Pa i nije to tako lose,trebalo bi to ,po meni (a nisam ja bas toliko adekvatna licnost da dajem komentare...) da sedoradi malo!
1. Ceo sajt se sveo na besomucno citanje teksta! Ja sam negde procitao ,sto je istina, da je bolje malo razvrstati dugacke tekstove, mozda je bolje napisati kratke teze sa linkom na "opsirnije" npr., gde bi bio ceo text, jer vecina ljudi (a i ja medju njima) kad vidi ogroman text odustaje od citanja! Mnogo je lepse kada je sortirano, pa kad hocu da procitam odredjenu stavku, odem pravo tu!
2.Mozda bi trebala da napravis nekako drugaciji navigacioni meni, tj. da stavis neke dugmice koje bi osmislila da imaju smisla sa temom sajta, i da ih postavis da budu vidjlivi na svakoj strani, a nea da moram da listam do kraja nekog ogromnog teksta,samo da bih dosao do menija! Postavi ih na vrh stranice ili sa strane,ali da budu tu (nemoj da sklanjas one na dnu!)!
3.SITNICE: Stavi naslov na stranice da pise nsto drugo,a ne da se strana zove "back" ili "new page 1", to je malo bez veze!Znaci stavi naslov za stranicu SEMINARI da se i zove "Seminari", itd.!
I ubaci jos nesto,sem tog besomucnog teksta,jer po meni ,to nije strogo poslovni sajt,koji je beo i daje samo potrebne informacije (to sam zakljucio po onoj metli na prvoj strani

)! Stavi jos neku sliku ili slicicu da malo razbije monotoniju sajta!
UH!Jel dosta od mene!?!
Pozdrav!