Casual Observer
Buduća legenda
- Poruka
- 40.687
Njegove naratorske konstatacije..,Ne pratiš NBA
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Njegove naratorske konstatacije..,Ne pratiš NBA
Ne čitam Bljuc otkad je propao. (1997-me)Nisi video ni ovo?
Pogledajte prilog 1401710
Znaš koliko nas bole laktovi Jurice i za tebe i za tog Jusufa ? Doktor profesor i filozof Šešelj Vojislav jednom je rekao...Ko prati informacije iz sporta i politike,cesto naidje na u najmanju ruku cudne nacionslisticke stavove ovog Bosnjaka sada u Americi. Od ve licanja dzamija Ante Pavelica do Srebrenice,sve je nabijeno mrznjom prema Srbima. Predstavljao se kao bosnjacki dobrocinitelj medjutim pravo lice nam je raskrinkao njegov otac,policajac u penziji koje je rekao da ga sin nije zvao na svadbu i da se on sad stidi oca i svoje sredine,rodjen u Zivinicama kodTuzle. Svadbu pravio u Dubrovniku. Kad covek udje u novac zaboravii ko je i sta je?Sta sam hteo ds kazem,ko udari na Srbe neopravdano lose prodje. Moze ds prica sad sta hoce,nikakav je covek.
Gde si bre Grubisha? Jos uvek se palis na debelog Hrvata Sekija? Pravo da ti kazem i mi jedva cekamo da vam vidimo ledja,lepo da se vratite u Krajinu bog da vas vidi.Cist vazduh,ojkanje,a na radiju Baja mali knindza.Znaš koliko nas bole laktovi Jurice i za tebe i za tog Jusufa ? Doktor profesor i filozof Šešelj Vojislav jednom je rekao...
Evo Jure da te malo oraspolože stihovi o znamenitom hrvatskom junaku Miljenku Hrkaću.Gde si bre Grubisha? Jos uvek se palis na debelog Hrvata Sekija? Pravo da ti kazem i mi jedva cekamo da vam vidimo ledja,lepo da se vratite u Krajinu bog da vas vidi.Cist vazduh,ojkanje,a na radiju Baja mali knindza.
Ne pratiš NBA
Baš smo nekad isključivi. Da Jokić to uradi, hvalospeva do neba, ili Nole, ali kada neki drugi sportista to naglasi, onda pljujemo. Čemu ? Šta nas briga šta on radi...
Da BRE, postoji samo ono za šta Sizif kaže da postoji BRE. Naracija došla u sukob sa stvarnošću a Sizif ostao ciničan kao i pre.Ne čitam Bljuc otkad je propao. (1997-me)
Da li razlikuješ prijatelje od neprijatelja u stvarnom životu? Znaš, nisu svi ljudi dobri, ima i zlih. Jedni govore i propovedaju, a drugi pređu na stvar.Baš smo nekad isključivi. Da Jokić to uradi, hvalospeva do neba, ili Nole, ali kada neki drugi sportista to naglasi, onda pljujemo. Čemu ? Šta nas briga šta on radi...
Баш и није спортски не волети Србе. Лако се приклонити већини, чик нека изјави да их воли.Ko prati informacije iz sporta i politike,cesto naidje na u najmanju ruku cudne nacionslisticke stavove ovog Bosnjaka sada u Americi. Od ve licanja dzamija Ante Pavelica do Srebrenice,sve je nabijeno mrznjom prema Srbima. Predstavljao se kao bosnjacki dobrocinitelj medjutim pravo lice nam je raskrinkao njegov otac,policajac u penziji koje je rekao da ga sin nije zvao na svadbu i da se on sad stidi oca i svoje sredine,rodjen u Zivinicama kodTuzle. Svadbu pravio u Dubrovniku. Kad covek udje u novac zaboravii ko je i sta je?Sta sam hteo ds kazem,ko udari na Srbe neopravdano lose prodje. Moze ds prica sad sta hoce,nikakav je covek.
Добар гуслар, штета што је усташа.Evo Jure da te malo oraspolože stihovi o znamenitom hrvatskom junaku Miljenku Hrkaću.
Meni su zločinci isti, kako god da ih zovete.Tebi su sigurno ustase i cetnici isti![]()
A zar takvih nema svudaDa li razlikuješ prijatelje od neprijatelja u stvarnom životu? Znaš, nisu svi ljudi dobri, ima i zlih. Jedni govore i propovedaju, a drugi pređu na stvar.
Pogledajte prilog 1402004Pogledajte prilog 1402005
Grubisha evo ga tvoj idol dok jos nije odlucio gde da se umetne.Evo Jure da te malo oraspolože stihovi o znamenitom hrvatskom junaku Miljenku Hrkaću.
U Nemačkoj i Francuskoj se za pozive na genocid i govor mržnje ide u zatvor.A zar takvih nema svuda![]()
Kod nas bi zatvori bili prepuniU Nemačkoj i Francuskoj se za pozive na genocid i govor mržnje ide u zatvor.
Može i takoOne of those lol![]()
Baš ništa od dotičnog me ne bi iznenadilo, ali da li bi smo mogli da vidimo neku njegovu dokumentovanu izjavu? Npr snimak gde sam Šešelj dane neku takvu izjavu ili nešto slično?Grubisha evo ga tvoj idol dok jos nije odlucio gde da se umetne.