jovana jeremić podnela tužbu protiv ove pevačice! voditeljka se hitno oglasila: neka na sudu to dokaže!

Atomic™

Srebrna tastatura
Poruka
232.168
Nakon što je Vesna optužila voditeljku da nosi fejk sat, Jovana se momentalno oglasila

Jovana Jeremić se nedavno pohvalila time što je od najbolje prijateljice dobila na poklon sat marke "Roleks", ali pevačica Vesna Rivas tvrdi da je reč o fejk komadu.

- Džovana, Džej Džej, mali monkey (engl. majmun)... Ja toliki prezir prema jednoj osobi nisam videla, a 30 godina sam na javnoj sceni. Čitam komentare ispod njenih smešnih klipova i bisera. Ona se u nekim momentima trudi da karikira i da odglumi, ali su ti komentari postali antireklama - istakla je Vesna prvo.

- Sada to iskače iz onoga da je svaka reklama dobra reklama. Ona to više ne može da kontroliše. Mogla je dok nije uletela u ego-balon. Neki ljudi izgube osećaj za stvarnost, ne hodaju zemljom, ne raduju se sitnicama. Ona priča kako joj je drugarica poklonila roleks, a reč je zapravo o roleksu od 50 do 80 dolara - tvrdi Rivasova za "Hype".

Ovim povodom se oglasila Jovana Jeremić oglasila i otkrila da je podnela još dve tužbe protiv Vesne Rivas.

- Vesni Rivas želim svu sreću i da nađe svoj mir. Neću se javno oglašavati povodom njenog imena i prezimena, a danas je dobila dve tužbe, pored prethodne dve, na sudu će dokazati svoje tvrdnje ako smatra da je u pravu rekla je Jovana Jeremić.
https://www.alo.rs/vip/estrada/902583/jovana-jeremic-tuzila-vesnu-rivas/vest
1714662370156.png
 
Poslednja izmena od moderatora:

Back
Top