Jovana Jeremić žrtva internet prevare: Alarmirala nadležne službe

Mr.Atom

Domaćin
Banovan
Poruka
3.993

JOVANA JEREMIĆ ŽRTVA INTERNET PREVARE: Alarmirala nadležne službe​

09.05.2023 15:21

VODITELJKA Jovana Jeremić uznemirena je povodom pojedinih komentara na Tviteru koji su ostavljeni u njeno ime, zbog čega je morala angažovati nadležne organe.

Jovana Jeremić ponovo je žrtva internet prevare, zbog čega se hitno oglasila i preduzela sve odgovarajuće mere, kako javnost ne bi bila dovedena u zabludu.

- Ne možete me uništiti. Ne možete mi podvaliti. Ne možete me namestiti. Ne možete me satanizovati. Ne znate zašto sijam.

Podsetimo, na društvenoj mreži Tviter napravljen je profil pod imenom Jovana Jeremić.

https://www.nportal.rs/vest/53858/s...TOemLlq72zU0yS4wSXhBnpCd5xNcirHLwq-NsZUEUFock

Sve je moguće.

I aktivnost smrtonosno-radiacione mase iz Černobila se mogla zvati sjajem. Pitanje je u kom pravcu i u kakvom smislu sijaju ljudi koji predstavljaju naše televizije ovih dana.
Iskreno, ne pratim život i rad nijednog TV lica već duže vreme, stala sam na iskrenom respektu prema Jovanu Memedoviću koji se taložio od mog ranog detinjstva. U nekom momentu sam čak i podržala Jovanu Jeremić kao studenta koji samouvereno recituje i sl. , ali... u duhu Srpstva nije da podržavamo samoljublje u toj meri.
Naravno da nikom, pa ni njoj, ne želim da nas iko impersonira na društvenim platformama-to nikom ne treba, to može da bude izuzetno strašno i neprijatno, ali... Malo, samo malo manje reklame samoljublju, samodovoljnosti, samo... sve negde ono, samo-..., auto-, egoistično... samo malo to da smanjimo!

I aktivnost smrtonosno-radiacione mase iz Černobila se mogla zvati sjajem. Pitanje je u kom pravcu i u kakvom smislu sijaju ljudi koji predstavljaju naše televizije ovih dana.
Iskreno, ne pratim život i rad nijednog TV lica već duže vreme, stala sam na iskrenom respektu prema Jovanu Memedoviću koji se taložio od mog ranog detinjstva. U nekom momentu sam čak i podržala Jovanu Jeremić kao studenta koji samouvereno recituje i sl. , ali... u duhu Srpstva nije da podržavamo samoljublje u toj meri.
Naravno da nikom, pa ni njoj, ne želim da nas iko impersonira na društvenim platformama-to nikom ne treba, to može da bude izuzetno strašno i neprijatno, ali... Malo, samo malo manje reklame samoljublju, samodovoljnosti, samo... sve negde ono, samo-..., auto-, egoistično... samo malo to da smanjimo!
JJ ima višestruke F dijagnoze

Pripadnica romske zajednice koja je smrtno zaljubljena u samu sebe.
I ubeđena da je njen IQ veći od 50.
Gledao sam je jedanput sa nekim likom koji je navodio neke datume i mesta koja nemaju
veze sa stvarnim događajima.
Ona klima onom ružnom glavicom i potvrđuje: -Da da, znam...
Jovana Jeremić nije pripadnica romske nacionalnosti.

Back