Jutro ili vece?

• Začetnik teme Začetnik teme Alita
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Alita

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
385
Kada ste raspolozeniji, ujutru ili uvece? Procitao sam neki tekst da su kroz neku studiju utvrdili da su ljudi generalno raspolozeniji ujutru.

Meni vise prija vece nego jutro. Uvece sam vrlo raspolozen. Mislim da ova studija ima takve rezultate jer je, mozda, radjena u zemlji sa dobrim zivotnim standardom i ljudi se raduju novom danu, dok je ovde haos.

Kada ste raspolozeniji, ujutru ili uvece? Procitao sam neki tekst da su kroz neku studiju utvrdili da su ljudi generalno raspolozeniji ujutru.

Meni vise prija vece nego jutro. Uvece sam vrlo raspolozen. Mislim da ova studija ima takve rezultate jer je, mozda, radjena u zemlji sa dobrim zivotnim standardom i ljudi se raduju novom danu, dok je ovde haos.
Hvala Bogu, raspoložena sam dobro sama od sebe po ceo dan. Može nešto trenutno da mi pokvari to, ali samo teram dalje.
Sinoć mi iskoči snimak nekog psihijatra koji tvrdi da je nemoguće biti stalno raspoložen i da se ne zavaravamo time, ali se ne zavaravam uopšte. Dobro sam i dobro mi je.
Da li može bolje? Ooooo, naravno, ali me pada da trenutno uživam i ovako!
Prvih nekoliko minuta kad se probudim, mislim:"E, da je još jedno sat-dva!", a uveče:"Ih, što dan nije duži (još) sat-dva!"
🤣
Kako god okrenem, nešto malo nedostaje. Hajde, onda, dnevni sam čovek! 😉

Iz svakog ugla je istina, to nije normalno.

Musko treba da lici na musko, a zensko na zensko.
To je promenljivo kroz istoriju. Je li muzevno oblaciti se kao starogrcki filozofi? Ili predstavnici veca u senatu Rima? A da li je muzevno nositi kilt kao skoti?
Dakle, zakljucak jeste da je to promenljiva kategorija i da se menja s vremenom. Mesas online slicicu sa realnoscu. Ne mogu ti pomocu da razumes.

To je promenljivo kroz istoriju. Je li muzevno oblaciti se kao starogrcki filozofi? Ili predstavnici veca u senatu Rima? A da li je muzevno nositi kilt kao skoti?
Dakle, zakljucak jeste da je to promenljiva kategorija i da se menja s vremenom. Mesas online slicicu sa realnoscu. Ne mogu ti pomocu da razumes.
Ni ne zelim, jer tvoj avatar je "zenskast", a suknje koje nose Skoti ili perike koje su nosili muskarci na dvoru u srednjem veku su ipak odraz muzevnosti. za tu kulturu i to vreme.

Ovo je grozota sta ti radis.

Back