Elvin:
Ja sam te pitao,a ti mi nisi odgovorio da li zelis da ides istim autobusom,stojis u redu u posti ili prodavnici,ides na roditeljske sastanke,kupujes novine na istom kiosku....sa ljudima koji su ubijali nenaoruzane ljude?
I da mi moramo da im sudimo jer ako su oni stoka ne moramo i ne smemo da budemo i mi..Zasto da ne budemo veci ljudi od njih? Zasto da ne pokazemo da Srbi uvek kao sto su radili kroz istoriju,kaznjavaju svoje zlocince ,zasto da ne postujemo svoje casne pretke i dozvoljavamo da se hladnokrvne ubice slobodno setaju medju nama?
1.
Припадам српском национу, према томе ту је ствар јасна што се мога мишљења тиче: ЗА РАТНИ ЗЛОЧИН - ЈА САМ ЗА ПРЕКИ СУД !!! НА ЛИЦУ МЕСТА - ТРАС ! Зашто преки суд није функционисао за време оружаних сукоба??? Зато што су комуњаре све радиле на кварњака... нису прогласили ратно стање... а многе честите људе су упуцали са леђа по наредби ДБ-а... а све чувајући ЈУГО-СМРАД. 99% од оних људи који данас серу и згражавају се нико није ни присмрдео ратишту нити схватио шта рат значи, шта је ратна психологија... итд. - а зашто их није било, па зато што су дезертирали па је војска са разним идиЈотима морала да попуњава редове.
2.
У претходним ратовима, рецимо 2.св.рату, Броз је усташе преобукао у партизане и НИКО али НИКО ОД ЊИХ НИЈЕ ОДГОВАРАО... о јаничарима и потурицама из БиХ нећу ни да причам... такође... а убише Дражу Михајловића и поубијаше онолике ЧЕСТИТЕ ЉУДЕ ЧЕТНИКЕ И ДРУГЕ ПАТРИОТЕ.
3.
И ко је ту ИСПАО ЛУД а ко ПАМЕТАН ... ево сада опет на делу ИСТИ ЦИНИЗАМ и ИСТИ ДВОСТРУКИ АРШИНИ ... е па доста је било Д О С Т А, сада значи опет Срби треба да суде Србима... доста...
4.
КОМЕ МИ ТРЕБА ДА ПОКАЖЕМО ДА СМО ВЕЋИ ЉУДИ ОД ЊИХ? Коме, мајке ти... хајде НАВЕДИ ЈЕДНУ ЗЕМЉУ КОЈА ЈЕ СУДИЛА СВОЈИМ "РАТНИМ ЗЛОЧИНЦИМА"... наведи кога хоћеш, хоћеш САД шта су радили манијаци у Ираку, и добили но, но, неколико годиница...
- да ли су Словенци судили за злочин према младим војницима?
- да ли су Хрвати судили за злочин против цивила ? (чиста фарса)
- да ли су муслимани судили за СИЛНЕ ЗЛОЧИНЕ (иди на сајт СПЦ)
- па је л' неко ухваћен или одговарао за силна убиства на Космету од 1999.год.
- па је л' неко осуђен ЗА ПОГРОМ И ЕТНИЧКО ЧИШЋЕЊЕ ...
- па је л' неко од БОМБАРДЕРА НАТО-а ОДГОВАРАО ЗА УЧИЊЕНИ ЗЛОЧИН ???
Ја не пристајем и никада нећу пристати на двоструке аршине, на то срање по систему ОНИ СУ ЈАЧИ, или ТО ЈЕ РЕАЛНОСТ... И НЕ ПАДА МИ НА ПАМЕТ ДА СЕ ЗАЛАЖЕМ ДА СЕ СУДИ БИЛО КОМЕ АКО ТО НИЈЕ СВУДА ПРАКСА - ... и све док то буде тако - НИКО НЕ ТРЕБА МЕЂУ СРБИМА ДА ОДГОВАРА ЗА УЧИЊЕНО ЗА ВРЕМЕ ОРУЖАНИХ СУКОБА....