jos me ovo zanima pa necu vise otvarati za naredna dva dana

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
Kako je biti ljubavnik ili ljubavnica!?

nesto razmisljam a istina je da sam jednoc citala na jednom njemackom forumu tacnije websajtu gde talentovane osobe pisu vecinom kratke price!

i procitam jednu pricu o ljubavniku (iz njegove perspektive) i doslo mi da zaplacem

stalno sam govorila --->mace malo pa kako tako divno stvorenje da nagrabusi

on je nju opisivao u najlepsim bojama sa najlepsim karakteristikama i sa viskom kilograma (narocito kilogrami to to mi se mnogo dopalo) :lol:

ali ne lezi vraze poceo se on zaljubljivati u nju iako je znao cim joj to saopsti ona ce nestati sa vjetrovima

ona je naravno volela muza (:roll:) ali eto volela je i taj seks sa tim neznankom (koji je uzgred bio mrsav ko grana to mi je vec malo bilo perverzno)

nego onako iz perpektive tog coveka ljubavnika nije li to mnogo grozno biti covek na neko vreme znajuci da ti u stvari samo sluzis jednoj zeni

zasto se osobe upustaju u tu vrstu emocionalnih i telesnih kosmara

zar to nije neka vrsta mazohizma

ajde pa tako

cini mi se da je ovo od vecerasnih tema mi jedna medju boljima

pile s kosku :cmok2:

Kako je biti ljubavnik ili ljubavnica!?

nesto razmisljam a istina je da sam jednoc citala na jednom njemackom forumu tacnije websajtu gde talentovane osobe pisu vecinom kratke price!

i procitam jednu pricu o ljubavniku (iz njegove perspektive) i doslo mi da zaplacem

stalno sam govorila --->mace malo pa kako tako divno stvorenje da nagrabusi

on je nju opisivao u najlepsim bojama sa najlepsim karakteristikama i sa viskom kilograma (narocito kilogrami to to mi se mnogo dopalo) :lol:

ali ne lezi vraze poceo se on zaljubljivati u nju iako je znao cim joj to saopsti ona ce nestati sa vjetrovima

ona je naravno volela muza (:roll:) ali eto volela je i taj seks sa tim neznankom (koji je uzgred bio mrsav ko grana to mi je vec malo bilo perverzno)

nego onako iz perpektive tog coveka ljubavnika nije li to mnogo grozno biti covek na neko vreme znajuci da ti u stvari samo sluzis jednoj zeni

zasto se osobe upustaju u tu vrstu emocionalnih i telesnih kosmara

zar to nije neka vrsta mazohizma

ajde pa tako

cini mi se da je ovo od vecerasnih tema mi jedna medju boljima

pile s kosku :cmok2:

ljudi se teško nalaze i neko kada nađe osobu s kojom misli da je to to, ne gleda na uslove/prepreke
onda ta druga osoba vidi da je pogrešila jer nije vredno rušenja braka, dece ovo ono i dolazi do problema
švaler/ka biva uništen/a devastated ali to je sve za ljude, lepo je i to proći iako teško

qq paranormalna pa ti uopshte ne poznajesh mushki mozak
razmishljao je kitom to mu je pomutilo zdrav razum i sve je tome podredio

cekaj ima onih koji razmisljaju kiitom i non stop se nalaze u nekim shemama

ali ima i onih koji se po prvi put nadju u takvoj semi i sami neznaju kako su upali u tu semu jedino znaju da im godi

ako si puno mlad onda nema fajde pricati jer jednostavno zbog godina nisi u stanju da shvatis

i sta je sa onom Ducicevom koja kaze svaka zena ima svog fatalnog muskarca? dobro dodao je i ----> samo je pitanje da li ce ga sresti

cekaj ima onih koji razmisljaju kiitom i non stop se nalaze u nekim shemama

ali ima i onih koji se po prvi put nadju u takvoj semi i sami neznaju kako su upali u tu semu jedino znaju da im godi

ako si puno mlad onda nema fajde pricati jer jednostavno zbog godina nisi u stanju da shvatis

i sta je sa onom Ducicevom koja kaze svaka zena ima svog fatalnog muskarca? dobro dodao je i ----> samo je pitanje da li ce ga sresti

moj rodjak duchic je generalno bio blenta i budaletina kad se pricha o zenama
to je i podebelo dokumentovano
jes da je familija al sha da se radi...
ta pricha on shvaler pa se zaljubi u shvalerku pa mu onda ona slomi srce je tipichan tresh ljubic romani klishe
shvaleri se ne zaljubljuju to je za njih samo recka

da. svi misle da je nesto drugo bolje od onoga sto vec imaju.

a ima i onih koji su bili verni godinama,i onda im nesto dune u glavu....nakon 20 ili vise godina braka....i onda to urade....

uglavnom placu posle i nije im lako....ali,neki i nastave....zavisi...

mislim da je stvar komplikovanija od ----------> nesto im dune

da li ce im dunuti ovisi o mnogo faktora price u kojoj se nalaze

ima i onih tipa vrela krv ti se non stop nalaze u nekim semama ali ima i onih koji se nadju u tom sosu a da pojma nemaju kako su uspjeli u taj film

moj rodjak duchic je generalno bio blenta i budaletina kad se pricha o zenama
to je i podebelo dokumentovano
jes da je familija al sha da se radi...
ta pricha on shvaler pa se zaljubi u shvalerku pa mu onda ona slomi srce je tipichan tresh ljubic romani klishe
shvaleri se ne zaljubljuju to je za njih samo recka

:think::think:

pa iebemu jeli shvaler ili shvalerka ljudsko bice!?

kako bre samo recka!? pa i ti ljudi imaju neko srce neke emocije nesto sto je prevazislo stepen odkopcavanje slica

Back