Incognito
Poznat
- Poruka
- 8.226
Gazdarice: 'Sestro, sestro, ja znam tvoju boljku, trazis biser za svoju skoljku!'

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
JOVANA77:ja predlazem jos jedan mesec gratis. kuca casti.
rastamann:Evo, prijavljujem se...and let the force be with me...
Incognito:Vernost je ipak vaznija od otvorenosti!![]()
![]()
Mici $:Kad se ovako opiru ... ..nisu to bas cista posla !Daj recite da je nagrada noc sa muskarcem po zelji pa mozda i upali![]()
![]()
![]()
E *ebiga ,meni jeste ,ajde sad cemo svi da budemo dosadno ozbiljnikosmopolit:Mici $:Kad se ovako opiru ... ..nisu to bas cista posla !Daj recite da je nagrada noc sa muskarcem po zelji pa mozda i upali![]()
![]()
![]()
"hahahhahaha" duhovito nema sta :?
Muskarci, rasta... Kad smo otvorile ovu temu, krenula je salva izgovora, dok se d1 nije osmjelio i prijavio...rastamann:More, ko je bre plashljiv...
Hehehe, ako me pamcenje ne vara, i te propozicije sam ja objavila...Incognito:Ako mene pitate, birajte rastu... ipak je on moderator, a zna se koje su propozicije za moderatora![]()
![]()
![]()
rastamann:Nemoj da kazesh neshto drugo, nego uradi neshto drugo...
A kako mislite da muchite, ti telefonom, a Jovana mail-ovima, s obzirom da niste bash komshinke....hehe
rastamann:Nemoj da kazesh neshto drugo, nego uradi neshto drugo...
A kako mislite da muchite, ti telefonom, a Jovana mail-ovima, s obzirom da niste bash komshinke....hehe
Gazdarica:Hehehe, za sada, koliko vidim, sve se odvija prema ocekivanjima...![]()
Jedino je Mici, svijetla tacka...![]()
Ma, zna se da su zene hrabrije od muskaraca... :wink: