- Poruka
- 20.975
Svi se grotom smejat stanu,
Sve se trese brat do brata,
A od smeha, teška smeha,
Za trbuh se i kralj hvata.
![]()

- Брале, да сврнемо на једну за овај мој нов саков?
- Бежи бре од мене, стоји ти ко пилету сисе...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Svi se grotom smejat stanu,
Sve se trese brat do brata,
A od smeha, teška smeha,
Za trbuh se i kralj hvata.
![]()
На исти период (види анкету) на који ме асоцира и ова:
PATAK I ŽABE
Ako ste dokolni,
Pročitajte ovo:
Stari patak ukraj bare
Držao je slovo.
Slušale ga žabe
Velike i male,
Slatke su mu reči
Jedva dočekale.
Govorio patak
O vrlini mira,
I da niko nikog
Ne treba da dira.
Svako ima prava
Da slobodno živi,
Niko ne sme tlačit one
Što mu nisu krivi.
Sloga, mir i ljubav
Blagoslov je pravi,
zato neka niko
Nikoga ne gnjavi.
Slušale su žabe
Ovo krasno slovo …
Kad patak ućuta,
Desilo se ovo:
Jedan žabac mali
Pobliže je stao -
A patak ga zgrabi,
Pa ga progutao.
Iz ovog se nešto
I naučit dade:
Hulje lepo zbore,
Al' nitkovski rade.
(Jovan Jovanović - Zmaj)
na vladavinu zutih i obecanja o evropi i ostalim juhuhahama
Ma kakva Evropa, rad, red i disciplina... nama trebaju državne firme gde će da dobijamo platu... odakle - nemamo pojma....
Мани бре лика нечији клон појавио се пре пар дана и мисли да зна да мислиnekada je retorika imala smisla, diskusija sa ovim ili onim argumentima...danas, ljudi iz nemoci lupaju floskule koje vise ne podrzava ni kp kine. dakle, ne postoji clan ovog foruma koji bi ovo izjavio...ali eto, nek laju kere. nemoc je sjajna prilika da vidite sebicnost i cinizam na djelu
zivjela srbija
strašno me nervira naziv pesme. ko neki isfeminizirani crnac koji skakuće na modnoj reviji.
što više gledam naslov sve me više nervira
strašno me nervira naziv pesme. ko neki isfeminizirani crnac koji skakuće na modnoj reviji.
što više gledam naslov sve me više nervira
Na doba monarhije me ne asocira uopšte. Može biti zbog toga što tada nisam bio ni u planu (pa ni moji roditelji).
Što se Titovog perioda tiče, tu sam bio mali, ali... možda bi se moglo reći da je bilo elemenata koji se mogu prepoznati u dotičnoj pesmi.
A onda, od Slobe pa do danas, ne prestajem da se osećam kao Jututunac.
Postavljač teme je izostavio i period pod Đinđićem.
To nemoj nikako. To je bila posebna, reformatorska juhahaha...U razmišljanju da stavim sve posle miloševića u postmilošićevski period, ispustio sam kratkotrajni period za vreme vladavine jednog od najvećih srba u istoriji...
Moja greška...Sorry...
U razmišljanju da stavim sve posle miloševića u postmilošićevski period, ispustio sam kratkotrajni period za vreme vladavine jednog od najvećih srba u istoriji...
Moja greška...Sorry...
Мислиш на онај период између 5.0ктобра и следеће владе оно са коминистрима?
francetic jr. je i na ovoj anketi pobedio
svaka chast
U razmišljanju da stavim sve posle miloševića u postmilošićevski period, ispustio sam kratkotrajni period za vreme vladavine jednog od najvećih srba u istoriji...
Moja greška...Sorry...
Pa mislim do onog perioda kad su ga oni jututunci sa berama na glavi juhuhahali... Mučki!