Jovana Jeremić OTKRILA KAKO ĆE JOJ SE ZVATI SIN i kakve planove ima sa dečkom biznismenom: "Živeću sa Draganom i izdati stan u centru Beograda"

tab503

Tabana po forumu
Administrator
Poruka
115.204
Voditeljka Jovana Jeremić našla je svoju sreću pored preduzetnika Dragana Stankovića koji ima lanac pekara u svom vlasništvu.

KW5k9kpTURBXy9hYTNjMGU3NzU1NzkyMTQ1YmNkOWE4ZWE5MDEwYjkzNS5qcGeRkwLNBLAA3gABoTAF


Jovana sa bivšim suprugom Vojislavom Miloševićem ima ćerku Leu, a voditeljka je nedavno govorila o drugom detetu:

Gnck9kpTURBXy8xYzY1YTAyYThhYTk2NGY3NDZjNWI1MDBiMTZiYjQzMS5qcGeRkwLNBLAA3gABoTAF


Pre nego što ću upoznati Dragana, ja sam se preselila u moj stan u centru grada i u toj zgradi ima pekara u kojoj radi pekar Dragan i Ana pekarka, oni su bukvalno meni kao porodica. Ja živim sama sa detetom, dok nisam upoznala Dragana, oni su znali da mi pričuvaju dete, da mi uzmu dete iz vrtića kada kasnim, hoću da ti kažem koliko je to zanimanje pekara i unapred Draganov ulazak u moj život. Mi kada smo krenuli u emotivnu vezu, shvatila sam da u životu ništa nije slučajno - rekla je Jovana, pa otkrila da je njena sudbina da rodi sina, te da će mu dati ime Vasilej.


dbZk9kpTURBXy9kZjM3MjIyMmYxZGYzYzU0MGE5Yjg2ZTRjZTI3ZDFhMS5qcGeRkwLNBLAA3gABoTAF


Najvažnije je da smo mi srećni i da smo u ozbiljnoj vezi. I on je ostvaren čovek i ja sam ostvarena žena. Izvesno je da ću se preseliti kod Dragana, ali šta moj stan može da se izda. Meni je sigurno suđeno da rodim još jedno dete. Moj zaštitnik je sveti Vasilije Ostroški i njegovu zaštitu sam stekla jer je osećam u duši i sanjala sam ga nekoliko puta, trudila sam se svojim stilom života da ne ulazim u neke grehove koji mi nisu potrebni i da ne grešim. Sin će mi se zvati Vasilej u znak zahvalnosti svetom Vasiliju Ostroškom - rekla je ona nedavno za "Telegraf".

https://www.blic.rs/zabava/jovana-j...ati-sin-i-kakve-planove-ime-zivecu-sa/rmrnld9
 

Back
Top