Junaci našeg doba, od 16. decembra na RTS 1

Легла јој та улога, иначе није ништа спец. Отприлике као и "Бода Тајсон".

Ali ipak je Jezdic daleko priznatiji glumac od nje slozices se. Nije neka glumcina to stoji, al brate bio je medju glavnim ulogama u 2 najbolje serije novijeg datuma: Senke i Koreni. I Mrtav ladan je postao sada vec kultni film i Momcilovic ga je uzeo za glavnu ulogu u najnovijem filmu... Na stranu to sto je u svakoj ulozi isti, opet se ozbiljno probio i napravio neuporedivo vece ime i karijeru od Mine Lazarevic kojoj su vrhunac 3 Paviceve serije. :mrgreen:
 
Да, то ми је запало у очи. Логичније би било да је бацио у канту поред шоље.

Пуно нелогичности. Друга ствар, толика лова а кући иде јавним превозом. КРЕТЕНИЗАМ.

Онда, девојка трпи малтретирање а не помера се с тог места иако је аутобус полупразан. Свако женско биће би устало и стало код возача или макар променило место.
 
Sećam se jednog teksta iz CKM-a o Pavićevim serijama. Probaću da dočaram odprilike kako ide...

Prvo i osnovno - stereotipi.

U centru radnje je uvek porodica iz srednje klase koja se bori da preživi u teškim i smutnim vremenima. Ćale je redovno neki ex-samoupravljač koji ni danas ne kapira da je stigao kapitalizam. Keva mu neprekidno kenya zbog toga. Deca imaju običaj da nose teksas jakne sa bedževima.

Dalje, svi direktori su obavezno lopovi, a sve njihove sekretarice su im ujedno i ljubavnice. Policajci su strogi i zayebani, ali pošteni.

I gotovo svi likovi u seriji su međusobno povezani preko maksimum dva posrednika.

Tako je nekako išlo.
 

Back
Top