gost 268930
Poznat
- Poruka
- 8.832
Причај ти шта хоћеш.
Записе независних савременика немаш.
Нема ни сазнања да су такви записи постојали, па да су уништени.
Nemas ni o 90% licnosti iz starog vijeka,pa nikom nista.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Причај ти шта хоћеш.
Записе независних савременика немаш.
Нема ни сазнања да су такви записи постојали, па да су уништени.

Ne.
Mislio sam na zapise nezavisnih istoricara.
Oni su uklonjeni.
Jevandjelja koja nisu usla u Novi Zavet bi samo dala doprinos istorizaciji Isusa (jer se o njemu u njima i pise), ali bi dala i neke nezgodne informacije o samom Isusu.
Zato su izbegnuta.
Kao primer, neka ti posluzi prica o Karpokratovcima.
Oni su protumacili pricu o mladicu koji je pobegao pri intervenciji Rimskih vojnika (hapsenju Isusa) sa samo nekim platnom oko tela koje je odbacio pri bekstvu, kao dokaz da je Isus bio homoseksualac.
Istina je da se tu radilo o ritualu uvodjenja u okultno drustvo.
Takav slican ritual imaju i danasnji Masoni.
Medjutim, kako Crkva da koristi to kao dokaz i kaze da je Isus bio - Mason?
I da je predvodio neko ezoterijsko drustvo (protiv kojih je Crkva oduvek)?
Izabrali su da se neubedljivo brane recima - "nije to tacno"... i nista vise.
Dakle, biranje manje stete.
Дакле, шта мислиш о овоме![]()
О Мухамеду у сваком случају има много више директних података.
Такође и о Александру
Него, није фазон да због мене запостављаш друге мислиоце. Оно ја знам да сам ти омиљени непријатељ
Дакле, шта мислиш о овоме![]()

Znaš kako,kad bih odgovarao na svakojake gluposti teološki nepismenih ljudi,gdje bi mi kraj bio...
P.S: Aleksandar nije ni postojao.Sve su to bajke maštovitih Grka.![]()

Па видиш отвореноумни, бар постоје неке жврљотине, ако ћеш тако звати хијероглифе, где пише нека историја Египта. За Џизуса нема тога.

Pa znas osnove,makar. Neki ne znaju ni to.Успут, имплицитно си ми признао да сам теолошки писмен![]()
Piramide nisu pravljene ljudskom rukom. Kad sagledate realno, covek u to vreme nije mogao to da napravi.
Piramide su napravljene od strane vanzemaljskih bica.![]()
A da li su vanzemaljci imali ruke?
Naravno da nisu pravljene bukvalno rukama, ali je jedan deo uradjen betoniranjem - manji kameni blokovi (ako govorimo o piramidama na platou Giza).
One velike kamene blokove su morali podici dizalicama.

Da, mozda su imali kran od celika. Koji je visok 300 metra i lako podize blokove kao da su to sitni kamencici.
Ma daj covece, nemoj da mlatis ovako.![]()
Mislim da je ipak Ra to uradio.
Mislima.![]()
Prošle nedelje sam pogledao jedan dokumentarca i saznao da je prvu piramidu napravio Josef sin Jakovljev koji je bio prodan od braće egipćanskim trgovcima!!! Napravio je prvu piramidu koja je služila za skladištenje žitarice!!!
Tek kasnije su faraoni pravili sebi piramide kao grobnice u kojima su mnoge stvari skladištili!!!
Izgledami da sve treba da bude na engelskom da bi ljudi iz Srbije pogotvo pravolsavne vere uopšte poverovali???!!!
A od cega bi drugog bio kran?
Blokovi koji cine veci deo Velike piramide su betonirani.
Dakle, liveni na licu mesta.
U pitanju je probrani asuanski granit, veoma je tvrd i otvoreno je pitanje kao je tako fino ispoliran, gladak je kao teraco. Posebna poslastica je pitanje, kojom je tehnologijom je od ploče tog istog granita napravljena rešetka na desnom predsoblju "kraljeve odaje", meni je izgledalo kao da je korišćen neki jako tvrd alat, vidljivi su tragovi poput glodala.Samo veci blokovi u unutrasnjosti su od kamena.
Ni slučajno!
Lično sam se uverio. Imam parče krečnjaka koje sam drpio u podnožju, nema traga nikakve vrste cementacije.
U pitanju je probrani asuanski granit, veoma je tvrd i otvoreno je pitanje kao je tako fino ispoliran, gladak je kao teraco. Posebna poslastica je pitanje, kojom je tehnologijom je od ploče tog istog granita napravljena rešetka na desnom predsoblju "kraljeve odaje", meni je izgledalo kao da je korišćen neki jako tvrd alat, vidljivi su tragovi poput glodala.
To kao, ako si i bio u podnožju Velike, čik da kažeš da si se i popeoJa nisam bio na licu mesta, ali mislim da se radi o blokovima na vecim visinama.
U svakom slucaju, oni na gornjoj polovini su takvi.
Ti blokovi su liveni od drobljenih stena (mlevenih), tako da se ne prepoznaju lako, kao sto je to slucaj sa danasnjim betonom (koji ima komadice stena - sljunak).
Krecnjacki blokovi su seceni od krecnjaka.
.

To kao, ako si i bio u podnožju Velike, čik da kažeš da si se i popeo
Nisam se penjao, jer bi me zatvorili, dovoljno je što sam platio, da me puste unutra, za penjanje nisu hteli ni da uzmu novac.
Josif,imutep? ma da,politika egipta...da nisu i ostale piramide po svetu egipatske? piramide su tu mnogo pre civilizacija koje su ix svojom velicinom i izgledom privlacile da nasele te prostore i smatram da su hijeroglifi uklesani naknadno,milenijumima kasnije...gledao sam i ja dokumentarce ,uglawnom se egipatski arheolozi i oni ezotericari nadmecu cije su piramide,nigde nije napisano nit uklesano kad i kako su gradjene...to govori da su jednostavno bile tu
Sfinga i neke druge gradjevine su sigurno mnogo starije od vremena gradnje tri piramide.
Cak je moguce i da je neka od njih bila od pre, a u zvanicno vreme nastanka samo rekonstruisana.
Prošle nedelje sam pogledao jedan dokumentarca i saznao da je prvu piramidu napravio Josef sin Jakovljev koji je bio prodan od braće egipćanskim trgovcima!!! Napravio je prvu piramidu koja je služila za skladištenje žitarice!!!
Tek kasnije su faraoni pravili sebi piramide kao grobnice u kojima su mnoge stvari skladištili!!!
Čak i mediji počinju da pišu na taj način: "Vekovima su mnogi verovali da je zid izgrađen tokom vladavine kralja Iroda (37-4. pre n.e) ali arheolozi sada tvrde da su pronašli novčiće zakopane ispod temelja zida i da su ti temelji postavljeni 20 godina posle Irodove smrti, u 4. veku pre nove ere te da su celu strukturu završili njegovi potomci.Kako prenosi Rojters, ovo otkriće primoraće turističke vodiče da smisle drugu priču."
Polako, ali sigurno, izbija na videlo i istina o piramidama:
- ima ih po celom svetu
- sve su izgrađene u dalekoj prošlosti, mnogo daljoj od egipta, procenjuje se u vremenu od pre 35.000 godina do pre 12.000 godina
- gradila ih je civilizacija o kojoj ne znamo skoro ništa
Nikakvi dosad dostupni blokovi sa Velike Piramide, nisu liveni od drobljenih stena, ocena da nema cementacije nije od mene, nego od ljudi kojima je to struka. Postoji jedna druga tehnika izlivanja stena, ali to sad nije ovde tema. Svakako je jako malo verovatno da je pomenuti Josif gradio Veliku Piramidu
Neki i uzimaju, ali se moras penjati nocu tj. pred zoru.
Ne postoji drugo objasnjenje za blok cija se donja povrsina savrseno naslanja na NERAVNU povrsinu bloka ispod.
Toliko savrseno da ne mozes da zavuces noz izmedju.
Ne postoji mogucnost da se to uradi klesanjem na licu mesta ( a pogotovo ako znas da treba da se postavi jedan blok svaka dva minuta).