Jovana i Srdjan napustili Prvu televiziju

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
330.670
Voditeljski par i menadžment televizije se mimoilaze u mišljenima i stavovima i to je glavni razlog odluke da posle dve godine napuste ovu televiziju.

Podsećanja radi, Jovana i Srđan zajedničku karijeru započeli su na RTS gde su pet godina vodili jutarnji program, potom su prešli na "Pink" gde su se zadržali osam godina, a potom su prešli na "Prvu". Nakon dolaska na "Prvu" bili su voditelji emisije "Jutro sa Jovanom i Srđanom".

Naime, menadžment televizije je tražio da voditelj Filip Čukanović vodi emisiju petkom, sa čim se oni nisu složili, pa su tražili otpreminu i sporazumni raskid. Menadžer je bio protiv toga, pa su Jovana i Srđan na kraju dali otkaz.

https://www.espreso.rs/showbiz/zvez...imovic-srdjan-predojevic-voditelji-dali-otkaz

Malo pa malo njih dvoje promene televiziju.Pitanje dokle ce moci tako i da li su oni zasita vrhunski voditeljski par jutarnjeg programa ?
 
Nakon nekoliko dana nagađanja, poznati voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević će izgleda ipak ostati na Prvoj televiziji, saznaje Telegraf.
Ipak, prema saznanjima Telegrafa, "sukob" između novinara i menadžmenta je rešen, pa će se voditeljski duo vratiti na Prvu televiziju već sutra, 21. septembra.
Izgleda da je sve vreme u pitanju bio dobar marketing koji je poslužio da nakon letnje pauze poznata TV lica opet budu u centru pažnje.
https://direktno.rs/zabava/film-i-tv/302506/jovana-srdjan-ostaju-na-prvoj.html
**********************************

Као деца када чупкају листиће траве хоћу-нећу.
 
Tamo im je mesto a ne na RTSu. Ekipa Jutarnjeg programa na RTSu besprekorno obavlja svoj posao.
profesionalne,obučene,školovane i lepe.Dragana Kosjerina je neuporedivo najbolja i najlepsa
voditeljka u Srbiji.Trenutno se ne pojavljuje,ne znam razlog a li se pojavila Bojana Marković.
Jovana je amater za Draganu a po lepoti neuporedivo.
 
Televizija "Prva" oglasila se saopštenjem povodom prestanka angažmana Jovane Joksimović i Srđana Predojevića u toj medijskoj kući.
- Prva televizija je odlučila da okonča saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem zbog nepoštovanja radnih obaveza - stoji u objavi na zvaničnom nalogu TV "Prve".
Srđan Predojević je, kako smo već pisali, jutros pre početka jutarnjeg programa došao u zgradu "Prve", međutim bilo mu je onemogućeno da u istu uđe.
https://www.blic.rs/zabava/prva-tel...campaign=push_d03b2be1bedca50&utm_medium=push
***********************************
Коначно професионални корак ТВ ,,Прва''.
Очигледно да је и ,,Првој'' дозлогрдило Јованино пренемагање и хировитих наступа и закључали им врата. Срђан у целој ствари је колатерарна штета.
 
Željko Joksimović pokreće TRI TELEVIZIJE za 100 dinara!

1600839580798.png

Joksimović bi od jeseni trebalo da startuje sa emitovanjem programa na tri kablovske televizije, usko specijalizovane i namenjene određenim grupama. Regulatorno telo za elektronske medije izdalo je dozvolu za kablovsko emitovanje tri kanala - K1 studio (muzički program), Studio fajl (program namenjen deci) i TV DR (posvećen zdravstvu).
https://www.kurir.rs/stars/3291807/...vic-pokrece-tri-televizije-za-100-dinara-foto
**************************************

Канал К1 је већ у функцији на неким кабловким ТВ.
 

Back
Top