junajtid stejts

barak-obama.jpg

2007-07-bald-monkey.gif

Mislis da ja neznam to ali me isto zabole za njih nama i onako nemoze da bude gore nego sada.

ponovo moram da kucam? mrzim to!!!

dakle, kada negiraš glagol, kao glagol ZNATI, negaciju NE PIŠEŠ ODVOJENO !!!! EBOTE!
ISTO VAŽI i za MOĆI - MOGU --- NE...pauza, razmak ... MOGU.... kapiraš?

kada to shvatiš možemo da nastavimo diskusiju. Sem mojih, iz zaebancije.....tačkica ---crtica___________________ postoji i PRAVOPIS.

savladaj ga A ONDA VODI SRBIJU U BOLJE SUTRA.

ebote

Koliko god neko ne vboleo Ameriku, ne sporim, zasluzeno je, ali ne valja sto istovremeno Nemacka UBRZANO jaca.

Nemačka zbog hroničnog nedostatka sirovina i energetskog goriva u najboljem slučaju može da bude drugorazredna sila.

Znači odatle ne može da dođe neka veća opasnost. Jedina prava uzdanica divljeg zapada je SAD...... a on grca li grca.... puca li puca.... tone li tone ..... i tako sve dok ne potone....

ponovo moram da kucam? mrzim to!!!

dakle, kada negiraš glagol, kao glagol ZNATI, negaciju NE PIŠEŠ ODVOJENO !!!! EBOTE!
ISTO VAŽI i za MOĆI - MOGU --- NE...pauza, razmak ... MOGU.... kapiraš?

kada to shvatiš možemo da nastavimo diskusiju. Sem mojih, iz zaebancije.....tačkica ---crtica___________________ postoji i PRAVOPIS.

savladaj ga A ONDA VODI SRBIJU U BOLJE SUTRA.

ebote

U pravu si mnogo sam zurio a kucam samo jednim prstom tako sam navikao nisam isao na kurs daktilografije.

http://www.pecat.co.rs/2010/11/amerika-gasi-svetla/

odoh da se ubijem, ovo mi je mnogo tesko palo :(
my beloved usa

Sve se menja.

Danas se radjaju dve nove super sile:

Kina i njeni saveznici ukljucujuci Rusiju (azijski super blok).

Evropska unija predvodjena Nemackom i Vatikanom (evropski super blok).

Ova dva super bloka odredice svoje trgovacke i druge zone interesa sa Latinskom Amerikom, Afrikom i Okeanijom, pretpostavka je da se nece mesati jedni drugima u njihovu sferu ali uvek su moguci problemi, narocito po obodima.

Sve se menja.

Danas se radjaju dve nove super sile:

Kina i njeni saveznici ukljucujuci Rusiju (azijski super blok).

Evropska unija predvodjena Nemackom i Vatikanom (evropski super blok).

Ova dva super bloka odredice svoje trgovacke i druge zone interesa sa Latinskom Amerikom, Afrikom i Okeanijom, pretpostavka je da se nece mesati jedni drugima u njihovu sferu ali uvek su moguci problemi, narocito po obodima.

Ala si ti upucen, svaka ti se dala. Ali ipak, ja ti kazem da si pogresio. Aj taj superblok i nekako, to je jasno i malom Perici, ali de bre nadje nemce i Vatikan. Pa taj Vatikan ako pregura jos koju godinu a da ih sve ne pohapse zbog skrnavljenja dece i pranja novca koji svakodnevno sisaju sa svog stada, ja im kapu skidam. Cuj nemci i Vatika. Pa ti nemci su izmislili pobunu protiv Vatikana.

Ala si ti upucen, svaka ti se dala. Ali ipak, ja ti kazem da si pogresio. Aj taj superblok i nekako, to je jasno i malom Perici, ali de bre nadje nemce i Vatikan. Pa taj Vatikan ako pregura jos koju godinu a da ih sve ne pohapse zbog skrnavljenja dece i pranja novca koji svakodnevno sisaju sa svog stada, ja im kapu skidam. Cuj nemci i Vatika. Pa ti nemci su izmislili pobunu protiv Vatikana.

Mislim da mi je jasno na sta mislis, i tvoje razmisljanje naravno da ima smisla.

Medjutim, danas su vremena takva da obostrani interes nadvladava neke nesuglasice iz proslosti (a i Nemci katolici i protestanti su naucili da zive zajedno).

I ne potcenjuj organizaciju koja postoji 2000 godina, plus imaj u vidu znacaj Vatikana i sire, van Evrope, a narocito u Latinskoj Americi.

Back