Quantcast

JOŠ JEDNA “KRVAVA KOŠULJA”, OVOG PUTA U RAKOVICI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Tyson Fury

Domaćin
Banovan
Poruka
4.356
JOŠ JEDNA “KRVAVA KOŠULJA”:
JOŠ JEDNA “KRVAVA KOŠULJA”, OVOG PUTA U RAKOVICI

Sinoć je u Rakovici organizovana banda predvođena državnim sekretarom u MUPu pretukla svog sugrađanina i člana Narodne stranke. Jedini "greh" našeg sugrađanina je taj što je prolazeći pored njih dok su lepili plakate rekao "Hajde da zajedno očistimo Rakovicu". Inspirasani govorom Aleksandra Vučića u Sava Centru u kome je pozvao na obračun sa neistomišljenicima, 40ak pripadnika ove bande, držeći u ruci plakate "Stop nasilju", junački je pretukla svog sugrađanina.

Ogromnu "hrabrost" ovom prilikom je pokazao i sam Državni sekretar Miličković koji je nekoliko puta udario svog komšiju čiju bezbednost upravo on treba da garantuje.


Vrhunac bahatosti i ludila vladajuće stranke je saopštenje u kome se navodi da su napadnuti aktivisti SNSa. Kako očekivati da država reaguje i uhapsi nasilnike, kada je jedan od napadača Državni sekretar u MUPu. Pitanje koje se nameće je: Da li država i dalje postoji ili je i ona postala član SNSa?

U Rakovici počivaju mošti Patrijarha Pavla koji je rekao:"Proći će sve, samo duša, obraz i ono što je dobro ostaju večno"!!!

Narodna stranka Beograd
Da, ovo sam i ja doziveo od SNSa i UDBAe. Tu agresivnu, drsku i bezocnu zamenu teza. Sa onom prisilom. Kada sam ih odstranio od sebe, ispostavilo se da sam ja taj, koji je pokusao da ih nasili, i da sam ja taj koji pravi sranja, jer sam ih otkacio (bez ikakve price, jer su zahtevali jos 3x da se prica nastavi), i ocistio moj zivotni prostor od njih u roku od 4 meseca.

To mi je i receno, i to eksplicitno: "Vidis li ti kakva sranja pravis?" Samo sam procedio: nema vise NIKAKVE price sa vama... Ni u ovom, a niti u svim ostalim zivotima.

Ne znam kakve SNS to psihopate psihologe imaju, ali to su vrlo poznati stosovi sa Zapada, koje sam tamo imao prilike da dozivim. Radis, gradis... A manageri se izivljavaju. Kada im to sve skreses u brk, ispada da si ti kriv, i da, satro gistro, njima nesto dugujes...

To se leci i sprecava po kratkom postupku: odhebaus! :okok:

_nobody_
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top