Kćerka Direktora Cirkusa
Elita
- Poruka
- 22.329
Šališ se ili si zagorio poštenopodero bih je.![]()

Šališ se ili si zagorio poštenopodero bih je.![]()
U zemlji nasoj gde se radi za trista evra ko ima srece da ima posao jeste...Pa dobro, 2000 evra i nije neka plata da bi se neko osecao posebnim.
...danas su pare vecini sve te se gleda kroz to...Takodje, plata nije nikakvo merilo vrednosti coveka.
....to je mrznja spakovana kao "zezamo se" dok bi sve dali dabimaju para kao ona sto ima te detetu moze da priusti mnogo toga kao sebi sto moze da priusti mnogo toga...Nisam stekao utisak da je neko mrzi, vise da se sprdaju sa njenom pojavom, koja deluje malo smesno na osnovu ovoga sto vidim. 🤷♂️
...to citas...A da ljudi mrze svakoga ko ima platu 2000 evra samo zbog plate - pa bilo bi to previse mrznje.
...koliko ih ima,malo,obicne osobe rade za trista evra jos ako imaju sve sto treba da bi sutra bilo penzije zadovoljni su (normalno kada osamsto hiljada osoba nema posao pisalo u nekim novinama)....Mislim, svaki drugi programer zaradi toliko u Srbiji, zar ne?
...ti programeri su kao Jetiji ...ko ih je video ko ih zna koliko ih je...Da li njih svi mrze zbog toga?
Мора човек и да се нашали мало. Налећем на неке блогове овде који баш мраче.Šališ se ili si zagorio pošteno![]()
Opa, znači nisi zagorioМора човек и да се нашали мало. Налећем на неке блогове овде који баш мраче.:
Tako je! Ma iskreno, nemam pojma ni o čemu pišemo ni na kojoj sam temiŠale nikad dosta.![]()
U zemlji nasoj gde se radi za trista evra ko ima srece da ima posao jeste...
...danas su pare vecini sve te se gleda kroz to...
....to je mrznja spakovana kao "zezamo se" dok bi sve dali dabimaju para kao ona sto ima te detetu moze da priusti mnogo toga kao sebi sto moze da priusti mnogo toga...
...to citas...
...koliko ih ima,malo,obicne osobe rade za trista evra jos ako imaju sve sto treba da bi sutra bilo penzije zadovoljni su (normalno kada osamsto hiljada osoba nema posao pisalo u nekim novinama)....
...ti programeri su kao Jetiji ...ko ih je video ko ih zna koliko ih je...
Imaš jedan od boljih nick name ova.Tako je! Ma iskreno, nemam pojma ni o čemu pišemo ni na kojoj sam temi![]()
A samo sam bila bez inspiracije pa napisala istinuImaš jedan od boljih nick name ova.:
Znači, nisi direktor nego ćera direktora.A samo sam bila bez inspiracije pa napisala istinu![]()
Htjela sam Guzonjina kćer, al' ne bi prošloZnači, nisi direktor nego ćera direktora.: lol:
Ako je tsiganstura, onda joj je i toplija 😉Klasicna je ciganstura , nema nista posebno sem te neke naprednjacke energije koju nema dosta devojaka/zena.
Video si Kursumliju van centra ` sela van Beograda Ovcu Borcu Krnjacu ` Vranje van centra ` Suboticu Sombor Bor Majdanpek Rumu Leskovac Valjevo van centra ?Pa nisam stekao utisak da u Srbiji se toliko grca.
Beskucnici ` propale fabrike propale prodavnice trafike ` mnogi bez posla mnogi sa najmanjom platom mnogi bez struje neki bez vode (nisu imali para za to) bez grejanja asfalta` oni koji cekaju da im se pokloni hrana (nemaju dovoljno za sebe ni svoje) ...Juce sam doputovao iz Srbije, realno, odlicni automobili, kafane pune, fensi garderoba, fensi telefoni, a cujem da se na splavovima kokain trosi kao pivo.
Nisu uopste bitni niti su primer icega koliko ih malo ima.A programere znam ja, i to mnoogo njih, nisu bas Jetiji![]()
takve ti bolan ona i traži, sigurno ne bi namene ja bi joj otkaza daojab njoj poslije ove novogodisnje slike dao platu 3000 evra..
Мислим да та жена има озбиљан проблем и да није за спрдњу.
Па и није толико лоше, имајући у виду да смо потпуно уништили домаћу индустрију и пољопривреду.Pa nisam stekao utisak da u Srbiji se toliko grca.
Juce sam doputovao iz Srbije, realno, odlicni automobili, kafane pune, fensi garderoba, fensi telefoni, a cujem da se na splavovima kokain trosi kao pivo.
A programere znam ja, i to mnoogo njih, nisu bas Jetiji![]()