Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Nije.
Crnac nad belcem se ne sveti na isti nacin, posto ima mnogo vecu mrznju od belca. Afrikaneri su crnce videli kao jeftinu radna snaga, i dok je moglo koristili su.
Verujem da i jeste bio represivan, ali pogromi belaca farmera o kojima se gotovo ništa ne piše, takođe su vrlo loša ideja.
Nedavno su Buri tražili pravo na azil od Putina, nemaju poverenja ni u zemlju porekla, to jest Holandiju.
Pravo da vam kažem, ja ne znam što se bune ovi zapadnjaci.
Napravli su čorbu, neka kusaju sad.
Sad je vreme crnog čoveka.
Treba malo beli seljak i potrpeti štogod.
Ih, ubistvo, pa šta sad.
Kao da je to najstrašnija stvar
Pravo da vam kažem, ja ne znam što se bune ovi zapadnjaci.
Napravli su čorbu, neka kusaju sad.
Sad je vreme crnog čoveka.
Treba malo beli seljak i potrpeti štogod.
Ih, ubistvo, pa šta sad.
Kao da je to najstrašnija stvar
Treba i naš pošteni, dobri i čestit proleter-samoupravljač da vidi da pravda počinje pobeđivat u svijetu.
Evo, nova pobjeda je u Južnoj AFrici đe su ustali na kulake!
Samo tako ćemo imi izić nakraj s kletom tranzicijom
Slučajno imam prijatelja koji je u Južnoj Africi izgubio sestru od ujaka.Neki likovi su pljačkali nešto i u begu joj pucali u glavu,iako je bila samo slučajna prolaznica.Tek tada sam i ja saznao da je to skoro pa svakodnevnica u JAR
Slučajno imam prijatelja koji je u Južnoj Africi izgubio sestru od ujaka.Neki likovi su pljačkali nešto i u begu joj pucali u glavu,iako je bila samo slučajna prolaznica.Tek tada sam i ja saznao da je to skoro pa svakodnevnica u JAR
Стопа убистава је највећа у латиноамеричким земљама, где има много више белаћког становништва него у Африци.На пример, Америчка девичанска острва са 100 000 становника имају значајно већу стопа убистава од Ј.Африке, иако је реч о малој земљи у којој највећи град има 18 000 становника, док у Ј.Африци постоје милионски градови-Јоханесбург, Преторија, Кејптаун итд.
Буркина Фасо има једну од најнижих стопа убистава у свету, мању од Швајцарске.