GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
Pa Djenova - Sampdorija jeste jedan od najvecih ako ne i najveci gradski derbi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa najveci gradski derbi... posto je sampdoria iz djenove...stvarno je kreten.
govori ''najzesci derbi u italiji,a mozda i u svijetu...protiv sampdorie i genoe mozete gledati sjutra na TV Avali ''
ja mislila da ce da kaze Inter-Milan, Roma-Lazio ,Juve-Milan ...ili iz Premijer Lige Totenhem-Arsenal...ili iz Spanije Real-Barsa...kad ono on kaze Sampdorija-djenova...

Vrlo je verovatno da ce uci u LS, jer su razbili Inter u gostima, i ucvrstili 3. mesto.... Rezultat je bio 2-1, ali Juve je trebao da postigne bar jos tri gola....Ja se nadam LS sledecje godine.Ipak nije to to bez juvea![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najmrzniji igrac , ubjedljivo. Grijeh je sto je onaj konj osvojio svjetskotuzno je gledati sramotnog sampiona Italije i njegovu legiju stranaca
(mislim da na mecu sa Liverpulom u Engleskoj nakon iskljucenja onog konja na terenu vise nije bilo Italijana)
u svakom slucaju,BRAVO ZA JUVE

nego sta nego Roma... za razliku od timova iz Milana,mogu da gledam njene utakmice i da ne zaspim a izbacili su i Real iz Lige sampiona

2-2 al je moglo biti bar dva gola razlike za MiIan... Srecom imamo najboljeg golmana na svetu....2-2
...
navijam ya juventus,pošto milan ne podnosim...
naprijed juve![]()
neka neka2-2 al je moglo biti bar dva gola razlike za MiIan... Srecom imamo najboljeg golmana na svetu....