JUDIN PEČAT?!

a dss raste li raste, iz izbora uizbore.......:mrgreen::lol:

tako je! narod, kome je dosta zutih, tako iz izbornog ciklusa u ciklus poklanja ogromno, sve vece, poverenje mudrom rodoljubivom premijeru, pokazujuci na taj nacin da s preziom odbacuje ne samo ovaj, vec sve judine pecate koje mali andreja ili harizmatichni lonchar ne aminuju! i pokazuje da je premijer miljenik gradjana!

tako je! narod, kome je dosta zutih, tako iz izbornog ciklusa u ciklus poklanja ogromno, sve vece, poverenje mudrom rodoljubivom premijeru, pokazujuci na taj nacin da s preziom odbacuje ne samo ovaj, vec sve judine pecate koje mali andreja ili harizmatichni lonchar ne aminuju! i pokazuje da je premijer miljenik gradjana!

Zanimljivo je da se nijedan ministar iz DSS-a, ne bavi svojim resorom.... vec svaki ima svoju neku viziju oslobadjanja Kosmeta....

DS-G17-Canak su zajedno imali 86 prosli put,Vuk nijednog ,a sada 102 dakle +16 ,sa druge strane DSS-NS su imali 47 a sada 30 znaci -17, SRS je imao 82 a sada 78 dakle -4 , pa sad ti vidi

tačno.
ovo treba overiti pečatom8):D
peccatov8.jpg

DS-G17-Canak su zajedno imali 86 prosli put,Vuk nijednog ,a sada 102 dakle +16 ,sa druge strane DSS-NS su imali 47 a sada 30 znaci -17, SRS je imao 82 a sada 78 dakle -4 , pa sad ti vidi

О претходним Парламентарним изборима износиш цифре? Дај линк???:rtfm: И не заборави да ЗЕС сада има КОАЛИЦИЈУ ОД ПЕТ СТРАНАКА!!!!!!!!! Јер колико се сећам Г17 плус НИЈЕ био на прошлим изборима у коалицији са ДС-ом.......

О претходним Парламентарним изборима износиш цифре? Дај линк???:rtfm: И не заборави да ЗЕС сада има КОАЛИЦИЈУ ОД ПЕТ СТРАНАКА!!!!!!!!! Јер колико се сећам Г17 плус НИЈЕ био на прошлим изборима у коалицији са ДС-ом.......

pa nije ni rekao da je g17 išao sa ds-om, samo je sabrao, ds, g17 i lsv, šta se praviš lud?:roll:

pa nije ni rekao da je g17 išao sa ds-om, samo je sabrao, ds, g17 i lsv, šta se praviš lud?:roll:

Ма ви се жути правите и луди и блесави - НЕКА НАПИШЕ КОЛИКО ЈЕ ПОСЛАНИКА ИМАО ДС У ПРОШЛОМ САЗИВУ А КОЛИКО ЋЕ САДА ИМАТИ ДС ПОСЛАНИКА...
без сабирања и глупирања... само ДС !!!:rtfm::rtfm::rtfm:

Уосталом у свим тим рачуницама изузимате чињеницу да на прошлим изборима неки нису прошли цензус па су њихови гласови додавани другима, тако да је питање смањених мандата доста релативно (осим када је у питању ДСС-НС).

Ја сам чуо Динкића да каже да по Споразуму КОЈИ КРИЈЕТЕ КАО ЗМИЈА НОГЕ само Г17* припада 24 мандата......ахахаааааааааа...........

Ма ви се жути правите и луди и блесави - НЕКА НАПИШЕ КОЛИКО ЈЕ ПОСЛАНИКА ИМАО ДС У ПРОШЛОМ САЗИВУ А КОЛИКО ЋЕ САДА ИМАТИ ДС ПОСЛАНИКА...
без сабирања и глупирања... само ДС !!!:rtfm::rtfm::rtfm:

).

kako ti pokušavaš da braniš neodbranjivo:lol:
pa mandati su deljeni u skladu sa koalicionim sporazumom, opet te pitam što se praviš lud? DS je mogao da da g17: 10%, 20%, 30%, a dao im je 25%.

sad mi još reci da je koštunica bolje prošao od tadića:rotf:
koštunica je najveći gubitrnik ovih izbora, ali dobio je ta je tražio.

Мито, опет се губиш? Па истина је да је рејтинг ДСС пао. Што се ти жестиш око тога? Ко вам је крив што не радите ништа друго него делите функције по општинским одборима. Тако су и радикали радили у Војводини, па су прошли како су прошли. То се Мито, стане на лопту, па се размисли где грешите, па исправљате грешке. Само, питање је да ли ико од вас у ДСС уме то.

Мито, опет се губиш? Па истина је да је рејтинг ДСС пао. Што се ти жестиш око тога? Ко вам је крив што не радите ништа друго него делите функције по општинским одборима. Тако су и радикали радили у Војводини, па су прошли како су прошли. То се Мито, стане на лопту, па се размисли где грешите, па исправљате грешке. Само, питање је да ли ико од вас у ДСС уме то.

eto, i nojkić je postao realan, samo još mita ima problem sa realnošću:lol:

Нојкић никада није био зас ДСС и када је почело да се прича о коалицији са ДСС, ја сам био против. Онај ко једном превари неког у послу, увек ће, ма колико се трудио да се пресвуче.

Нојкић никада није био зас ДСС и када је почело да се прича о коалицији са ДСС, ја сам био против. Онај ко једном превари неког у послу, увек ће, ма колико се трудио да се пресвуче.

Misliš ono kad su navukli Tomu?
Da, ispali su prevaranti, zato me i čudi da radikali opet hoće sa njima:rolleyes:

kako ti pokušavaš da braniš neodbranjivo:lol:
pa mandati su deljeni u skladu sa koalicionim sporazumom, opet te pitam što se praviš lud? DS je mogao da da g17: 10%, 20%, 30%, a dao im je 25%.

sad mi još reci da je koštunica bolje prošao od tadića:rotf:
koštunica je najveći gubitrnik ovih izbora, ali dobio je ta je tražio.

Прикане, НИСИ ОДГОВОРИјО!!! Напиши одговор - "ПОШТЕНО"
......хехехе.....
(ја нигде нисам написао да је ДСС-НС добро прошао - али ни ДС нема чиме да се хвали)....... само таламбасате и покушавате патолошким лажима и преварама и "слављењем победе" да преварите народ... покријте се ушима...

Прикане, НИСИ ОДГОВОРИјО!!! Напиши одговор - "ПОШТЕНО"......хехехе.....
(ја нигде нисам написао да је ДСС-НС добро прошао - али ни ДС нема чиме да се хвали)....... само таламбасате и покушавате патолошким лажима и преварама и "слављењем победе" да преварите народ... покријте се ушима...

Ti si jedini čovek koji tvrdi da je DS osvojio manje nego što je imao:mrgreen:
Ja znam da ti je krivo, naročito što si na Vračaru, a tamo su razvalili:lol:

pa daj objasni to eremiti, ja nemam živaca

Како објаснити неком ко трчи горе-доле нон стоп да је ДСС преварантска странка? Па ја се убих објашњавајући једном тако сличном Мити, али не вреди. Не желим поремећаје у организму Тротеру. Ето теби па објашњавај

Back