Još me zanima IMENOM I PREZIMENOM koji su to Majini, on eprincipijelno Gojković?

A jok! Posle svih grešaka u kucanjju, sasvim u skladu sa DEFEKTOM U POIMANJU DEMOKRATIJE I PRAVA, glavnog lika, ribe što zeva i vata za jaja, pardon, principe,, NI SLUČAJNO neću da ovu temu pustim niz Savu, ili prikladnije Dunav.

Dakle, ponavljam, da li IKO UME DA MI KAŽE ko su ti, imenom i prezimenom, članovi poslaničke grupe Maje Gojković u vojvođanskom parlamentu?

Bitno je zato što neki od njih ovde SERU o moralu i, ladno, nemoralno ubiraju kintu za svoj NERAD.

De, da čujem ko su ti i po kom osnovu, kao što mi nabada na nos Jaguar. ja treba da verujem u 'nenad'ebivu' kombinaciju Dinkić - Gojković na višem, čitaj srpskom nivou?

Ko su, bre, ti ljudi?

U ŠTA ONI VERUJU SEM U LIČNU KORIST?

Ne kontam, ja umem da se i sama, VRLO DOBRO, staram o ličnom interesu. Kojeg će mi oni da me ukopaju?

Poslednja izmena:
Г17 је интересни картел у који се људи учлањују да би остварили пословни интерес. У томе су чак превазишли и ДС.
А од Маје сам много очекивао, надао сам се да је њена странка права, а она оде са Г17.
Иначе, не знам какви су им кадрови на локалу...колико знам на Чукарици немају формиран одбор.

Back