Juventus

stvarno je kreten.
govori ''najzesci derbi u italiji,a mozda i u svijetu...protiv sampdorie i genoe mozete gledati sjutra na TV Avali '' :roll:
ja mislila da ce da kaze Inter-Milan, Roma-Lazio ,Juve-Milan ...ili iz Premijer Lige Totenhem-Arsenal...ili iz Spanije Real-Barsa...kad ono on kaze Sampdorija-djenova...
pa najveci gradski derbi... posto je sampdoria iz djenove...

sudija koji je sudio ovu utakmicu kaznjen je sa 2 meseca zabrane sudjenja, i posle toga ce suditi u serie B. Da potsetim dragi nam sudija nije svirao ni 1 od 4 penala koje su igraci reggine napravili( nad nedvedom, zatim sisokom i 2 igranja rukom), uz to je dosudjen penal za regginu koji je u najmanju ruku diskutabilan, posto za onakav potez sisoka predvidjen je idirekt, opasna igra, a nikako prekrsaj.

Sa torinom 0-0, *ebote kako lose igramo, ovo je strasno ne mozemo da pridjemo golu, koliko nam fali kreativac ovo nije normalno, jos Nedved napravi glupost.
Protiv fiorentine bez Chiellinia, Nedveda i Zanettia

Vrlo bitna pobeda nad Djenovom od 2-0, strelci Grigera i Trezege... Sada smo na + 4 od Fiorentine, a na +5 od Milana, tako da ce biti gusta borba za LS... Ipak, da je sudjenje ovo godine bilo kako treba Juve bi bio prvi, a Inter treci...

tuzno je gledati sramotnog sampiona Italije i njegovu legiju stranaca

(mislim da na mecu sa Liverpulom u Engleskoj nakon iskljucenja onog konja na terenu vise nije bilo Italijana)

u svakom slucaju,BRAVO ZA JUVE

matori igrachi pre neg legija str. kakav je bio ajax pre rasprodaje ...za prvaka evrope bi se borili posle
3. sezone se uigra tim josh bolje

arsenal,liver. sve 20 -25 igra prvi tim ne znam niti me interesuje preterano fudbal ali bato lordovi plate al ima te deru za sve pare ,dosli novo vreme

Угазили смо Интернационале поштено! Која је то брука од тима. Нисам љубитељ Роме, али би волео да освоје титулу.

nego sta nego Roma... za razliku od timova iz Milana,mogu da gledam njene utakmice i da ne zaspim a izbacili su i Real iz Lige sampiona

da slazem se sa tobom nordic warrior
juventus je zasluzeno pobijedio inter,
u italijanskoj lizi navijam za milan, ali posto mu je prvo mjesto daleko, volio bih da prvenstvo osvoji roma
josh jednom cestitke juventusu na pobijedi.......;):p;).......

vecerasnjom utakmicom u legende je usao jedan jedini ALESSANDRO DEL PIERO. Kapiten je ovom utakmicom postao rekorder po broju nastupa za Juventus. Steta sto je rekord obelezio porazom, ali 2 puta je bio strelac. Il Capitano hvala ti sto postojis.
ja mislim da je on jedinstven slucaj u svetu: rec. po br. utakmica, rec.po br. golova, osvojena liga, kup, liga sampiona, interkontinentalni kup, razni superkupovi i svetsko prvenstvo,ko je jos to uspeo?

Back