Jusuf Nurkic, prica o sportisti koji ne voli Srbe!

Baš ništa od dotičnog me ne bi iznenadilo, ali da li bi smo mogli da vidimo neku njegovu dokumentovanu izjavu? Npr snimak gde sam Šešelj dane neku takvu izjavu ili nešto slično?

Meni ovo deluje kao i Šešeljeve tvrdnje: tvrdi nešto (uglavnom lupa) a onda sam potvrđuje to isto.
Šešelj je kao ubeđeni Jugosloven bio član Hrvatskog sociološkog društva.Bilo je i drugih Srba u tom društvu.Ogromna većina Srba živela je u zabludi u pogledu Hrvata.koju je kreirao tadašnji prikriveni velikohrvatski režim.

Šešelj je kao ubeđeni Jugosloven bio član Hrvatskog sociološkog društva.Bilo je i drugih Srba u tom društvu.Ogromna većina Srba živela je u zabludi u pogledu Hrvata.koju je kreirao tadašnji prikriveni velikohrvatski režim.
Članstvo u bilo kom sociološkom društvu ne prejudicira nacionalnu samoidentifikuju.

Ko prati informacije iz sporta i politike,cesto naidje na u najmanju ruku cudne nacionslisticke stavove ovog Bosnjaka sada u Americi. Od ve licanja dzamija Ante Pavelica do Srebrenice,sve je nabijeno mrznjom prema Srbima. Predstavljao se kao bosnjacki dobrocinitelj medjutim pravo lice nam je raskrinkao njegov otac,policajac u penziji koje je rekao da ga sin nije zvao na svadbu i da se on sad stidi oca i svoje sredine,rodjen u Zivinicama kodTuzle. Svadbu pravio u Dubrovniku. Kad covek udje u novac zaboravii ko je i sta je?Sta sam hteo ds kazem,ko udari na Srbe neopravdano lose prodje. Moze ds prica sad sta hoce,nikakav je covek.
Jusuf voli srbe na svoj način!Jusuf je dobar čovjek i košarkaš!

Imas i gore primere,Englezi i Irci ,sredinom19 veka ,neka bolest napadne krompir u Irskoj a Englezi im pokupe drugu hranu i ne ostave nista.2miliona Iraca poumiralo od gladi,preziveli beze u Ameriku. Ne vole se ali saradjuju.Imali IRU i terorizam. Inace SanStefanskim mirom izmedju Rusije i Turske predvidjeno je da Bosnom vladaju 2 pravoslavna i po jedan katolik i musliman,takav odnos stanovnistva je bio.
An_gorta_Mor.jpg
Postoji i gori primjer Holodomor u Ukrajini 30ih godina prošlog stoljeća.

Postoji i gori primjer Holodomor u Ukrajini 30ih godina prošlog stoljeća.
Toga nije bilo. Izmišljotina u režiji Ukro emigranata u Kanadi: zahvaljujući Staljinovoj marksističko-lenjinističkoj metodi u poljoprivredi izbila je glad u svim poljoprivrednim regijama SSSR-a, umiralo se od gladi i u Ukrajini i u Povolžju i južnoj Rusiji i u Kazahstanu. Toga bi bilo i u tzv “SFRJ” samo su nekako odustali od “zadruga” u poslednjem trenutku.

Poslednji seljački ustanak u Evropi se desio Brozu iz istog razloga - Cazinska buna, pobunili se i Srbi i Bošnjaci, osetilo se da će se gladovati zbog zadruga.

Јесте изненађујуће за њега али зашто би то иначе било неко мерило међу вама робовима?
Ne razumem šta pokušavaš da kažeš.Samo sam konstatovao da sizif ne prati NBA ligu, jer ne zna ko je Nurkić. Mi koji je pratimo, znamo ko je u pitanju. Reč je o solidnom centru, koji je bio ozbiljno perspektivan pre par godina.

Baš ništa od dotičnog me ne bi iznenadilo, ali da li bi smo mogli da vidimo neku njegovu dokumentovanu izjavu? Npr snimak gde sam Šešelj dane neku takvu izjavu ili nešto slično?

Meni ovo deluje kao i Šešeljeve tvrdnje: tvrdi nešto (uglavnom lupa) a onda sam potvrđuje to isto.
Sta ti nije jasno? Evo Biljana Plavsic,sta kaze od 8.50 ukucaj tu govori o njemu.

Da BRE, postoji samo ono za šta Sizif kaže da postoji BRE. Naracija došla u sukob sa stvarnošću a Sizif ostao ciničan kao i pre.

I niko nam ne sluša Sizifa. A on tera naraciju na dalje.
kada je sorosev potrcko ovdje bilo kakva svoja naklapanja i stavove dokumentovao argumentima?
NIKADA...

samo naklapanja jer mu za to pune chamche.

Back