Juznoafricka policija ubila 18 rudara

Sto ih pobise? Sve je u redu dok hoces da robujes za 400 evra u enljudskim uslovima, kad se pobinus - metak u celo. Prirodnie resurse Juznoafricke Republike eksploatisu Englezi, a lokalna sirotinja ubija sirotinju kad joj dozlogrdi rintanje - XVIII vek.

Inace, ova tema je politcka i nije je trebalo prebacivati u hroniku. Ovde je drzava pobila ljude koji su strajkovali, nije ovo izolovani incident nego drzavna politika. Sto je najgore, ovo nas ceka sve. Rintacemo za belosvetske mocnike, pomagacemo im za sicu da rasprodaju nase resurse a ako se pobunimo dobicemo metak - demokratski, dabome, sve po propisu.
 
Prema najnovijim vestima - 36 mrtvih.

Na BBC-u trube o Pussy Riot-u i prikazuju moskovsku policiju kako se gura sa nekim narkomanima ispred suda.

Ovde moderacija prebacuje temu u "Hroniku" k'o da su se barabe poubijale za kockarskim stolom a ne kao da je drzava direktno pobila sopstvene gradjane stiteci interese belosvetskih korporacija.

Divota...
 
Poslednja izmena:
Sa dva rafala u vazduh svako normalan bi stao,ovo je bilo direktno pucanje u meso,znači nisu ni pokušali da ih zaustave. Još se vidi da se neki miču na zemlji ranjeni a niko od onih 50 pandura ni ne pokušava da im pomogne. Dakle ubistvo.
Južna Afrika jeste katastrofa od zemlje kad je sigurnost u pitanju, i ne čudi me da su im panduri nervozni ali ovo je baš preterano bilo.

P.S. Naši rudari mogu samo da sanjaju 400€ mesečno :(
 
Da puca u vazduh, da puca u noge. I to da urade 2-3 policajca iz pistolja a ne da se postroji njih 50 i da roka iz automatskih pusaka dok ne ostanu bez municije.

Kad je zivot u pitanju sigurno je da neces razmisljati gde i kako da pucas. Ti rudari su vec prethodno ubili nekoliko ljudi, ukljucujuci i dvoje policajaca, dok je dvoje pripadnika obezbedjenja spaljeno zivo u automobilu, a i pred ovaj "okrsaj" su neki od njih imali kod sebe vatreno oruzje i pucali su u pravcu policije.
 

Back
Top