jos jedno priznanje

Da li ce se muslimanske zemlje kada USA oslabi obracunati sa izdajnicima islama?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Od muslimanskih zemalja možda ih još priznaju Katar ili Emirati (možda i Oman jer tamo Ameri imaju baze) - (ako još nisu) jer su i to američke podguzne muve, a ovi ostali neće nikad...
Imaju i u Uzbekistanu, pa oni ne priznaju. Te baze su samo servis koji se placa lovom ili uslugama.

Inace, u arapskoj stampi (barem onoj koja izlazi i na engleskom) se vec duze pominje cinjenica da je Albancima islam na zadnjem mestu na listi, je l' te, ideologija.

Sta lupas? U cemu mlad? U postovima? Vidim kakve baljezgarije ovde plasiras, a veze nemas. Ja te lepo nesto pitam, a ti izvrces. Ma sve vam dzabe, dok vas majcica Srbija ne prizna. Kud god posli morati kroz srpsku teritoriju.

Meni je najveća fora da ih nije priznao čak ni Irak iako je okupiran od strane Amera i NATO pakta :)
A da ih Iran neće priznati, to je sigurno 100%... a neće ni Izrael... baš neobično ;)
I čemu se onda oni nadaju...

iskreno, zaboleme za iran ili irak ili te diktatorske zemlje... ne moraju ni da nas priznaju. a za izrael si se malo zeznuo. doduse ne znam zasto toliko kasne ali...
ps.ako se irak promenio, moze nas priznati.

Ademu i svima ostalima iz Hrvatske,Bosne,Crne Gore...itd porucujem da ne igraju prljavo,jer kao sto vidite i mi Srbi znamo da igramo prljavo.On je ovde samo koleteralna stete teme koju je postavio,pa ce ga valjda to u buducnosti nauciti pameti da ne manipulise informacijama.

[/B]

:hahaha::hahaha:Oprosti:hahaha::hahaha::hahaha:ali moram :hahaha::hahaha::hahaha::worth:

Boldano je vrh vrhova:worth::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf: Joooj ova terapija smijanja je odlicna prije spavanja:worth::worth:Konzab carice hvala ti:worth::hahaha:

Hoces da kazes da nije istina da sve svoje neprijatenje na kraju postedimo i spasavamo? Osvrni se samo na NDH. Hrvati su ti koji su trebali da se denacifikuju i odreknu ustastva. I sta je bilo? Vas Hrvat Tito nas uvukao u Jugu i vasu vecnu sramotu pokusao oprati. Slicno je bilo i posle Prvog Svetskog rata kada ste bili na strani sila osovine pa nas za.****** da udjete u kraljevinu i vi opet ispali nevini. Da imate sramote ne bi se ni javljali vise.

Nego Ademe sta rece,jel se slazes da su Englezi (Ameri) trenutno nasi najveci zajednicki neprijatelji...ili mislis da su oni stvarno prijateljski raspolozeni prema muslimanima,samo zato sto vam cine neke male ustupke i to tamo gde ste slabi a razbijaju vas tamo gde ste jaki !?

ne slazem se. i mislim da danss niko nema neprijatelja, ako je sam OK i nikog ne dira. ali zato sto neki imaju stalno pretenzije prema drugima, njima smetaju ameri
slazem se da mozda daju sebi previse slobode u uplitanju u svetske probleme. ali mislim da su zadnjih godina bili u pravu.

mislim da ceo dan nije otvorena ni jedan tema o kosovu. nekako mi je neobicno da kosovo ne bude na udaru...

ps.na nasem portalu se govori da jordan ozbiljno razmislja o priznanju

Као и увек, врло ПЕРФИДНО отвараш теме,
а да те нико због тога не опомиње.

Никада не поставиш ИЗВОР или линк,..али зато
скоро УВЕК постављаш неке цитате,
као што је овај.

Цитат:
**************************************************************************************
jordan priznao nezavisnost tzv. države kosovo
Politika - Pre sat i 24 minuta

PRIŠTINA - Jordan je odlučio da prizna nezavisnost takozvane države Kosovo,
prenela je Radiotelevizija Kosova, pozivajući se na zvaničnike
kosovskog Ministarstva spoljnih poslova.

Savetnik kosovskog ministra Aljbana Bećiri izjavila je da je Jordan doneo
odluku o priznavanju Kosova, čime je postao 61.zemlja koja je to učinila,
nakon 17. februara prošle godine kada je Priština proglasila nezavisnost.

*************************************************************************************

Па, ја хоћу да те опоменем,
НЕ ВАЖИ никаква информација некаквих званичника "косовског
Министарства спољних послова"

Да ли ти је био циљ ТО,..да овде то протуриш.
Медији у Србији, владини НЕ ПРЕНОСЕ такве "информације"
непризнате "државе",....па не можеш ни ТИ!!!

.(чуде ме модератори)

.

Hoces da kazes da nije istina da sve svoje neprijatenje na kraju postedimo i spasavamo? Osvrni se samo na NDH. Hrvati su ti koji su trebali da se denacifikuju i odreknu ustastva. I sta je bilo? Vas Hrvat Tito nas uvukao u Jugu i vasu vecnu sramotu pokusao oprati. Slicno je bilo i posle Prvog Svetskog rata kada ste bili na strani sila osovine pa nas za.****** da udjete u kraljevinu i vi opet ispali nevini. Da imate sramote ne bi se ni javljali vise.

ma daj,mani me tih prica vasih pravednickih :hahaha:Ne samo da su svi i svatko protiv vas,nego ste i najveci svjetski dobrocinitelji:hahaha:Pitam se samo zasto nitko drugi tako nemisli,samo vi:mrgreen:

Као и увек, врло ПЕРФИДНО отвараш теме,
а да те нико због тога не опомиње.

Никада не поставиш ИЗВОР или линк,..али зато
скоро УВЕК постављаш неке цитате,
као што је овај.

Цитат:
**************************************************************************************
jordan priznao nezavisnost tzv. države kosovo
Politika - Pre sat i 24 minuta

PRIŠTINA - Jordan je odlučio da prizna nezavisnost takozvane države Kosovo,
prenela je Radiotelevizija Kosova, pozivajući se na zvaničnike
kosovskog Ministarstva spoljnih poslova.

Savetnik kosovskog ministra Aljbana Bećiri izjavila je da je Jordan doneo
odluku o priznavanju Kosova, čime je postao 61.zemlja koja je to učinila,
nakon 17. februara prošle godine kada je Priština proglasila nezavisnost.

*************************************************************************************

Па, ја хоћу да те опоменем,
НЕ ВАЖИ никаква информација некаквих званичника "косовског
Министарства спољних послова"

Да ли ти је био циљ ТО,..да овде то протуриш.
Медији у Србији, владини НЕ ПРЕНОСЕ такве "информације"
непризнате "државе",....па не можеш ни ТИ!!!

.(чуде ме модератори)

.

evoooo jeeee:worth::worth::worth:Sad ce biti smijanja:mrgreen::hahaha:

ma daj,mani me tih prica vasih pravednickih :hahaha:Ne samo da su svi i svatko protiv vas,nego ste i najveci svjetski dobrocinitelji:hahaha:Pitam se samo zasto nitko drugi tako nemisli,samo vi:mrgreen:

Samo se ti smej.Zalost ziva. A sto ne opovrgnes ovo sto sam napisao? Ne mozes jer znas da je to istina! Ne kazem da smo sveci, ali bar nismo nikog sistematski istrebljivali kao sto vi imate obicaj kad vam se ukaze prilika. Lepo vas Vatikan poucio kako se to radi. Imaju ljudi iskustva visevekovnog.

Back