JOS JEDNO HAPSENJE ZA RATNE ZLOCINE

Много ми је жалосна људска глупост... ПОСТОЈЕ СТВАРИ ЗА КОЈЕ ЈЕ МИЛОШЕВИЋ КРИВ и веома је крив српском народу (пре свега због дилова и трговине са туђманом, алијом, дрновшеком и киром)... али то ни овде ни у Хагу нико не помиње ... тако да свако ко има само 2 грама мозга у глави схвата да се њему суди само зато што није спроводио наредбе... ништа друго...

људи заборављају ону народну ЗАКЛЕЛА СЕ ЗЕМЉА РАЈУ ДА СЕ СВЕ ТАЈНЕ ДОЗНАЈУ...

Elvin:
Covek nije znao da prvo mora da pronadje jedan zlocin nad Srbima,da bi mogao da prica o nekom zlocinu koji su ucinili Srbi,pa da onda osudjuje onako stereo...

Gde je on rekao da ne treba izvesti sve zlocince na sud?

Jel to onaj BL metod kad nemas argumenata odmah lepi etiketu pa si brze bolje nabedio coveka?

..али није рекао ни да ТРЕБА ИЗВЕСТИ СВЕ ЗЛОЧИНЦЕ НА СУД... више ми се бљује од тог антисрпског навијања... бљује...

Alo covece ovi o kojima pricamo su pobili nenaouruzane ljude,da li ti zelis da se sutra vozis u gradskom prevozu sa njima,ili stojis u redu u posti?I ako drugi ne hapse svoje zlocince mi moramo svoje,ako su oni stoka na moramo da budemo i mi.
I normalno je da svaki normalan covek osudjuje sve zlocine,ali ovde govorimo o konkretnom slucaju,i ne moze covek da svaaki put napise da sve zlocince treba izvesti na sud,ne moze cim se povede razgovor o nasim zlocinima da vice ali i oni su ubijali...svi znamo da su i oni ubijali.

МОЖЕ И МОРА ДА СЕ ПРИЧА И О ДРУГИМ ЗЛОЧИНИМА... јер антисрпска говна би само да суде и блате Србе... питам се који кретен може да уопште замисли грађански рат без злочина и који кретен може да тврди да је САМО ЈЕДАН НАРОД КРИВ... а до сада само захваљујући говнима која су се стационирала овде у Србији и потхрањују напад и причу о томе да су Срби геноцидан народ - САМО СЕ СРБИМА И СУДИ... и свако ко је уопште нормалан има потребу да стално понавља говнима ДА СЕ СВИМ ЗЛОЧИНИМА И ЗЛОЧИНЦИМА МОРА СУДИТИ ... А ТО ЧАК НИ НА ОВОМ ФОРУМУ НИЈЕ СЛУЧАЈ...

Нема ни једног Србина, ни једног националисте КОЈИ ЈЕ ИЗЈАВИО ДА ЗЛОЧИНЦИМА НЕ ТРЕБА СУДИТИ... али то је само повод да правдољубивост српског народа злонамерници искористе и онда иду даље... па кажу

- Срби су криви за распад СФРЈ,

- Срби су криви за све ратове на територији СФРЈ,

- Срби су "генетски отпад",

- Срби су нацисти и фашисти,

- Срби треба да плаћају штету свих ратова на територији бив.СФРЈ,

- Срби су геноцидни народ,

ма МОРЕ МАРШ, БРЕ, '098334/(=) &т&%/)() #$#$%&"%%&((/()=&//&&/%#$%#"$%&&/((

Ali mi ne mozemo da sudimo zalocincima u Hrvatskoj,Federaciji i KiM.
Mozemo da trazimo da im se sudi,i treba da trazimo da im se sudi,ali ponavljam ako su oni stoka ne moramo da budemo i mi.
Mi moramo da sudimo pre svega nasim drzavljanima,pa ako nam naleti neki Branimir Glavas ili Hasim Taci...ali cisto sumnjam da ce to da se desi....posto ako si primetio cak je i Janez Drnovsek poceo da ga silji na nama...

- Срби су криви за распад СФРЈ,-naravno da nisu samo srbi krivi za raspad SFRJ to mogu da tvrde samo ljudi sa pola mozga,naravno da snosimo veliki deo odgovornosti,ali i drugi su krivi

- Срби су криви за све ратове на територији СФРЈ,-naravnoda nisu it takes two to tango

- Срби су "генетски отпад",-to tvrdi retardirani Beba Popovic,da mi to neko kaze u lice progutao bi sve zube

- Срби су нацисти и фашисти,-ima nacista i fasista svugde ali oni cine mali procenat, vecina je normalnih

- Срби треба да плаћају штету свих ратова на територији бив.СФРЈ,-to su gluposti,svi treba da plate za ono sto su porusili,pa i Hrvati i jarani

- Срби су геноцидни народ,-NIJEDAN narod nije genocidan

Ми не можемо да судимо АЛИ МИ МОЖЕМО О ТОМЕ НЕПРЕКИДНО ДА ГОВОРИМО, И ТРЕБА ДА СТАЛНО ТРАЖИМО ДА СЕ СУДИ ЗЛОЧИНЦИМА НАД СРПСКИМ НАРОДОМ...

... а те фазоне "ако су они стока не морамо да будемо и ми" остави за неку другу будалу.. ја нисам права адреса за ту флоскулу, ја у вези злочина имам саасвим одређен став: ИЛИ СВИ - ИЛИ НИКО... ко сме, и ко име право у име Твоје наведене смрдљиве флоскуле да неком злочинцу опрости злочин, да заборави ДЕТЕ КОЈЕ САМ ЈА ВИДЕО КОЈЕ ЈЕ УБИЈЕНО И РАЗАПЕТО И ПРИКУЦАНО НА ДРВО У ОБЛИКУ КРСТА ... КО СМЕ ТО ДА ПРЕСКОЧИ ?????

и да Те подсетим на ону народну у вези Твоје изјаве, веома смешне: МИ МОРАМО... ејјјј...
НИШТА МИ НЕ МОРАМО - МОРА САМО ДА СЕ УМРЕ... а Дрновшек шиљи свој педерски к... само захваљујући типовима одавде из Србије....

п.с. да се сад покупи неколико стотина Срба и да оде и да поразбија Меркатор на Новом Београду... и где их још све има...или ако би ови бедници на власти УДАРИЛИ НОКАТ СЛОВЕНЦИМА У СРБИЈИ... да видиш како би јанези одмах "променили своју фантазију"...

Ja sam te pitao,a ti mi nisi odgovorio da li zelis da ides istim autobusom,stojis u redu u posti ili prodavnici,ides na roditeljske sastanke,kupujes novine na istom kiosku....sa ljudima koji su ubijali nenaoruzane ljude?
I da mi moramo da im sudimo jer ako su oni stoka ne moramo i ne smemo da budemo i mi..Zasto da ne budemo veci ljudi od njih? Zasto da ne pokazemo da Srbi uvek kao sto su radili kroz istoriju,kaznjavaju svoje zlocince ,zasto da ne postujemo svoje casne pretke i dozvoljavamo da se hladnokrvne ubice slobodno setaju medju nama?

Elvin:
Ja sam te pitao,a ti mi nisi odgovorio da li zelis da ides istim autobusom,stojis u redu u posti ili prodavnici,ides na roditeljske sastanke,kupujes novine na istom kiosku....sa ljudima koji su ubijali nenaoruzane ljude?
I da mi moramo da im sudimo jer ako su oni stoka ne moramo i ne smemo da budemo i mi..Zasto da ne budemo veci ljudi od njih? Zasto da ne pokazemo da Srbi uvek kao sto su radili kroz istoriju,kaznjavaju svoje zlocince ,zasto da ne postujemo svoje casne pretke i dozvoljavamo da se hladnokrvne ubice slobodno setaju medju nama?

ne trudi se brate...

Elvin:
Alo covece ovi o kojima pricamo su pobili nenaouruzane ljude,da li ti zelis da se sutra vozis u gradskom prevozu sa njima,ili stojis u redu u posti?I ako drugi ne hapse svoje zlocince mi moramo svoje,ako su oni stoka na moramo da budemo i mi.
I normalno je da svaki normalan covek osudjuje sve zlocine,ali ovde govorimo o konkretnom slucaju,i ne moze covek da svaaki put napise da sve zlocince treba izvesti na sud,ne moze cim se povede razgovor o nasim zlocinima da vice ali i oni su ubijali...svi znamo da su i oni ubijali.
Срби нису убијали ненаоружане

Elvin:

1.
Припадам српском национу, према томе ту је ствар јасна што се мога мишљења тиче: ЗА РАТНИ ЗЛОЧИН - ЈА САМ ЗА ПРЕКИ СУД !!! НА ЛИЦУ МЕСТА - ТРАС ! Зашто преки суд није функционисао за време оружаних сукоба??? Зато што су комуњаре све радиле на кварњака... нису прогласили ратно стање... а многе честите људе су упуцали са леђа по наредби ДБ-а... а све чувајући ЈУГО-СМРАД. 99% од оних људи који данас серу и згражавају се нико није ни присмрдео ратишту нити схватио шта рат значи, шта је ратна психологија... итд. - а зашто их није било, па зато што су дезертирали па је војска са разним идиЈотима морала да попуњава редове.

2.
У претходним ратовима, рецимо 2.св.рату, Броз је усташе преобукао у партизане и НИКО али НИКО ОД ЊИХ НИЈЕ ОДГОВАРАО... о јаничарима и потурицама из БиХ нећу ни да причам... такође... а убише Дражу Михајловића и поубијаше онолике ЧЕСТИТЕ ЉУДЕ ЧЕТНИКЕ И ДРУГЕ ПАТРИОТЕ.

3.
И ко је ту ИСПАО ЛУД а ко ПАМЕТАН ... ево сада опет на делу ИСТИ ЦИНИЗАМ и ИСТИ ДВОСТРУКИ АРШИНИ ... е па доста је било Д О С Т А, сада значи опет Срби треба да суде Србима... доста...

4.
КОМЕ МИ ТРЕБА ДА ПОКАЖЕМО ДА СМО ВЕЋИ ЉУДИ ОД ЊИХ? Коме, мајке ти... хајде НАВЕДИ ЈЕДНУ ЗЕМЉУ КОЈА ЈЕ СУДИЛА СВОЈИМ "РАТНИМ ЗЛОЧИНЦИМА"... наведи кога хоћеш, хоћеш САД шта су радили манијаци у Ираку, и добили но, но, неколико годиница...
- да ли су Словенци судили за злочин према младим војницима?
- да ли су Хрвати судили за злочин против цивила ? (чиста фарса)
- да ли су муслимани судили за СИЛНЕ ЗЛОЧИНЕ (иди на сајт СПЦ)

- па је л' неко ухваћен или одговарао за силна убиства на Космету од 1999.год.
- па је л' неко осуђен ЗА ПОГРОМ И ЕТНИЧКО ЧИШЋЕЊЕ ...

- па је л' неко од БОМБАРДЕРА НАТО-а ОДГОВАРАО ЗА УЧИЊЕНИ ЗЛОЧИН ???

Ја не пристајем и никада нећу пристати на двоструке аршине, на то срање по систему ОНИ СУ ЈАЧИ, или ТО ЈЕ РЕАЛНОСТ... И НЕ ПАДА МИ НА ПАМЕТ ДА СЕ ЗАЛАЖЕМ ДА СЕ СУДИ БИЛО КОМЕ АКО ТО НИЈЕ СВУДА ПРАКСА - ... и све док то буде тако - НИКО НЕ ТРЕБА МЕЂУ СРБИМА ДА ОДГОВАРА ЗА УЧИЊЕНО ЗА ВРЕМЕ ОРУЖАНИХ СУКОБА....

Па наравно да није - али поставља се питање КО ЈЕ У ОРУЖАНИМ СУКОБИМА ХЛАДНОКРВНИ УБИЦА - ТАКОЂЕ СЕ ПОСТАВЉА И ПИТАЊЕ ОСВЕТЕ... шта би Ти радио да си рецимо учесник у оружаном сукобу, И ЧУЈЕШ ДА ТИ ЈЕ ТАЈ И ТАЈ ПОКЛАО ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ... и налетиш баш на породицу ТОГ и ТОГ... уопште не можеш да поредиш размишљање нормалног човека у мирнодопским условима са оним у оружаним сукобима...

Тачно, али има она народна ЈЕГО, ЈЕГО И ПРЕКО ЈЕГО...

... али ниси ми одговорио на пост #40 ... ниси именовао ни једну земљу на свету КОЈА ПРАВИ СЛИЧНЕ СТВАРИ...

... и још нешто, ако се позиваш на НАШЕ СВЕТЕ ПРЕТКЕ ... онда то чини УВЕК а не само у овом случају...

Није у питању неко други, него СВИ ДРУГИ... а верујем да се и Ти залажеш за "транзиције", "интеграције", "суживоте", улазак у НАТО, у ЕУ... ПА ТАМО ТАЈ НОРМАЛАН РАЗВИЈЕНИ СВЕТ НЕ РАДИ ОВАКВЕ ГЛУПОСТИ... то су једино комуњаре успеле да у православним земаљама окрену народ да се међусобно обрачунава - КОД "ЦИВИЛИЗИРАНИХ" НАРОДА ТО СУ ХЕРОЈИ и носиоци разних ордења... 'ајде мало да Те подсетим на Вијетнам... или ово што сада раде...

И ДА ЗАКЉУЧИМ - СВИ СУ СТОКА... па немој само да се ми издвајамо, после ће да нас набеде да смо луди "небески народ", зар не ???

Е овако:
У средњем веку,римокатолици су у Србији имали,по законима Немањића,Хребељановића,Бранковића,право на своје цркев и свештенство-једино им је било забрањено да православне преводе у покорност папи. Слоачки правник и етнограф Јан Чапловић, који је почетком 19. века био међу Србима у Пакрацу,бележи: ''Они,и то сви Источни хришћани пуштају на миру цео свет,само ако њих пусте на миру.''
Сам Јан Чапловић је био протестант,који каже да се међу Србима осећа: '' одличан дух трпељивости Источне Цркве.''
Пруски официр Ото фон Пирх,у свом путопису кроз Србију 1829,каже како међу ''српским свештенством много толеранције влада,'' и да је кнез Милош Турцима подигао џамију у Крагујевцу.
Француски етнограф Ами Буе 1840. истиче да кнез Милош муслимане ''никада није бодрио на мењање вере и није пружао никакве повластице онима који су се одрицали вере предака,јер је знао да би интерес био главни мотив конверзије.''

Феликс Каниц у својој књизи о Краљевини Србији кађе: '' Према иновернима Србин је сасвим толерантан и није нимало наклоњен врбовању,прозелитизму.''

Када су Срби 1912. ослободили Косово и Метохију,нису срушили ни Муратово тулбе на Газиместану,ни Синан-пашину џамију у Призрену,иако ју је подигао онај који је спалио мошти Светога Саве и камење за њу узео од Душановог манастира Светих Архангела.

Има још тога доста што доказује какав смо ми народ. А ако смо правили грешке,што и јесмо и нисмо се у скоријим ратовима понашали као прави православци то је зато што нас је Тито тако научио. Његово стрељање,клање и прогањање...

Back