Juhu izboriiiii ,konačno!!!!

...sledeci vikend u Vrbasu :D

Tuča naprednjaka i radikala u Vrbasu!
Predizbornu kampanju za vanredne lokalne izbore u Vrbasu obeležila je tuča radikala i naprednjaka koja je izbila zbog bilborda! Obe stranke naravno optužile su drugu stranu za izazivanje incidenta.
Alo pre 14 sati
Alo: Tuča naprednjaka i radikala u Vrbasu!
Alo
Branislav Petrović (SRS) tvrdi da je sve počelo preksinoć oko 22.30 kada su radikali nameravali da postave bilbord sa slikom na kojoj su Tomislav Nikolić i Boris Tadić i porukom „Glas za SNS je glas za DS“, čemu se suprotstavio Igor Bečić, narodni poslanik i nosilac liste SNS-a koji je pozvao policiju. Nakon višesatne prepirke, Bečić je nasrnuo na jednog aktivistu SRS-a i izlomio stakla i instalaciju na bilbordu. Prema rečima očevidaca...

http://www.naslovi.net/rd/1355445
snsv.jpg

Kampanja se bas opako zahuktala , nego kako je krenulo samo da ne pocnu da se bodu nozevima :think:
Zanimljiva im je ta kampanja , dve opozicione stranke SNS i SRS ne napadaju vlast i DS ,kao sto bi se dalo ocekivati , nego ce tuku izmedju sebe ,seljacka posla :roll:

Hehehehe!

Tadikali odrađuju posao za Demokrate- Dele Srbiju!:mrgreen:

Do sada nisam video da je neki demokrata ili čedin doobio batine, samo vidim da Tadikali izazivaju Naprednjake.

Čisto da se zna, Bečić je bio kondukter pa je, kad je isfuran sa posla zbog neke muljavine sa kartama, kupio diplomu njegog bezveznog fakulteta. ;)

Sta je bre to ..kod njih samo kondukteri,konobari,grobari..doduse da ne gresim dusu,imaju oni i Jorgovanku,ekonomskog genija sa diplomom Pristevskog unija...a zna se kako se dolazilo do tih diploma u Pristini...recimo moja komsinica otisla cetri puta u dve godine i zavrsila 2 godine masinstva i diplomirala...usput se i porodila...:rtfm::eek::mrgreen:

Sto se tice ove makljaze...ako ovako nastave,bice krvi do kolena dok se raspisu izbori 2012 god.:dash:

A što se ti meni pravdaš? :lol: Boli me uvo i šta si i ko si i odakle si a tvoja potreba da se ovde objašnjavaš samo vodi ka tome da pomislim da si zaista iskompleksirana. Da se razumemo, nemam ja ama baš ništa protiv ljudi iz provincije nego baš protiv onih sa provincijalskim, da ne kažem seljačkim, mentalitetom i zatucanim stavovima i takve mnogo volim da prozivam za mesto porekla jer se, poput tebe, večito nađu u situaciji da nešto objašnjavaju i natežu se a to je milina za gledati. Pametan čovek iskulira, ti očigledno ne možeš tako da nemoj meni da se žališ :mrgreen: A posebno je dobro kako kad pop.izdiš naglašavaš reči velikim slovima, to je ovde baš primećeno :lol:
A tek do toga što naprednjaci imaju tvoj glas mi je stalo kao do lanjskog snega :lol: Sve da ti celo mesto glasa za naprednjake - nikakva šteta, dovoljan je jedan Novi Beograd da to neutrališe :D

Ti si demokrata, to znamo svi kao što znamo da si se udružila sa forumskim ostatcima Tadikala u mržnji prema naprednjacima.
To me i ne čudi, ali me raduje, jer kada se Tadikali i Demokrate udruže u mržnji prema nečemu to nešto mora da je zdrav razum.

I da..... lanjski sneg ima veću cenu od tvog mišljenja:rotf:

Back