Jutro ce promeniti sve!!!!!!

Savfko jutro idem, istim putem na posao po istu platu , bas sutra , isto idem na posao istim putem,bas sutra , isto idem na posao istim putem,bas sutra , isto idem na posao istim putem,bas sutra , isto idem na posao istim putem,bas sutra , isto idem na posao istim putem

Zbog toga što ih ima više...evo, poslednja epizoda nije bila mutava, bilo je dijaloga više nego u prethodnim epozodama, zato što je drugi scenarista radio. Mnogo je brža.

Mislim da sam sve odgledao epizode. Ako ne ne TV, onda na Planeti.... Realni likovi su asistetkinja koja je dobila otkaz, lik Anđele i Ljuba, ovo dvoje, pogotovu programer koji jedva nalazi posao je šuplja priča.....

Najviše mi se dopada špica, u stvari, pun pogodak.

Dobro je što su mladi ljudi dobili mesto da pokažu šta znaju, problematična je malo forma od 20 minuta, kao sitkom koji to nije, a mislim da možda nije baš najbolje mesto za ceo projekat RTS, bez obzira na termin, a možda i grešim.

- - - - - - - - - -

Sve u svemu, nemam negativan utisak, bez obzira na manjkavosti.

Zbog toga što ih ima više...evo, poslednja epizoda nije bila mutava, bilo je dijaloga više nego u prethodnim epozodama, zato što je drugi scenarista radio. Mnogo je brža.

Mislim da sam sve odgledao epizode. Ako ne ne TV, onda na Planeti.... Realni likovi su asistetkinja koja je dobila otkaz, lik Anđele i Ljuba, ovo dvoje, pogotovu programer koji jedva nalazi posao je šuplja priča.....

Najviše mi se dopada špica, u stvari, pun pogodak.

Dobro je što su mladi ljudi dobili mesto da pokažu šta znaju, problematična je malo forma od 20 minuta, kao sitkom koji to nije, a mislim da možda nije baš najbolje mesto za ceo projekat RTS, bez obzira na termin, a možda i grešim.

- - - - - - - - - -

Sve u svemu, nemam negativan utisak, bez obzira na manjkavosti.

Realno ima dosta manjkavosti.... pogotovo u drugoj polovini serije.. Sto se mene tice ukupni utisak 6/10

Back