RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717
Šta planiraš konkretno???Zbog toga je za osudu ovakvo ponašanje Rusije.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta planiraš konkretno???Zbog toga je za osudu ovakvo ponašanje Rusije.
Nema potrebe!!! Srpska može biti i nezavisna!!!Zar Srbiji RS može nadoknaditi Kosovo kao kolijevku našeg naroda?
А о дану том или о часу нико не зна, ни анђели који су на небесима, ни Син, до Отац.Kad? Daj tačan odgovor, a ne "kada sazrije vreme".
То су добри људи, мучени сотонски од грузијаца. Желим им свако добро и да ми ускоро им се придружимо.
Ала ће ово тешко Америма да падне, кост у грлу![]()
Ovakvo priznavanje od strane Rusije, Kosovo sve više odaljava od mogućnosti da bude vraćeno Srbiji. Opet se Srbija 100% ne može osloniti na majku Rusiju...
znas li da covek koji se bavi vezbama/aktivnostima za telo ima puno zdravije telo od osobe koja se ne bavi slicnim vezbama.
isto je i sa mozgom. malo vezbanja ce ti dobro doci.
To braćo rusi!!!
Sad je Kikinda na redu!!!
Neka, "Srbine"... Hvala ti, ali tvoja briga nam nije potrebna.
Zbog toga je za osudu ovakvo ponašanje Rusije.
jel severnoKikindijci ili južnoKikindijci?
![]()
Живела слободна Јужна Осетија, слободна од грузијских окупатора !Kakojti: Južna Osetija želi u saveznu državu sa Rusijom
Tanjug - Pre 2 sata i 29 minuta
MOSKVA - Južna Osetija želi da uđe u saveznu državu sa Rusijom, izjavio je danas Eduard Kakojti, predsednik te otcepljene gruzijske autonomne oblasti koju je Rusija priznala, i izrazio uverenje da će "u najskorijoj perpsktivi druge države priznati Južnu Osetiju". Kakojti je u intervjuu ruskom časopisu "Itogi" rekao da Južna Osetija želi da gradi sa Rusijom takve savezne odnose da Osetini, koji žive na jugu i na severu, ne budu podeljeni nikakvim granicama.
jel to "Još jedan Banačanin" prešao na Islam?
![]()
Kakojti: Južna Osetija želi u saveznu državu sa Rusijom
Tanjug - Pre 2 sata i 29 minuta
MOSKVA - Južna Osetija želi da uđe u saveznu državu sa Rusijom, izjavio je danas Eduard Kakojti, predsednik te otcepljene gruzijske autonomne oblasti koju je Rusija priznala, i izrazio uverenje da će "u najskorijoj perpsktivi druge države priznati Južnu Osetiju". Kakojti je u intervjuu ruskom časopisu "Itogi" rekao da Južna Osetija želi da gradi sa Rusijom takve savezne odnose da Osetini, koji žive na jugu i na severu, ne budu podeljeni nikakvim granicama.
Neka, "Srbine"... Hvala ti, ali tvoja briga nam nije potrebna.
Nije ni meni ovdje potrebna vaša briga šta će biti sa RS-om.
Ja još uvijek nisam dobio ni približan odgovor o nezavisnosti RS-a? Datum, vrijeme, šta treba da se desi...da ona bude nezavisna?![]()
Биће мирним путем, потребно је да имамо национално одговорну власт у Србији, као и то да међународни односи буду нешто повољнији, што можемо очекивати са растом утицаја источних земаља...Nije ni meni ovdje potrebna vaša briga šta će biti sa RS-om.
Ja još uvijek nisam dobio ni približan odgovor o nezavisnosti RS-a? Datum, vrijeme, šta treba da se desi...da ona bude nezavisna?![]()
Ne brini! Bićeš obavešten. Biće izveštaj o tome na Al Jazira.