Jovanović Ćuta: Policija da bude uz narod u slučaju blokade cele Srbije

Ma zafrkavam te, a Dulence je trol, ne shvaćaj ga preozbiljno.
Не ја искрено желим Развој и Напредак Србије и тренутно не видим бољу и озбиљнији опцију, сем Господина Вучића и СНС. Ако се таква појави, подржачу је, али за сад је нема

Који људи? Које аргументе имају?? Колико видим сем парола и фраза ниједан аргумент нису понудили.
Kako nisu?

Pa reko Ćuta da je to loše.

Gde su ti dokazi ćuto, argumentovani?

Uaaaaa, na ulicu, letece glave! - odgovori Ćuta a dokaze? Ko ebe dokaze, reko Ćuta to je dosta

:rotf:

Не ја искрено желим Развој и Напредак Србије и тренутно не видим бољу и озбиљнији опцију, сем Господина Вучића и СНС. Ако се таква појави, подржачу је, али за сад је нема
Jadna majko

Njih litijum ne interesuje. Mislim na te sto pokreću.
Ali kako ne shvatas da oni samo govore ono sto narod, ili mnogi narod misli?

Pa poslusaj na videima narod koji je sam izasao do sad, sta misli i zeli. Ne zele ljudi neku neipsitanu kompaniju koja se proslavila i po losem, da ih truje ili da im "da garancije", ne zele da ih sele i tretiraju kao domoroce.

Ali kako ne shvatas da oni samo govore ono sto narod, ili mnogi narod misli?

Pa poslusaj na videima narod koji je sam izasao do sad, sta misli i zeli.
Prvo je ćuto tobož ekolog počeo i opozicija.

Narod, onaj mali deo koji izlazi na proteste (ni sedmina naroda u šapcu) brine za svoje zdravlje jer veruje plašenju ćutologa ćute, ali sigurno narod ne želi DA LETE GLAVE! Na sta inače javno poziva taj idiot plaćeni.
Ne možes reci da to nije javno izgovorio.

Podrzavajuci ga ti si ona koja moju zemlju i narod gura u krvoproliće!

Sram te bilo zbog toga

Prvo je ćuto tobož ekolog počeo i opozicija.

Narod, onaj mali deo koji izlazi na proteste (ni sedmina naroda u šapcu) brine za svoje zdravlje jer veruje plaše ju ćutologa ćute, ali sigurno narod ne želi DA LETE GLAVE! Na sta javno poziva taj idiot plaćeni.
Ne možes reci da to nije javno izgovorio.

Podrzavajuci ga ti si ona koja moju zemlju i narod gura u krvoproliće!

Sram te bilo zbog toga
Evo gledam tvoj uvod u temu opet, a gledam i link koji si dao, gde je rekao da treba da "lete glave"? Zasto lazes?

https://n1info.rs/vesti/jovanovic-cuta-policija-da-bude-uz-narod-u-slucaju-blokade-cele-srbije/

Narodni poslanik i jedan od lidera Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta pozvao je građane da se u što većem broju okupe 10. avgusta u Beogradu na protestu zbog projekta "Jadar", apelujući na policiju da bude uz svoj narod u slučaju blokade cele Srbije.
„Da dođemo 10. avgusta u što većem broju u Beograd i da jasno kažemo građanima šta je plan za dalje, a taj plan mora da bude da cela Srbija stane, pa da vidimo kakvo će biti ponašanje kada ponovo budemo blokirali celu Srbiji i saobraćajnice. Da li će narediti policiji da bude brutalna?“, izjavio je FoNetu Jovanović.

Nikada. Cula sam da ce neko da "leti s vlasti", ali za glave ne.
Narodni poslanik iz pokreta Ekološki ustanak Aleksandar Jovanović Ćuta najavio je pokušaj upada u državne institucije kao i velike sukobe sa fatalnim posledicama u mestu Gornje Nedeljice zbog spora oko eksploatacije litijuma.

Jovanović je, u pretećoj izjavi, posebno naglasio da bi sukob mogao “mnogo da košta” predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

– Zakazali smo okupljanje i konferenciju za novinare sutra u 9 na istočnom ulazu Palate Srbija. Mi ćemo probati da uđemo i poručimo Šolcu i Vučiću šta se sutra dešava. Ovde neće biti dobro. Ljudi iz Gornjih Nedeljica će ili nastaviti tamo da žive ili će ih neko trpati u marice. Ovde će da lete glave zbog toga. Neka razmisli Vučić sa čime se igra. Opasno se zaigrao. Može mnogo toga da ga košta – rekao je Ćuta.

:kpozdrav:

ima i ovde
evo

mnogo se ti pravis naivna.

pretnjama da ako se ne udovolji njegovom vidjenju i njegovim instrukcijama da ce leteti glave je nedopustivo!

da smo ozbiljna drzava svako ko ovako fatalno pripreti bi morao biti uhapsen i umlacen ko volina u kupusu , potom osudjen na 40 god robije

Pretnje glavama se ne smeju dopustati.
Ovo je huskanje na krvoprolice ako se njima ne udovolji na njihov zahtev.

sad ces opet nekako da ga pravdas ?

pa treba i tebe preko adrese pronaci i procesuirati radi pravdanja pozivanja na krvorpolice i rpetnjama krvoprolicem ako mu se ne odgovori na njegove zahteve.

naravno ako ga budes pravdala i dalje za ovo.

Narodni poslanik iz pokreta Ekološki ustanak Aleksandar Jovanović Ćuta najavio je pokušaj upada u državne institucije kao i velike sukobe sa fatalnim posledicama u mestu Gornje Nedeljice zbog spora oko eksploatacije litijuma.

Jovanović je, u pretećoj izjavi, posebno naglasio da bi sukob mogao “mnogo da košta” predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

– Zakazali smo okupljanje i konferenciju za novinare sutra u 9 na istočnom ulazu Palate Srbija. Mi ćemo probati da uđemo i poručimo Šolcu i Vučiću šta se sutra dešava. Ovde neće biti dobro. Ljudi iz Gornjih Nedeljica će ili nastaviti tamo da žive ili će ih neko trpati u marice. Ovde će da lete glave zbog toga. Neka razmisli Vučić sa čime se igra. Opasno se zaigrao. Može mnogo toga da ga košta – rekao je Ćuta.

:kpozdrav:

ima i ovde
evo

mnogo se ti pravis naivna.

pretnjama da ako se ne udovolji njegovom vidjenju i njegovim instrukcijama da ce leteti glave je nedopustivo!

da smo ozbiljna drzava svako ko ovako fatalno pripreti bi morao biti uhapsen i umlacen ko volina u kupusu , potom osudjen na 40 god robije

Pretnje glavama se ne smeju dopustati.
Ovo je huskanje na krvoprolice ako se njima ne udovolji na njihov zahtev.

sad ces opet nekako da ga pravdas ?

pa treba i tebe preko adrese pronaci i procesuirati radi pravdanja pozivanja na krvorpolice i rpetnjama krvoprolicem ako mu se ne odgovori na njegove zahteve.

naravno ako ga budes pravdala i dalje za ovo.
Dobro vidim da je to od 18. jula. I jel' su letele glave? Nisu.

Prema tome, meni se tih tabloida koji svakog etiketiraju, pa cak i kad pogresi u recima ili proceni, tacnije nesto kaze u politickom zaru.

I Vucic je svojevremno za vreme korone rekao da ce biti vise mrtvih nego sto su planirali pa kako to da se tumaci? Ali ja ni to ne tumacim kao nesto strasno, nego kao potpuno nespretno i neprihvatljivo izrazavanje u datom trenutku.

Back