e ajde ako nije frka onima kojima imaju kablovski da se iscimaju pa da napisu ponesto o tome.treba sad da uvedem pa mi je svaki savet dobrodosao.znaci koliko para ,koja je brzina ,za koliko se ugradjuje i tako to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cupi NS:Па имаш пар тема, али добро сад :wink: Ја користим СББ. Прво да кажем да брзине нису ни близу загарантованим (мени би требало да буде 512Kbps, a не прелази 300Kbps, мада сам приметиода ми последњих дана иде и до загарантоване). Ја сам доста добро прошао пошто су ми га увели након само 2 дана. Што се цена тиче, па као и увек зависи. Најјефтинији пакет ти је 300 динара за 150МВ и месец дана, следећи 600 динара за 320МВ и два месеца (овај ја користим)... Као што рекох званична брзина је 512Kbps. Имаш и flat, он иде од 1500 динара при брзини од 128Kbps (не знам колика се брзина стварно остварује, а то је наравно за месец дана), па на даље. Ово су цене у НС-у, мада мислим да су и у БГ-у кок њих исте. За остале не знам. Мој савет ти је да га узмеш, мени се бар више исплати, а и брзина је неупоредиво већа (иако, понављам, није ни близу обећане)
Cupi NS:То је и мене зачудило. Када сам уплатио кажу ми да је рок 15 (или 14, није важно) дана и након два дана ме зове човек: "Добар дан, ја сам из СББ-а, када вам одговара да дођем код вас". Ја се шокирао. Друг ми је причао да су и њему тако каснили и да је онда звао ону фирму што је стално врте на интерном каналу. Пробај да се распиташ како то иде, ја нисам сигуран, па нећу да те увалим у неко *