Jug Srbije: Žene se taštama zbog penzije!

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.295
Kriza uzima danak!

Da bi penzije stizale i posle smrti bliskog srodnika, na jugu Srbije sve češće se dešava da se snaje venčavaju sa svekrom ili zet sa taštom.

Ova nesvakidašnja pojava otkrivena je nakon što je svekar seksualno napao Radmilu J. iz Vladičinog Hana, koja se udala za njega zbog penzije.

"Radmila se po dogovoru razvela od muža Dragana i udala za svekra Svetislava zbog njegove visoke devizne penzije. Međutim, sve se poremetilo kad je suprug Dragan ostao bez posla u 'Slogi', pa je morao da ode u pečalbu. Onda se svekar iliti muž Svetislav opustio i počeo da spopada Radmilu. Pošto se ona opirala, odlučio je da dovede drugu, mlađu nevestu i da se venča s njom. Sad Radmila i Dragan bitku biju da Svetislava isteraju iz kuće ili, ako hoće da ostane, da plaća kiriju", otkriva izvor "Kurira" i dodaje da cela čaršija o tome bruji.

Slična situacija je bila i sa Verom N. iz okoline Leskovca, koja se venčala sa svekrom Vojom G., dobrostojećim penzionerom. Kao u prethodnim slučajevima, sve je bilo regularno, po zakonu. Međutim, tu je nastao problem kad je njen bivši i „pravi“ muž našao drugu ženu i sad Voja ne zna šta mu je činiti.

S druge strane, Milanka, devizna penzionerka, da bi pomogla ćerki i njenom mužu, odlučila je da se venča sa zetom Nikolom.

Nadležne gradske službe kažu da su čule da ima slučajeva preuzimanja i čuvanja penzija.

"Pouzdanih informacija nemamo, jer se sve završava zakonski i pomoću regularnih papira. Teško je saznati ko je s kim u braku, jer u venčanom listu ne piše da li je neko nekom bio snaja ili zet", objašnjavaju oni.

http://www.mondo.rs/s251333/Info/Hronika_i_Drustvo/Jug_Srbije-_Zene_se_tastama_zbog_penzije.html

:hahaha:
 

Back
Top