i prost, da je to strasno.........

Od toga se sushi kitschma....I deci raste rep....I klempave se ushi....

8)

Back