Jos jedna MMA borba u Gimnaziji

Umri_muski

Legenda
Poruka
56.276
1715768078064.png


Ovog puta u BG u 3oj gimnaziji...

Batine je dobio profan, , a navedeno je da je razdvajao ucenike..
Direktorica skole naravno drzi sve u svojoj kontroli...

Djaci zahtevaju neradne dane da bi se protestvovalo...
Ali za sada se nastava nastavlja..
 
Salim se , desio se sukob

Direktorica Treće beogradske gimnazije Olga Čokaš potvrdila je za "Danas" da se u utorak na fudbalskoj utakmici, u okviru sportskog i humanitarnog turnira „Gimnazijada“, dogodio incident u kojem je profesor te škole, u pokušaju da razdvoji učenike, zadobio teške tjelesne povrede.

Đaci III i X beogradske gimnazije se potukli, nastavnik pokušao da ih razdvoji, pa i on pretučen​

 
uaaaa, dole Vucic.
Taj vucic je najvise kriv za narastajuce nasilje medju ljudima a pogotovo medju mladima zato sto je sam penzionisani huligan i oduvek je podrzavao nasilike i cak im se i divio. Sin mu je isti takav, u drustvu kriminalaca obojica. Tuzilastvo ne radi godinama a krimosi se smeju u lice svima i na slobodi su. To je realnost.
 
Zadobio teške telesne povrede?
Jesu ga obojica tukla/pesničila ili ?

Sećam se kako je bilo kod mene u gimnaziji, mahom smo se lemali van škole ako je bilo potrebe za time. Dve grupe da razdvoje učesnike ako padne krv ili slično, sukobe rešimo u roku od 6-7 dana.
 
Drzava vapi za ciscenjem smeca. Ovo je tako dobar potencijal. Samo ih uhvatis lepo i ajmo momci 6 meseci vannastavne aktivnosti po 4 sata dnevno, metla u sake, dobro je stisni: rear naked choke, vozacku i brm brm.
A profesoru, besplatno stan da cistite.
Neces? Ne boli pendrek po rebrima?
 

Back
Top