pesho
Veoma poznat
- Poruka
- 10.233
https://www.blic.rs/biznis/vesti/radnicko-samoupravljanje-jugosloveni-su-bili-gospodari-svog-rada-ali-nije-sve-tako/d19le11
a sada?
koja zatrudni otkaz momentalni,,,,,
a sada?
koja zatrudni otkaz momentalni,,,,,
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bilo je lako kada si 60% vecu platu dobijao nego sto si proizvodio...
pa nam je sada kako je
ne mari,nastaviti ste ih uzimat drugovi demokrate
Југословена није било.
Greška u startu, ja nisam demokrata.
Ti i delujes kao autokrata.Greška u startu, ja nisam demokrata.
Objasni nam to kako nam to zapad davao kredite na lepe oči... [emoji23]Bili su... gospodari zapadnih kredita. I kad više nisu mogli da ih vraćaju, ode SFRJ.
Objasni nam to kako nam to zapad davao kredite na lepe oči... [emoji23]
Šta bi danas rasprodavali da nije bilo Juge?!
joj licki pa kako je sade? nidje knina nidje grada,,,,Ja ne razumem da ljudi ne shvataju da je ovo danas proizvod socijalisticke ideologije. Ne mozes da ne radis, a da stvaras i imas. Svako ne moze da ima isto, jer svako ne zasluzuje da ima isto. Jedno drustvo sto gleda na rad kao na neko zlo ne moze da uspe na duze staze, a oni sto dobijaju sve od drzave bez truda na kraju uniste tu istu drzavu. Jugoslavija je nesto napredovala dok su u njoj ziveli ljudi koje je odgojila kraljevina i prijasnji sistem ali onog trenutka kada su socijalisticke generacije ili podmladak krenule da rukovode otislo sve u pm. To nije bio sam slucaj u Jugoslaviji vec u svim komunistickim i socijalistickim drzavama.
Vidi izvozili smo i u Rusiju dosta, šta danas izvozimo?! Jabuke koje prepakujemo pa mislimo da su Rusi glupi neće provaliti, ahhahaa.Тако што смо били излог за источни блок. Када је он нестао, све је отишло у красни *****.
Vidi izvozili smo i u Rusiju dosta, šta danas izvozimo?! Jabuke koje prepakujemo pa mislimo da su Rusi glupi neće provaliti, ahhahaa.
Vidi izvozili smo i u Rusiju dosta, šta danas izvozimo?! Jabuke koje prepakujemo pa mislimo da su Rusi glupi neće provaliti, ahhahaa.
Bili su... gospodari zapadnih kredita. I kad više nisu mogli da ih vraćaju, ode SFRJ.
Kao da je danas drugacije......
neoliberal,metastaza demokrate
Objasni nam to kako nam to zapad davao kredite na lepe oči... [emoji23]
Šta bi danas rasprodavali da nije bilo Juge?!
Kao da je danas drugacije......
izvozimo jevtinu radnu snagu
izvozimo jevtinu radnu snagu
Као да и онда није извожена јефтина радна снага. Колико се само људи из СФРЈ одселило по Немачкој, Француској, Шведској...
Тај Јевта, знаш га лично?