Josipović: Većina prihvata da je i hrvatska strana činila zločine

Који хрватски политичар је највећи лажов?

• Месић

• Туђман

• Јосиповић

• Лажу сви без изузетка,да се не пате са ружном и тужном истином.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

gost 23146

Buduća legenda
Poruka
46.396
ZAGREB - Predsednik Hrvatske Ivo Josipović ocenio je danas da se većina suočila s činjenicom da je bilo teških zločina sa hrvatske strane tokom poslednjeg rata, kao i u akciji "Oluja" 1995. godine, ali da jedan manji krug ljudi iz različitih razloga to ne može da prihvati.

"Jasno, kad gledamo kvantitativno, ne da se uporediti broj zločina koji je počinjen od strane agresora i onih koji su bili s naše strane, međutim, hrvatsko pravosuđe i to procesuira", rekao je Josipović za Medija servis.

On je dodao da se, prema onome što zna, trenutno u različitim fazama postupka nalazi 95 predmeta u kojima je isto toliko pripadnika hrvatske vojske i policije, dok je, s druge strane, otvoreno više od hiljadu predmeta protiv pripadnika protivničkih formacija.

Hrvatski predsednik je ocenio da je u procesuiranju ratnih zločina napravljen značajan napredak, podsetivši da se hrvatsko pravosuđe od početka bavilo zločinima, s tim da je do 2000. godine bilo i selektivno, budući da se gledalo samo na drugu stranu.

Josipović je ponovo izrazio uverenje da će bivši premijer Ivo Sanader u Hrvatskoj imati pravedno suđenje.

On je ocenio da se ništa dramatično neće dogoditi u slučaju da Sanader u izbornoj godini iz austrijskog pritvora, u kojem se nalazi već pet meseci, bude izručen Hrvatskoj.

Prema oceni Josipovića, na hrvatsku javnost će donekle uticati ako bivši premijer bude iznosio pojedinosti o politici i političarima.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/2...ihvata-da-je-i-hrvatska-strana-cinila-zlocine

Како лаже овај Јосиповић...ја до сад нисам чуо ниједног Хрвата да признаје злочине а још мање да помиње конкретне Хрвате који су их починили са именима,датумима и местима злочина.Гебелс им је тата.

@Анкета: Фали "велики учитељ", највећи син народа и народности.
А да су Хрвати лажови ("Jasno, kad gledamo kvantitativno, ne da se uporediti broj zločina koji je počinjen od strane agresora i onih koji su bili s naše strane, međutim, hrvatsko pravosuđe i to procesuira") то је знано

Како лаже овај Јосиповић...ја до сад нисам чуо ниједног Хрвата да признаје злочине а још мање да помиње конкретне Хрвате који су их починили са именима,датумима и местима злочина.Гебелс им је тата.

nemoj da ti vadim postove svih hrvatskih forumaša samo na ovom forumu od kojih ni jedan nije tvrdio da Hrvati nisu počinili zločine...mrzi me tražit...al samo pokazuje tvoju dvoličnost... što me uostalom ni ne iznenađuje

treba si u anketu sebe uvrstiti...najveći lažov si upravo ti...a po tvojem slepilu i zatucanosti čisto sumnjam da si iz Beograda

pravi Beograđani (barem koje sam ja lično upoznao) daleko informiraniji širokih pogleda na svet, neisključivi i pre svega kulturni ...a ti nisi ni po jednoj tačci Beograđanin :bye:

nemoj da ti vadim postove svih hrvatskih forumaša samo na ovom forumu od kojih ni jedan nije tvrdio da Hrvati nisu počinili zločine...mrzi me tražit...al samo pokazuje tvoju dvoličnost... što me uostalom ni ne iznenađuje

treba si u anketu sebe uvrstiti...najveći lažov si upravo ti...a po tvojem slepilu i zatucanosti čisto sumnjam da si iz Beograda

pravi Beograđani (barem koje sam ja lično upoznao) daleko informiraniji širokih pogleda na svet, neisključivi i pre svega kulturni ...a ti nisi ni po jednoj tačci Beograđanin :bye:
Откуд ти идеја да сам Београђанин?Ја са Марсовац,бве.'ајде наброј хрватске злочине и осветли образ свог председника?
.mrzi me tražit.
Зато што не постоји ниједан.

Poslednja izmena:
Gde s iti video Hrvate koji nelazu???
Lazu i kad spavaju!!!
Pardon,samo sam jednog video ovde da je bio iskren,ali ne po pitanju zlocina :)
Лажу и кад нас зову на море.Код њих хотели са 5 звездица имају инћуне на менију као најбољи светски бренд,рибљи деликатес а не ђубре са дна ланца исхране.

Лажу и кад нас зову на море.Код њих хотели са 5 звездица имају инћуне на менију као најбољи светски бренд,рибљи деликатес а не ђубре са дна ланца исхране.

Zar ides i tamo?
Ja sam kao dete bio nekoliko puta,odnosno zadnji put u Rijeci gde me odmah corkirali, 1973 godine. Mrze Srbe da je to nevidjeno! Ni prema deci nemaju obzira,vec samo zene prihvataju ;)

Откуд ти идеја да сам Београђанин?Ја са Марсовац,бве.'ајде наброј хрватске злочине и осветли образ свог председника?

Зато што не постоји ниједан.

:dosadno:
imaš tu profile hrvatskih forumaša pa kopaj.... ne pada mi na pamet išta kopat za tebe i tražit....ionako sam više puta na ovom forumu ismejao tvoju lažljivost i dvoličnost :bye:

al kažu "vaši i naši" :arrow: jabuka ne pada daleko od drva :bye:

I ti koji prihvataju odmah posle već u sledećoj rečenici dodaju da je to posledica (nabrajanje različitih i brojnih maštovitih razloga). Nema tu puno iskrenosti. Njihova tzv. iskrenost je samo odgovor na zahteve EU i jedan od uslova za prijem. Ne treba se zamajavati da tamo postoje ljudi koji su spremni na suživot i toleranciju. Ako i postoji to je jako mali procenat u odnosu na celokupno stanovništvo. Na kraju to se videlo nakon presude naredniku Gotovini. Ili kad je podneta kontratužba za genocid od strane Srbije i svake godine kada proslavljaju proterivanje oko 250 000 svojih građana. Da su zaista tolerantni taj dan bi pozvali na paljenje sveća i zajedničke molitve za sve žrtve rata u Hrvatskoj. Za sve ubijene koje god vere i nacije bili. Bilo koji drugi dan bi bio pogodniji za slavlje nego dan tzv."Oluje". Moj deda bi rekao : "Ma sinko svi oni p****u(vrše malu nuždu) u istu tikvu".

I ti koji prihvataju odmah posle već u sledećoj rečenici dodaju da je to posledica (nabrajanje različitih i brojnih maštovitih razloga). Nema tu puno iskrenosti. Njihova tzv. iskrenost je samo odgovor na zahteve EU i jedan od uslova za prijem. Ne treba se zamajavati da tamo postoje ljudi koji su spremni na suživot i toleranciju. Ako i postoji to je jako mali procenat u odnosu na celokupno stanovništvo. Na kraju to se videlo nakon presude naredniku Gotovini. Ili kad je podneta kontratužba za genocid od strane Srbije i svake godine kada proslavljaju proterivanje oko 250 000 svojih građana. Da su zaista tolerantni taj dan bi pozvali na paljenje sveća i zajedničke molitve za sve žrtve rata u Hrvatskoj. Za sve ubijene koje god vere i nacije bili. Bilo koji drugi dan bi bio pogodniji za slavlje nego dan tzv."Oluje". Moj deda bi rekao : "Ma sinko svi ono p****u(vrše malu nuždu) u istu tikvu".

Tacno. :)
ja sam mislio na jedan lik koji je dao u kratkome neka vidjenja/istinu za ovde u Srbiji,koju i mi sami pricamo,prezentujemo ;)

I ti koji prihvataju odmah posle već u sledećoj rečenici dodaju da je to posledica (nabrajanje različitih i brojnih maštovitih razloga). Nema tu puno iskrenosti. Njihova tzv. iskrenost je samo odgovor na zahteve EU i jedan od uslova za prijem. Ne treba se zamajavati da tamo postoje ljudi koji su spremni na suživot i toleranciju. Ako i postoji to je jako mali procenat u odnosu na celokupno stanovništvo. Na kraju to se videlo nakon presude naredniku Gotovini. Ili kad je podneta kontratužba za genocid od strane Srbije i svake godine kada proslavljaju proterivanje oko 250 000 svojih građana. Da su zaista tolerantni taj dan bi pozvali na paljenje sveća i zajedničke molitve za sve žrtve rata u Hrvatskoj. Za sve ubijene koje god vere i nacije bili. Bilo koji drugi dan bi bio pogodniji za slavlje nego dan tzv."Oluje". Moj deda bi rekao : "Ma sinko svi oni p****u(vrše malu nuždu) u istu tikvu".

oni koji smatraju ceo jedan narod "zločinačkim" "lažovskim" licemerno je da očekuju toleranciju kad ni sami nisu u svojoj isključivosti, generaliziranju i vređanju....

jel bi ti nekog tolerisao ko za ceo tvoj narod kaže da je zločinački, lažovski? ne bi.... smešan si ko točak :cepanje:

Poslednja izmena od moderatora:

:dosadno:
imaš tu profile hrvatskih forumaša pa kopaj.... ne pada mi na pamet išta kopat za tebe i tražit....ionako sam više puta na ovom forumu ismejao tvoju lažljivost i dvoličnost :bye:

al kažu "vaši i naši" :arrow: jabuka ne pada daleko od drva :bye:
Ti si *ica sa dva lica,te tvoje popovske forice su meni smešne.Samo bečki dečaci lažu providno kao ti.

Zar ides i tamo?
Ja sam kao dete bio nekoliko puta,odnosno zadnji put u Rijeci gde me odmah corkirali, 1973 godine. Mrze Srbe da je to nevidjeno! Ni prema deci nemaju obzira,vec samo zene prihvataju ;)
Kad malo bolje razmislim,bio sam tamo pre '90.te.Od tada se ondašnja SR Hrvatska pretvorila u nacistički konclogor,omiljeno mesto za pedere,mazohiste i bolesnike koji hoće da izvrše EUtanaziju,a ne znaju kako.Hrvatska može,ali samo u maskirnoj uniformi i sa oružjem ako bude zatrebalo.

Back