J
judogirlH
Gost
:wink: judo je najbolji sport
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MRVALJEVIC JE NAJACI I NAJBOLJIbivsi dzudista:u pravu si za ono "dzudo najlepsi sport",ali kad pogledas do koje mere je to otislo...svi su necemu...
da ne gresim dusu!VECINA!![]()
ali znas i sam,ako si takmicar!ja sam do pre dve god.bio....tako da dobro znam.
Zato sto ne volim nasilje i ne vidim sta je tu toliko inetresantno gledati dvojicu tipova kako se bacakaju po onim strunjacama?!LORENA:
NIJE BAŠ TAKO!JA TRENIRAM I DO JAJA JE ZEZANjE,VERUJ MI!SUPER LIKOVA IMA I NIJE TO GRUB SPORT,DžUDO ZNAČI-NEŽAN PUT.TI TRNIRAŠ NEŠTO?Anonymous:Zato sto ne volim nasilje i ne vidim sta je tu toliko inetresantno gledati dvojicu tipova kako se bacakaju po onim strunjacama?!LORENA:
PA I TO JE VALjDA BORILAČKA VEŠTINA!?JA SAM VIŠESTRUKA PRVAKINj ZEMLjE U DžUDO-u I NIKADA NISAM IMALA PROBLEMA SA POVREDAMA,UGLAVNOM SU MI SE LEPE STVARI DEŠAVALE.Sladja_NS:Da, treniram macevanje.
Hvala ti!Mislim da je tvoj sport super i ja tebi želim sve o.kSladja_NS:Ne slazem se sa tobom, macevanje je umetnost, gracioznost pokreta.
Svaka cast na uspehu.
Hvala ti!Mislim da je tvoj sport super i ja tebi želim sve o.kSladja_NS:Ne slazem se sa tobom, macevanje je umetnost, gracioznost pokreta.
Svaka cast na uspehu.