Jugosloveni su bili gospodari svog rada

Ja ne razumem da ljudi ne shvataju da je ovo danas proizvod socijalisticke ideologije. Ne mozes da ne radis, a da stvaras i imas. Svako ne moze da ima isto, jer svako ne zasluzuje da ima isto. Jedno drustvo sto gleda na rad kao na neko zlo ne moze da uspe na duze staze, a oni sto dobijaju sve od drzave bez truda na kraju uniste tu istu drzavu. Jugoslavija je nesto napredovala dok su u njoj ziveli ljudi koje je odgojila kraljevina i prijasnji sistem ali onog trenutka kada su socijalisticke generacije ili podmladak krenule da rukovode otislo sve u pm. To nije bio sam slucaj u Jugoslaviji vec u svim komunistickim i socijalistickim drzavama.

Ja ne razumem da ljudi ne shvataju da je ovo danas proizvod socijalisticke ideologije. Ne mozes da ne radis, a da stvaras i imas. Svako ne moze da ima isto, jer svako ne zasluzuje da ima isto. Jedno drustvo sto gleda na rad kao na neko zlo ne moze da uspe na duze staze, a oni sto dobijaju sve od drzave bez truda na kraju uniste tu istu drzavu. Jugoslavija je nesto napredovala dok su u njoj ziveli ljudi koje je odgojila kraljevina i prijasnji sistem ali onog trenutka kada su socijalisticke generacije ili podmladak krenule da rukovode otislo sve u pm. To nije bio sam slucaj u Jugoslaviji vec u svim komunistickim i socijalistickim drzavama.
joj licki pa kako je sade? nidje knina nidje grada,,,,

neoliberal,metastaza demokrate

Druga greška, veze nemam sa liberalima.

- - - - - - - - - -

Objasni nam to kako nam to zapad davao kredite na lepe oči... [emoji23]
Šta bi danas rasprodavali da nije bilo Juge?!

Nije na lepe oči, već na crtu. Kad su nesposobni crveni gubitnici sve opljačkali... pa videli smo šta ste uradili.

- - - - - - - - - -

Kao da je danas drugacije......

Nije, danas su na vlasti umesto tih nesposobnih komunista, njihova crvena deca, neki Dačići i Vulini i slični gubitnici.

Као да и онда није извожена јефтина радна снага. Колико се само људи из СФРЈ одселило по Немачкој, Француској, Шведској...

Koliko to ? sta kazu podatci a koliko od 90ih pa na ovamo ... ne da se uporediti tj suludo je porediti ...

Inace i iz kraljevine se putovalo pravac u Nemacku da se radi ...

Samo jedno je kad ti doktor ode a drugo je kad ti ode bravar ili pekar ... aj povezi nije tesko.

- - - - - - - - - -

Тај Јевта, знаш га лично?

Sinonim ... ne serendaj puno.

Back