Onaj Abramovic bolje da pokupi rite i izgubi se,zajedno sa Sevcenkom,koga vrlo volim ,ali cini mi se da mu nije tu mesto.
Samo da Murinjo ostane,ostali nek' idu.
Samo da Murinjo ostane,ostali nek' idu.
Chelsea still in my heart
shvatila siDa si mi objasnila, bas mi objasnila.![]()
Znas sta ja mislim ili kako se bar ja osecam po pitanju njega?
Na neki nacin on je od one vrste osoba koje mogu jednim komentarom da totalno iznerviraju ali kad se sve oduzme i sabere, na kraju dana - ipak shvatis da ih volis. Na neki nacin ti se uvuce pod kozu i to ti je. Nekada je bio bezobrazan, nekada surovo iskren, nekada prepotentan... Ali i kad je bezobrazan i kad nije u pravu - meni je nekako simpatican.
Milion puta sam rekla da je sa njim bilo lepo cak i gubiti, jer se posle njegove analize i komentara osecas kao pobednik.
I ona njegova temperamentnost mi je bila totalno simpaticna. Jednostavno - uvuce se pod kozu.
Ostace naravno upamcen u istoriji Celzija, kao uspesan i mozda najvoljeniji trener Celzija.
A kako i ne bi bio. Pogledaj poslednju izjavu:
Slazem seMožda želim sav uspijeh Žozeu, ali Interu-nikad.
Slazem se, za postovanje je sigurno njegov rad u Celsiju, koliko god ga neko mrzio ili volio, a trece nema, jer znam mnogo nekih "oko mene" koji ga ili vole ili mrze.Tako je jednostavno zracio, nema sredine, tako ce biti i sada u InteruŽoze Murinjo je bio u klubu za koji navijam 3 godine.Bilo je tu prelijepih i preružnih momenata, učinio je mnogo dobrih poteza na početku,Nervirao me,ali me i radovao.
odkad je počeo da se k.urči još više po novinama i da pljuje Čelzi,zatim pljuje Vengera ...izgubila sam strpljenje za njega.
Voljela ga ili ne, ja njega poštujem.