Josip Broz Tito na listi 10 najvecih ubica 20tog veka

tito1.jpg

Drug Tito i...

milosevic-4.jpg

Gosn' Sloba su bili dva najveca zlocinca u ISTORIJI Srpske civilizacije...

**** im ja sve... nadam se da sada gore u paklu...

Srbija mora biti svesna svoje situacije i ispraviti greske iz proslosti....

Srbijo.... pamet u glavu.....

a to i govori i anketa koju davno postavih na ovom forumu:

http://forum.krstarica.com/threads/139047

pa nije samo kod nemaca tito na listi najvecih zlocinaca 20tog veka.

vec i kod amerikanaca citao sam neke sajtove.

drugo i kod nas srba je tito top 1 na listi najvecih antisrpskih zlocinaca i zlotvora.

naravno vi komunjare ga se sa setom secate...

Aha.... A jel se ti secas svog Sekija kao Slobinog ( komunistickog ) doopeljubca? Ne secas se? A jel se mozda secas svog Sekija kao clana SKJ? Jel treba da te podsecam sa kojom je temom tvoj Seki doktorirao?

Kako se koriste hrvatski izvori kad potvrđuju naše stavove.....A ,kako se, avaj, negiraju kada su protiv.....
O titu ,šta reći.......Istina o njemu je između stavova najvećih protivnika i najvećih pristalica.....
Lično mi je svaki komunista odvratan i neprijatelj, pa i ovaj ''veliki vođa''.....

alo indi, nije to hrvatski stav vec stav jedne nevladine organizacije sa zapada cije istrazivanje prenosi nemacki list Bild a bildov clanak hrvatske novine 8-)

alo indi, nije to hrvatski stav vec stav jedne nevladine organizacije sa zapada cije istrazivanje prenosi nemacki list Bild a bildov clanak hrvatske novine 8-)
Da se ti s tim stavom ne slažeš, ne bi ga prenosio. Nije ti palo na pamet da Nemci i Hrvati imaju od čega da se peru? Mani se brojki, koliko puta treba da ti ponavljam?

e sad ja sam preneo clanak bez da ga komentarisem a znam da je tacno da su komunisticki zlocini tj titovi zlocini bili veoma brojni samo pogledajte sta su po Srbiji radile proklete komunjare i koliko su casnih Srba i postene srpske inteligencije ubili.

tako da odgovor je da. smatram da je josip broz tito jedan od najvecih zlocinaca 20tog veka a najveci svakako na prostorima bivse Jugoslavije uz Antu Pavelica.

e sad ja sam preneo clanak bez da ga komentarisem a znam da je tacno da su komunisticki zlocini tj titovi zlocini bili veoma brojni samo pogledajte sta su po Srbiji radile proklete komunjare i koliko su casnih Srba i postene srpske inteligencije ubili.

tako da odgovor je da. smatram da je josip broz tito jedan od najvecih zlocinaca 20tog veka a najveci svakako na prostorima bivse Jugoslavije uz Antu Pavelica.

Još jedna teorija "ili si Srbin ili si komunista". A odakle ispadoše komunisti?
Nisu li Srbi jedni druge potkazivali ako ni zbog čega drugog a ono iz sitne, lične, pakosti?
Tačno je da su Titove horde po završetku drugog svetskog rata zbog osvajanja vlasti ubijale sve vidjenije Srbe, ali pun današnji Novi Beograd ponosnih batinaša iz tog vremena jer su radili "za državu". Za koga se glasa na Novom Beogradu?

Još jedna teorija "ili si Srbin ili si komunista". A odakle ispadoše komunisti?
Nisu li Srbi jedni druge potkazivali ako ni zbog čega drugog a ono iz sitne, lične, pakosti?
Tačno je da su Titove horde po završetku drugog svetskog rata zbog osvajanja vlasti ubijale sve vidjenije Srbe, ali pun današnji Novi Beograd ponosnih batinaša iz tog vremena jer su radili "za državu". Za koga se glasa na Novom Beogradu?
Irone, lako je bilo Poljacima da sruše režim koji je došao sa okupatorskom vojskom....Kod nas je bilo drugačije.....Veliki deo naroda je prihvatio ono što ga je kasnije snašlo8-).....

I tvoj veliki šef beše ''prokleta *********'', jesi li zaboravio?
Zločine četnika si naravno takođe zaboravio. Mnogo nešto zaboravljaš večeras. Znaš li da su većinu u KPJ činili upravo Srbi?

Back