Jupiter

U kom znaku Vam se nalazi Jupiter?

• Ovnu

• Biku

• Blizancima

• Raku

• Lavu

• Devici

• Vagi

• Škorpionu

• Strelcu

• Jarcu

• Vodoliji

• Ribama

• Ovnu

• Biku

• Blizancima

• Raku

• Lavu

• Devici

• Vagi

• Škorpionu

• Strelcu

• Jarcu

• Vodoliji

• Ribama

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
glupisnupi:
saznaj aspekte pa ce mo da vidimo....smesno je ovako....
ono sto jos znam za muskarca sa Mesecom u strelcu je da ga privlace strankinje .....ali stvarno trebaju nam podaci ...jer ako ti kazes da je povucen...tralala.....da vidimo...mozda sve ovo sto ja lupam nema veze..
21.10.1982. 6, 6 i 15 ujutro beograd. Znaci dupla vaga, mesec u strlcu, to je ono sto znam........... :roll:

Znaci ovako..
ova karta je za Strucnjaka ! Ne za mene....ne bi htela da lupim nesto jer nema smisla....
Njemu je Sunce ,Venera ,Pluton,Merkur Saturn ..sve to u 12 kuci....to objasnjava tu njegovu zatvorenost...a "putuje" jako puno ali samo u mislima.....
neverovatno razvijeno "podsvesno " u njemu ili samosvest kako hoces....
Ono sto mi je jako cudno i zbog cega mislim da neko drugi treba da pogleda je to sto on uopste nema aspekata.....Jako cudno ....svega par konnjukcija
Mislim da je njegovo zdravlje ugrozeno.
Sigurno znam da ce prolaziti kroz jedan cupav period za 5 godina jer ce onda Saturn prelaziti preko svih tih njegovih planeta u 12toj kuci (kao i preko mojih samo u prvoj)....
Uh...
Jupiter prva...mozda je malo krupniji ali nisam sigurna....
Ima taj mesec u strelcu uran neptun i mars... ...sumljiv izvor prihoda...
jao ne znam ajd nek neko jos pogleda ovo please......bas me zanima

glupisnupi:
Znaci ovako..
ova karta je za Strucnjaka ! Ne za mene....ne bi htela da lupim nesto jer nema smisla....
Njemu je Sunce ,Venera ,Pluton,Merkur Saturn ..sve to u 12 kuci....to objasnjava tu njegovu zatvorenost...a "putuje" jako puno ali samo u mislima.....
neverovatno razvijeno "podsvesno " u njemu ili samosvest kako hoces....
Ono sto mi je jako cudno i zbog cega mislim da neko drugi treba da pogleda je to sto on uopste nema aspekata.....Jako cudno ....svega par konnjukcija
Mislim da je njegovo zdravlje ugrozeno.
Sigurno znam da ce prolaziti kroz jedan cupav period za 5 godina jer ce onda Saturn prelaziti preko svih tih njegovih planeta u 12toj kuci (kao i preko mojih samo u prvoj)....
Uh...
Jupiter prva...mozda je malo krupniji ali nisam sigurna....
Ima taj mesec u strelcu uran neptun i mars... ...sumljiv izvor prihoda...
jao ne znam ajd nek neko jos pogleda ovo please......bas me zanima
pa hajde, daj javno, otvori temu ili tako nesto.....ja nemam kome da dam......

Mene interesuje koje bi uopste bile glavne karakteristike Ju u Sco, posto mi se tamo nalazi i u natalnom (u 2 kuci, na 29 stepenu Sco)? Nesto mi se cini da Sco za Jupiter nije bas najpovoljniji polozaj...Znam da to navodno treba da mi donese neki novac, al ne vidim bas rezultate :(

Jupiter koji je trenutno u znaku jarca,krenuo je retrogradno,pa posto nisam toliko strucnjak za astrologiju(mada je pratim)zanima me da li ce se onda jupiter vratiti na strelca ili ce kada bude usao u vodoliju vratiti na jarca?
Inace imam retrogradni jupiter u ovnu,pa ako se vrati na strelca da li me onda ceka super period?Imam jupiter na ascedentu,a ascedent mi je strelac
Eto ako neko moze da mi razjasni sve ovo.Hvala

Ne, neće se vraćati u Strelca (već duže vreme je u drugoj polovini Jarca). Da li će se kada bude ušao u Vodoliju ponovo vraćati u Jarca bi trebalo da proverim, inače se to lako može videti pomoću efemerida, a ako pitaš da li je inače moguće da se planeta u svom retrogradnom hodu vrati u prethodni znak - da, moguće je (naravno) ali se to (opet naravno) ne dešava uvek.

Da li će ti biti "super period" ili ne zavisi od jako mnogo faktora. Ako misliš na ono što bi bilo u vezi s tvojim natalnim Jupiterom, trebalo bi između ostalog da se i između te dve planete (tranzitnog Jupitera i tvog natalnog Jupitera) formira aspekat, što znači da bi morali biti na određenoj (ne prevelikoj) udaljenosti jedan od drugog. Znači, pored samog znaka bitan je i stepen.

Back