Jutra nasa...

• Začetnik teme Začetnik teme Orome
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko su vam bitna jutra s partnerom, jel stvarno za sve to nesto posebno, kad se probudite u cik zore jedno pored drugog, ta bliskost koja se pretapa... Mnogima je jutro vrijeme najvece ljubavi i najboljeg sexa.

Jako su mi bitna i lepa jutra sa partnerom. Nekako su mi nezna. Volim kad se probudim, a on lezi tu kraj mene. Kad se probudim na njegovom ramenu. Kada osetim njegovo toplo telo kraj sebe. Kad me onako sanjivu nezno zagrli. Ali, takva jutra su samo vikendom i kada smo na odmoru. Radnim danom nema bas puno vremena ujutru za mazenje, ljubav, sex :(

Jao danas sam imala originalno budjenje. Poshto mi se krevet nalazi pored prozora, a na krevetu, imam sa obe bochne strane naslone za ruke, moj dragi je ostavio punu chashu vode na naslonu koji je do prozora...i naravno ustao je pre mene. I budim se ja (tek otvorila ochi), on sedi za kompom. Pogledam u nebo, i sva odushevljena lepim vremenom krenem da otvaram prozor, puna chasha se prevrne, i ispljuska mi celu facu, i kosu. trebalo mi je minut da skontam shta mi se desilo.
I tako...Osecala sam se ko kreten...:lol:
A on je naravno vrishtao od smeha...
Cela scena me potsetila na film: "sam u kuci"

sve, sve...ali zašto ovo: NEMA TU LJUBAVI??? :(
šta, samo oni što su nezaposleni imaju vremena za ljubav? ***!!!

Nazalost na zapadu to postaje sve cesca pojava. Ni brak ni bilo koji drugi odnos izmedju dve osobe nema vise nikakve vrednosti. Svi ganjaju neku karijeru. Sad se samo krese i ne pita. Ljudi postaju zivotinje. Nekom to odgovara, ali licno, nisam u toj prici.

Nema nista lepse nego kada se probudis uz njega..prvi pogled je on..prvi osmeh je on..prvi poljubac je on..a onda lagano budjenje..;) pa kupatilo, pa kafa paaaaaa...:lol:

Back