Jusuf Nurkic, prica o sportisti koji ne voli Srbe!

Ko prati informacije iz sporta i politike,cesto naidje na u najmanju ruku cudne nacionslisticke stavove ovog Bosnjaka sada u Americi. Od ve licanja dzamija Ante Pavelica do Srebrenice,sve je nabijeno mrznjom prema Srbima. Predstavljao se kao bosnjacki dobrocinitelj medjutim pravo lice nam je raskrinkao njegov otac,policajac u penziji koje je rekao da ga sin nije zvao na svadbu i da se on sad stidi oca i svoje sredine,rodjen u Zivinicama kodTuzle. Svadbu pravio u Dubrovniku. Kad covek udje u novac zaboravii ko je i sta je?Sta sam hteo ds kazem,ko udari na Srbe neopravdano lose prodje. Moze ds prica sad sta hoce,nikakav je covek.
Znaš koliko nas bole laktovi Jurice i za tebe i za tog Jusufa ? Doktor profesor i filozof Šešelj Vojislav jednom je rekao...

Poslednja izmena:
Gde si bre Grubisha? Jos uvek se palis na debelog Hrvata Sekija? Pravo da ti kazem i mi jedva cekamo da vam vidimo ledja,lepo da se vratite u Krajinu bog da vas vidi.Cist vazduh,ojkanje,a na radiju Baja mali knindza.
Evo Jure da te malo oraspolože stihovi o znamenitom hrvatskom junaku Miljenku Hrkaću.

Baš smo nekad isključivi. Da Jokić to uradi, hvalospeva do neba, ili Nole, ali kada neki drugi sportista to naglasi, onda pljujemo. Čemu ? Šta nas briga šta on radi...
Da li razlikuješ prijatelje od neprijatelja u stvarnom životu? Znaš, nisu svi ljudi dobri, ima i zlih. Jedni govore i propovedaju, a drugi pređu na stvar.
12942F39-8D26-4650-BA5C-9E9FA0686384.jpeg
06DEEF82-B5A6-4391-B9CB-1EE297A92DE1.jpeg

Ko prati informacije iz sporta i politike,cesto naidje na u najmanju ruku cudne nacionslisticke stavove ovog Bosnjaka sada u Americi. Od ve licanja dzamija Ante Pavelica do Srebrenice,sve je nabijeno mrznjom prema Srbima. Predstavljao se kao bosnjacki dobrocinitelj medjutim pravo lice nam je raskrinkao njegov otac,policajac u penziji koje je rekao da ga sin nije zvao na svadbu i da se on sad stidi oca i svoje sredine,rodjen u Zivinicama kodTuzle. Svadbu pravio u Dubrovniku. Kad covek udje u novac zaboravii ko je i sta je?Sta sam hteo ds kazem,ko udari na Srbe neopravdano lose prodje. Moze ds prica sad sta hoce,nikakav je covek.
Баш и није спортски не волети Србе. Лако се приклонити већини, чик нека изјави да их воли.
Да види мало шта је спортска храброст и доследност, кад ти одузимају медаље као Чавићу и краду слемоге као Ђоковћу.
Чик нека изјави да је Косово срце Србије. Чуј не воли Србе?

Grubisha evo ga tvoj idol dok jos nije odlucio gde da se umetne.
Baš ništa od dotičnog me ne bi iznenadilo, ali da li bi smo mogli da vidimo neku njegovu dokumentovanu izjavu? Npr snimak gde sam Šešelj dane neku takvu izjavu ili nešto slično?

Meni ovo deluje kao i Šešeljeve tvrdnje: tvrdi nešto (uglavnom lupa) a onda sam potvrđuje to isto.

Back