gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Kako je biti ljubavnik ili ljubavnica!?
nesto razmisljam a istina je da sam jednoc citala na jednom njemackom forumu tacnije websajtu gde talentovane osobe pisu vecinom kratke price!
i procitam jednu pricu o ljubavniku (iz njegove perspektive) i doslo mi da zaplacem
stalno sam govorila --->mace malo pa kako tako divno stvorenje da nagrabusi
on je nju opisivao u najlepsim bojama sa najlepsim karakteristikama i sa viskom kilograma (narocito kilogrami to to mi se mnogo dopalo)
ali ne lezi vraze poceo se on zaljubljivati u nju iako je znao cim joj to saopsti ona ce nestati sa vjetrovima
ona je naravno volela muza (
) ali eto volela je i taj seks sa tim neznankom (koji je uzgred bio mrsav ko grana to mi je vec malo bilo perverzno)
nego onako iz perpektive tog coveka ljubavnika nije li to mnogo grozno biti covek na neko vreme znajuci da ti u stvari samo sluzis jednoj zeni
zasto se osobe upustaju u tu vrstu emocionalnih i telesnih kosmara
zar to nije neka vrsta mazohizma
ajde pa tako
cini mi se da je ovo od vecerasnih tema mi jedna medju boljima
pile s kosku
nesto razmisljam a istina je da sam jednoc citala na jednom njemackom forumu tacnije websajtu gde talentovane osobe pisu vecinom kratke price!
i procitam jednu pricu o ljubavniku (iz njegove perspektive) i doslo mi da zaplacem
stalno sam govorila --->mace malo pa kako tako divno stvorenje da nagrabusi
on je nju opisivao u najlepsim bojama sa najlepsim karakteristikama i sa viskom kilograma (narocito kilogrami to to mi se mnogo dopalo)

ali ne lezi vraze poceo se on zaljubljivati u nju iako je znao cim joj to saopsti ona ce nestati sa vjetrovima
ona je naravno volela muza (
nego onako iz perpektive tog coveka ljubavnika nije li to mnogo grozno biti covek na neko vreme znajuci da ti u stvari samo sluzis jednoj zeni
zasto se osobe upustaju u tu vrstu emocionalnih i telesnih kosmara
zar to nije neka vrsta mazohizma
ajde pa tako
cini mi se da je ovo od vecerasnih tema mi jedna medju boljima
pile s kosku