Jupiter

U kom znaku Vam se nalazi Jupiter?

• Ovnu

• Biku

• Blizancima

• Raku

• Lavu

• Devici

• Vagi

• Škorpionu

• Strelcu

• Jarcu

• Vodoliji

• Ribama

• Ovnu

• Biku

• Blizancima

• Raku

• Lavu

• Devici

• Vagi

• Škorpionu

• Strelcu

• Jarcu

• Vodoliji

• Ribama

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Što znači kad je Jupiter neaspektiran,a nalazi se u škorpionu u 7. kući na 17,34?
Neaspektovan JU nosi sopstvena uverenja i mišljenja koja se formiraju još u ranom detinjstvu ali izgleda da ga tudje mišljenje baš i ne interesuje.

Dosta originalno realizuje ambicije..

Bračni partner može biti druge vere posebno što je ovaj JU u Sc, ili bilo kako vezan za inostranstvo.

U muškom horoskopu može doneti zainteresovanost za vojsku...

U svakom slučaju uzbudljiva osoba ali u lošem horoskopu može dovesti do ekscesa,

Samo sam htela da potvrdim ono sto sam negde procitala o tranzitnim jupiteru kroz 12. kucu... u stvari mozda sam negde o tome i pisala ili mi je neko odgovorio na pitanje tog tranzitiranja al ne mogu da nadjem pa reko ovde samo da kazem da je istina da Jupi kroz 12. donosi povecanje telesne mase.
Meni je u 12. usao u januaru (krajem) i od tada sam nabacila 5kg (sto je za mene dobro jer am bila mrsavica)... :heart:
I samo jos da kazem da mi bas prija ovaj tranzit jer mi je doneo i nekakav psihicki mir... mnogo sam opustenija nego pre ulaska jupija u 12. A dobra stvar je da ce mi tu ostati 2 godine (12. kuca mi zahvata cele ribe i celog ovna)... :heart:
E sad mozda je to zato sto saam ja rak pa mi pravi i trigone na so i ma.... al sta god da je neka potraje...
:bye:

JU u blizancima, 11. kuca.
Jesi mu bitni prijatelji, ali vjerujem posto je JU retro da mi to uzrok sto se razocaram u bliske prijatelje.
Blizanci, heh, pa svakako da volim biti u drustvu pametnih, pricljivih ljudi.. ali vjerujem da je to slucaj sa svima.

Јупитер у близанцима је у изгону, иако има термин и лице на почетку знака.
Такође је у хајзу одређен део времена. А ако ти је XI негде на активном Алголу, тај Јупитер ти и не треба да би то имала лоша искуства.

Јупитер у близанцима је у изгону, иако има термин и лице на почетку знака.
Такође је у хајзу одређен део времена. А ако ти је XI негде на активном Алголу, тај Јупитер ти и не треба да би то имала лоша искуства.

hvala puno, pa sta onda mogu okriviti? :D

Moj Ju je u Ribama , 4 polje.
120 Ve i Me ( 8 polje) i ASC sco
60 Ma ( 2 polje)
90 So ( 7 polje ) i Ur ( 1 polje)

U biti sam zadovoljna. Volela bih da nema ovih kvadrata...inat i večita borba sa drugima i sa sobom nisu mi baš doneli koristi, ili je barem ja ne vidim.
Ali mislim da mi je ovaj Ju između ostalog dao mnogo svetla i optimizma, u domu, u odrastanju a time i dobru osnovu za kasniji život.
Volim prostrane i svetle stanove, bilo bi zaista idealno da je pored reke ili mora , moram se dobro osećati u stanu, punim energiju sa porodicom.

Kod njega kvadrati ne moraju da budu losi u smislu da donose neko lose i pogubno dejstvo kao sto je slucaj sa Saturnom.Sa Venerom na primer donese prejedanje pa zaboli stomak ili preveliko trosenje novca,ali se bar trosilo.

A isto tako u dobrim aspektima cesto ne donosi povoljne stvari,mnogi su se zalili da su bas pucali kada im je Jupiter pravo trigone sa planetama,narocito vezano za stvari sedmog polja.

Cudan je ovaj Jupiter stvarno, jedan dobar astrolog je govorio da na pr Jupiter u 3, moze donjeti da braca i sestre korsite srecu covjeka ne on sam ???

Meni je u 11 kucu u Lavu, kad sam bila osnovnu i srednu skolu..znla sam biti " tudja sreca " , tako su mi neki govorili tad, ok mozda moj Juzni cvor u Ribama , pa das sebe za druge a tebi na kraju ne ostaje mnogo:) Sad sam naucila da balansiram tu energiju, brinem i o sebi isto :)

Cudan je ovaj Jupiter stvarno, jedan dobar astrolog je govorio da na pr Jupiter u 3, moze donjeti da braca i sestre korsite srecu covjeka ne on sam ???
Moze biti jer njegova simbolika je plemenitost,pa se samim tim covek zrtvuje za svoje bliznje i njihovo dobro

Na kom stepenu ti je Jupiter ?

To je cetvrti stepen,imaces potrebu da sa svojom decom budes prijatelj i da te tako dozivljavaju,nilkakve kazne i zabrane vec sve drugarski kroz igru :)

Kod njega kvadrati ne moraju da budu losi u smislu da donose neko lose i pogubno dejstvo kao sto je slucaj sa Saturnom.Sa Venerom na primer donese prejedanje pa zaboli stomak ili preveliko trosenje novca,ali se bar trosilo.

A isto tako u dobrim aspektima cesto ne donosi povoljne stvari,mnogi su se zalili da su bas pucali kada im je Jupiter pravo trigone sa planetama,narocito vezano za stvari sedmog polja.

Kriva sam za oba :lol:
Mada što sam starija sve sam veći minimalista..pogotovo kad je hrana u pitanju ( da trošim i dalje volim) :/
Ne znam da li to ovaj Saturn u 1 dolazi na svoje ili :lol:

A Ju, kad je lep uglavnom i ulenji ljude ( nema truda) pa je u neku ruku i to samo po sebi već loše :)

Na mene izuzetno povoljno.Tranzituje kroz osmo a bolji period nisam imao sto privatno sto poslovno.Razlicito se manifestuje,kod njega isto treba primeniti kao kod Saturna kada dodje na neku bitnu poziciju,ako se radilo na nekim segmentima dace rezultate.Meni je i prilikom rodjenja bio retrogradan,tako da je i to verovatno pojacalo upliv.

Back