zlatko01
Buduća legenda
- Poruka
- 27.420
podseti me na Neleta i ZP...guzonjin sinHtjela sam Guzonjina kćer, al' ne bi prošlo![]()
podseti me na Neleta i ZP...guzonjin sinHtjela sam Guzonjina kćer, al' ne bi prošlo![]()
To i jeste bio ciljpodseti me na Neleta i ZP...guzonjin sin
Gaćice.nego, jel su ono gace ili "strafta" od suncanja?![]()
Opet nailazim na tebe?Dobro je rekla: ja sam Sunce.
Ni u nju ni u Sunce ne možeš gledati duže od 2 sekunde.
То је онај који на визит карти има - Зет генералног директора.Znači, nisi direktor nego ćera direktora.: lol:
Da nije narcis koliko jeste ukapirala bi da nije baš ništa posebno - da jeste ne bi morala da se skida baš skroz gola.Dobro je rekla: ja sam Sunce.
Ni u nju ni u Sunce ne možeš gledati duže od 2 sekunde.
Obavezno snimi proceduru pa okači, čisto za reality check.I nju ću da bambusam. Doći će i ona kod mene na red.
Jel bilo ok kakva je sta kaze desankaI nju ću da bambusam. Doći će i ona kod mene na red.
Sumanuti narcis!
Zato je ovako prsla sto nije.
Za svaku preporuku.Jel bilo ok kakva je sta kaze desanka
Тај може да пребацује својим другарима:"Ето, ја сам зет генералног директора, а ви нисте ништа постигли у животу".То је онај који на визит карти има - Зет генералног директора.
Treba toliko izdrzati u studiju uz sve te gluposti. Ne bih to mogaoJeremicka je zapravo genije, ja je ne volim, ne branim, ali cisto da znate, pametnija je nego sto mislite,niste ukapirali nista.
Можда за неку годину, када буде добацила до 4 банке, па снизи критеријуме.I nju ću da bambusam. Doći će i ona kod mene na red.
Nijesam znao za ovo.Niko ne bi smio da ostane na mjestu TV novinara poslije ovog apsolutno bezosjećajnog nastupa.Ona je sramota za svoju porodicu i za profesiju.
Ona je samo bilosko bice, ali totalno bez imalo mozga, kada moze da uporedjuje gubitak ljudskog bica i dzukele, !Nijesam znao za ovo.Niko ne bi smio da ostane na mjestu TV novinara poslije ovog apsolutno bezosjećajnog nastupa.Ona je sramota za svoju porodicu i za profesiju.