Mislim da svi zele da im cerke postanu jovane jeremic....
Ta praziluk Srbija je 80% stanovnistva.....
Ja imam tu poziciju da mogu da gledam praziluk ljude i vidim medju njima one koji se duvaju da su postenjacine, i da ih pitas nikad nisu ukrali , to verovatno tacno , ali da su korumpirani jesu do daske....jer njihovo budi dobar sa svakim je ukljucivalo korumpiranje za saku graska....za svog coveka...kog oni protumace kao svog, a princip sta radis nije ukljucen..
Sa druge strane su oni koji gledaju sta rade, a imaju sistem protivusluga...
I tako skupis praziluk ljude raznih profila i gledas kako se svakodnevno ponasaju....Ko ne oseca razmazenu pekmezaru i cerku kafandzije u jovani jeremic, njemu ne vredi da pricam kako se vidi praziluk psihologija kod nje....
A posto je sad nova Srbija gde Srbi nisu kultivisani nego su orginalni , pali sa marsa pa stemuju svoje stanove u 4 ujutro kad se vrate iz diskoteke...i provoda...To je sad idealna prilika da se javno promovise ta izvornost, ta Srpstina u orginalu , ono sto izvlacimo iz genetike a ne iz vaspitanja i to je ono pravo..
E taj princip promovise i Jovana Jeremic i zato je tako u zizi interesovanja svih onih koji sad rastu i imaju izmedju 0 i 36 godina...jer to je opseg koji q jeste video ali kulturu nije..
Moja poruka svima je , ako ne zelite jovana jeremic Srbiju i Sarapa Srbiju i sve ono sto je danas, onda morate ako ikako mozete, da poslujete sa onima koji nisu na nivou danasnje kulture...
Mora da se gleda svaki dinar kome ide....sa kim poslujes...verovatno ce neko nekad morati da posluje i sa djavolom a to ce mu se vratiti, ali nekad nece morati...
Tako se razvija svesno novo okruzenje...kao kad zbog dve stvari kupujes tamo gde stanujes...jedno je jer ne stizes da kupis na poslu ili na nekom drugom mestu , a druga je jer zelis da ti se prodavnice u kraju razviju , a onda ce ti sve biti na dohvat ruke....