JOVANA JEREMIĆ POTPUNO GOLA Pozirala bez odeće za praznike i poručuje: "Ovo je poruka lažnim moralistima" (slika u tekstu)

tab503

Tabana po forumu
Administrator
Poruka
97.897
Voditeljka "Pinka" Jovana Jeremić pozirala je bez odeće i fotografiju postavila na društvene mreže.

676


Objava je odmah pokrenula mnoštvo komentara, dok je Jovana Jeremić imala štošta da kaže ovim povodom.

Poštovani moji, odlučila sam da vam ovu godinu čestitam na sebi svojstven način! Posebno. Ovo je prvenstveno moja poruka lažnim moralistima sa društvenih mreža koji su ove, kao i svake godine, bili zakopčani do grla, ali goli i prazni u duši i srcu. Za ljubav treba imati kapacitet i ne biti egoista - navela je Jovana na početku.

- Ovo je poruka svim onima koji kriju svoj život jer je iscepan na froncle, mrtav, zakamufliran maskom koju nose i iza koje se kriju, jer kad bi ponudili sebe kao što vam se ja svakog vikenda dajem, niko ih ne bi poželeo. Ni da gleda, ni da viđa, ni da ljubi - dodala je ona.

Želim vam da imate dobar odnos sami sa sobom, jer odnosi sa drugima su posledica našeg odnosa sa samim sobom. Da volite, jer bez emocije nema zivota , kao i da zaradite novca dovoljno da živite u izobilju, bezbrižno. Želim vam da osetite sreću i da sa njom u duši živite. Samo iskonski srećan čovek zrači. Zato, ne postavljajte pitanje kako ona/on, a nisam ja… Kako zračiš, tako i privlačiš. Ja sam SUNCE u 2023. A vi? - zaključila je Jeremićeva.

Intimne delove tela prekrila je poklonima, a na rukama je imala crvene rukavice.


https://www.blic.rs/zabava/jovana-jeremic-se-slikala-bez-odece/b2b80pk
 
Poruka
6.547
to je zena koja rafalno prica..ne kapiram kako na tv-u moze da radi osoba koja tako brzo prica.
Их, данас је све више таквих што блебећу 100 на сат... и у јавности у посвуда. Нажалост, има их све више и пред камерама, али није то суштина, Карлеуша је ваљда прва почела с „каријером” заснованом на болесној жељи за популарношћу, самоувјереношћу која нема ама баш никакво покриће и присуству у медијима заснованом на скандалима, са све глупошћу која исијава до физичке боли. Ова је само савремена верзија свега тога. Но, да нема оваквих тема, да се умјесто исмијавањем против тога бранимо игноранцијом, свега тога не би било. Дакле, учините малецки корак за почетак, обришите ову тему (и остале ако их има). Таквима приличи само мук и непомен.
 
Poslednja izmena:

Top