Јуриш на њихову страну!

Не знам како то још не чух, изгледа да ником не паде на памет да и међу студентима постоји Студент...

Pogledajte prilog 1689263

Шта ако се и Студент студентски активира? Ако започне чувени Радованов „јуриш на њихову страну”?

Чекали смо да се ти сетиш :lol:
Већ видим Вучићево обраћање у извештају Дневника са неког следећег студентског протеста:
ЈА лично обезбедио сам НАМА студентима све услове за одржавање овог мирног протеста против свих оних који хоће да угрозе напредак и просперитет... :mrgreen:

Чекали смо да се ти сетиш :lol:
Запратите ме за још... :lol:

Већ видим Вучићево обраћање у извештају Дневника са неког следећег студентског протеста:
ЈА лично обезбедио сам НАМА студентима све услове за одржавање овог мирног протеста против свих оних који хоће да угрозе напредак и просперитет... :mrgreen:
Ето, видиш како је то једноставно. Уосталом, сва генијална рјешења су једноставна. :mrgreen:

Ovakvi su mi nagori: “Predsednik je super samo je okruzen losim ljudima”.
Najgori.
E, al ovo je sasvim moguće, čovek je isključen iz realnosti, ubeđen da su poltroni oko njega creme de la creme. Zna on da oni kraduckaju, al smatra da je to sasvim ok nagrada za lojalnost. Nije prvi koji tako radi, ako pogledamo istoriju naše zemlje :(

Back