bird again
Elita
- Poruka
- 18.962
Vrlo lose baratas tim brojevima.Kako su to ukrali milion glasova? Bilo 57% vs 17%, Šolak kadrirao Ponoša, posle čovek bojkotovao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrlo lose baratas tim brojevima.Kako su to ukrali milion glasova? Bilo 57% vs 17%, Šolak kadrirao Ponoša, posle čovek bojkotovao.
Da tebe nema izgubila bih se verovatno...тек да знаш и @Casual Observer те зевзечи
Bio mi je na ignor-u. Sve sam ih pustila, neka pisu sta ko zeli.On je običan reciklažni bot. Potpuno nebitan držite ga na ignore.
Чекали смо да се ти сетишНе знам како то још не чух, изгледа да ником не паде на памет да и међу студентима постоји Студент...
Pogledajte prilog 1689263
Шта ако се и Студент студентски активира? Ако започне чувени Радованов „јуриш на њихову страну”?
Vrlo lose baratas tim brojevima.
Da tebe nema izgubila bih se verovatno.
Vrlo si pazljiv bot.
Pa posle, ‘zašto ne gjasaju?’.Нек победи бољи...само да Професор Грухоњић буде председник
Запратите ме за још...Чекали смо да се ти сетиш![]()
Ето, видиш како је то једноставно. Уосталом, сва генијална рјешења су једноставна.Већ видим Вучићево обраћање у извештају Дневника са неког следећег студентског протеста:
ЈА лично обезбедио сам НАМА студентима све услове за одржавање овог мирног протеста против свих оних који хоће да угрозе напредак и просперитет...![]()
E, al ovo je sasvim moguće, čovek je isključen iz realnosti, ubeđen da su poltroni oko njega creme de la creme. Zna on da oni kraduckaju, al smatra da je to sasvim ok nagrada za lojalnost. Nije prvi koji tako radi, ako pogledamo istoriju naše zemljeOvakvi su mi nagori: “Predsednik je super samo je okruzen losim ljudima”.
Najgori.
Koji covek?E, al ovo je sasvim moguće, čovek je isključen iz realnosti, ubeđen da su poltroni oko njega creme de la creme. Zna on da oni kraduckaju, al smatra da je to sasvim ok nagrada za lojalnost. Nije prvi koji tako radi, ako pogledamo istoriju naše zemlje![]()
Trenutna realnost je da samo studentima rejting raste. Aj prihvati to.Trenutna realnost je da njegov rejting ne pada i da rejting opozicije ne raste.Ne verujem da mu je preterano teško da prihvati takvu realnost.Naprotiv,pre će biti da je njegovim protivnicima teško da prihvate takvu realnost![]()
Pa bolestan čovek na vlastiKoji covek?