Kablovski internet

• Začetnik teme Začetnik teme Nigel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nigel

Početnik
Poruka
14
e ajde ako nije frka onima kojima imaju kablovski da se iscimaju pa da napisu ponesto o tome.treba sad da uvedem pa mi je svaki savet dobrodosao.znaci koliko para ,koja je brzina ,za koliko se ugradjuje i tako to

Па имаш пар тема, али добро сад :wink: Ја користим СББ. Прво да кажем да брзине нису ни близу загарантованим (мени би требало да буде 512Kbps, a не прелази 300Kbps, мада сам приметиода ми последњих дана иде и до загарантоване). Ја сам доста добро прошао пошто су ми га увели након само 2 дана. Што се цена тиче, па као и увек зависи. Најјефтинији пакет ти је 300 динара за 150МВ и месец дана, следећи 600 динара за 320МВ и два месеца (овај ја користим)... Као што рекох званична брзина је 512Kbps. Имаш и flat, он иде од 1500 динара при брзини од 128Kbps (не знам колика се брзина стварно остварује, а то је наравно за месец дана), па на даље. Ово су цене у НС-у, мада мислим да су и у БГ-у кок њих исте. За остале не знам. Мој савет ти је да га узмеш, мени се бар више исплати, а и брзина је неупоредиво већа (иако, понављам, није ни близу обећане)

Е да, увођење је 1500 динара + два пакета (у најјефтинијем случају 2100 динара, 300МВ и два месеца). Кабловски модем добијаш на коришћење, не постоји могућност отплате, они доносе и каблове који су урачунати у оних 1500 (а најбоље да још и то плаћамо), модем је под гаранцијом

ja bih ti samo preporucio da gde god da uzimas ili kod koga, da ne uzimas ono sto nije flat. Inacece je preskupo...citam ovde 150 mb za ne znam kolko ili 320 za opet ne znam kolko...skupo brate...ja tolko skinem za pola dana...

Ja sam u BG i imam ga nekih 6-7 meseci (SBB).

Brzina jeste oko 512 kb/s i ako ti ne treba za neki preveliki download uzmi pre-paid varijantu (150 MB-300 din tj 320 MB-600 din) sto je za prosecnu kucnu upotrebu (surf) sasvim dovoljno.

Uz to , otvaraju ti do 4 (mislim da je toliko) e-mail - ova.

DOOOBRA STVAR !!

Као што је рекао човек улоклико не скидаш превише узми овај пакет (иначе цене пишу поред потрошње, не схватам шта ти ту није јасно), наравно уколико имаш потребу за већим протоком :arrow: flat. Ја сам и раније давао 300-350 динара месечно на нет, п ами је ово сасвим довољно.

Cupi NS:
Па имаш пар тема, али добро сад :wink: Ја користим СББ. Прво да кажем да брзине нису ни близу загарантованим (мени би требало да буде 512Kbps, a не прелази 300Kbps, мада сам приметиода ми последњих дана иде и до загарантоване). Ја сам доста добро прошао пошто су ми га увели након само 2 дана. Што се цена тиче, па као и увек зависи. Најјефтинији пакет ти је 300 динара за 150МВ и месец дана, следећи 600 динара за 320МВ и два месеца (овај ја користим)... Као што рекох званична брзина је 512Kbps. Имаш и flat, он иде од 1500 динара при брзини од 128Kbps (не знам колика се брзина стварно остварује, а то је наравно за месец дана), па на даље. Ово су цене у НС-у, мада мислим да су и у БГ-у кок њих исте. За остале не знам. Мој савет ти је да га узмеш, мени се бар више исплати, а и брзина је неупоредиво већа (иако, понављам, није ни близу обећане)

Cupi brate kako to da si ga dobio za 2 dana ja cekam skoro 2 meseca. Prvo su rekli da su izgubili moj broj, pa sam im ga onda dao i rekli su da ce doci. Pa ni sada ne dolaze i opet sam otisao kod njih da ih ispi*kam i rekli su da ce nazvati a ne zovu i poludeo sam, ne znam sta da radim.

То је и мене зачудило. Када сам уплатио кажу ми да је рок 15 (или 14, није важно) дана и након два дана ме зове човек: "Добар дан, ја сам из СББ-а, када вам одговара да дођем код вас". Ја се шокирао. Друг ми је причао да су и њему тако каснили и да је онда звао ону фирму што је стално врте на интерном каналу. Пробај да се распиташ како то иде, ја нисам сигуран, па нећу да те увалим у неко *

Cupi NS:
То је и мене зачудило. Када сам уплатио кажу ми да је рок 15 (или 14, није важно) дана и након два дана ме зове човек: "Добар дан, ја сам из СББ-а, када вам одговара да дођем код вас". Ја се шокирао. Друг ми је причао да су и њему тако каснили и да је онда звао ону фирму што је стално врте на интерном каналу. Пробај да се распиташ како то иде, ја нисам сигуран, па нећу да те увалим у неко *

Ma sad je sve OK. Otisao sam tamo malo povisio glas i bio bezobrazan i dolaze u subotu da mi stave. :wink:

Back