JOŠ MALO DINKIĆEVE DEMAGOGIJE

gost 227949

Veoma poznat
Poruka
13.999
Vlada bi mogla da ima 15 resoramladjan-dinkic-zvezda-granda.jpg

Vlada može da se smanji na 15 resora. Ukoliko nema spremnosti da se tako nešto uradi i ako se ide samo na kozmetičke promene, bolje je da se vladajuća koalicija uopšte ne hvata tog posla, smatra lider stranke G17 plus i Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić. On očekuje da se sve završi u narednih mesec dana jer smatra da je posle toga kasno za dogovoranje o rekonstrukciji Vlade.

- Ujedinjeni regioni Srbije od početka misle da Vlada treba da bude manja - kaže Dinkić.

U SPS kažu da je besmisleno sada menjati sastav Vlade?
- To ne znam, ali buduće vlade ne smeju da liče na ovu sadašnu po veličini. Imamo jasan stav – ili ćemo do kraja januara da se dogovorimo o radikalnoj rekonstrukciji vlade od 15 resora ili od toga nema ništa.

Kako se može Vlada radikalno smanjiti?
- Ako svaki partner u koaliciji, proporcionalno svom učešću u Vladi i Skupštini, smanji broj ministara. Nemam ništa protiv da neko zameni ministra kojim nije zadovoljan, ali to je onda samo promena, a ne rekonstrukcija.Nemam ništa protiv da neko zameni ministra kojim nije zadovoljan, ali to je onda samo promena a ne rekonstrukcija.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/225793/Vlada-bi-mogla-da--ima-15-resora


Kako su krenuli, smanjiće vladu dva meseca pred izbore...z:D

Kako oni zavlače ovaj narod, pa hebote to stvarno vređa inteligenciju...z:D

Ali mislim da će neke ovce ipak da viču "to Mlađo majstore"...:zskace::zskace::zskace:


Kao ono "biće besplatna legalizacija"... "neće biti besplatna legalizacije"...biće...neće biti...biće...neće biti...hoće...neće...neće hoće...:zskace:
 

Back
Top