JOVANA JEREMIĆ "SKOČILA" NA BINU NA NASTUPU PEVAČICE Sve oči bile uprte u nju: "Ostvarilo mi se ono što sam potajno želela" / VIDEO

tab503

Tabana po forumu
Administrator
Poruka
113.207
Voditeljka Jovana Jeremić neko je ko obožava da bude u centru pažnje, pa se svi uvek iznenade njenim potezima.

tydtr.jpg


Jovana je nedavno otputovala na Jahorinu gde uživa u zimskoj idili, a sada je objavila video snimak sa nastupa na kom se latila mikrofona.

Naime, pevačica Milica Pavlović je imala nastup u jednom klubu na Jahorini, a Jovana je u jednom trenutku "skočila" na binu i počela da peva njenu pesmu "Provereno".


Voditeljka je snimak objavila na svom Instagram profilu uz koji je napisala:

Lavice se ne sreću. One se prepoznaju. Po čistom srcu. Sinoć se meni ostvarilo ono što sam potajno želela! Na koncertu Milice Pavlović, zvezde, pozvala me je na binu i ostvarila mi još jednu tajnu želju srca mog - otpevala sam njen hit karijere i moju ličnu kartu, pesmu po kojoj me svaki lokal u Beogradu zna - "Provereno". Milice, tvoje čisto srce je ono u šta sam se ja zaljubila čim si se prvi pojavila kod nas na sceni. To čisto srce nas je spojilo. Ono nas je povezalo. Osetila sam ga u milion drugih! Milice, hvala ti, ozbiljna si carica! Sinoć je gorela Jahorina - napisala je Jovana.

https://www.blic.rs/zabava/jovana-jeremic-napravila-haos-u-klubu-na-jahorini/p7gy69w
 

Back
Top