Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
tuzno je da je to komponovao srbin djordje novkovic
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa kolima hitne pomoći nema nikakve veze ni Bombardovanje Srbije ali????a takodje ni liječenje Albanaca u Srbiji, koliko je meni poznato, koje plačaju iz vlastitih đepova.
Па ти мало пре рече 800 000 људи ?
Ne,to je kao kad diler droge leči narkomana kako bi ovaj ostao živ i mogao još da kupuje drogu![]()
Don't ever cry, my Croatian sky!
hvala europi shto nas je bombardovala da bi nam poklonila polovna kolica
Vratiti svih 250 vozila!
Srbija se saginjati nece!

Hvala glupim Srbima što su doveli gowno na vlast, držali ga tamo i omogućili da mu se familija i drugari nafatiraju para, pa nas zbog toga bombardovali, pa sad moramo da skupljamo milostinju...
Рече резигнирани изварани учесни 5октобарске револуције
i nositi ranjenike na ledjima.........
" mozes li druze???"......
" ostavi me , idi ...spasavaj sebe...."
![]()
Ja sam zadovoljan 5oktobarskim promenama. Veruj mi da mi je danas mnogo lepo, samo da onoga nema više. Nikad. Inače, nisam rezigniran, sve mi je bilo jasno kad je ubijen Đinđić. A mene teško da bilo ko može da vara, pogotovo u politici![]()
Ja sam zadovoljan 5oktobarskim promenama. Veruj mi da mi je danas mnogo lepo, samo da onoga nema više. Nikad. Inače, nisam rezigniran, sve mi je bilo jasno kad je ubijen Đinđić. A mene teško da bilo ko može da vara, pogotovo u politici![]()
Hvala glupim Srbima što su doveli gowno na vlast, držali ga tamo i omogućili da mu se familija i drugari nafatiraju para, pa nas zbog toga bombardovali, pa sad moramo da skupljamo milostinju...
"Хвала" кретенима који су славили дсовце кад су молили милошевића да изда србе у Вуковару и Крајини. "Хвала" ђинђићу што је молио нато да не престане са бомбардовањем и не потпише миронвни споразум са милошевићем. "Хвала" кретенима којима је у реду да су такозване демократе продали малтене све у Србији усташама, непријатељима са запада и словенцима. "Хвала" такозваним демократама за тајкуне као што је мишковић.

U yebote...
kako je tebi tesko........![]()
Није ми тешко. Написао сам чињенице. А ти само небулозе.

Иако често умеш да будеш веома духовит ипак се понекад питам да ли је са тобом ментално све у реду, а у овом случају питам се да ли сада треба да копам СПИСКОВЕ ШТЕТЕ КОЈУ ЈЕ НАТО-мафија нанела бомбардовањем са безбедне удаљености и то са 600 пута јачом силом него што је имала Србија. Званично
процењена штета премашује 150 милијарди $ и само неко ко нема никакве
благе везе са стварношћу може да се радује "поклону" од злочинаца. Да ти
наши кретени уопште имају мало образа и части - тербало је да одбију њихову
милостињу И ДА ПОКРЕНУ ПОСТУПАК ЗА НАКНАДУ ШТЕТЕ а поготово код
чињенице да је мимо очигледне штете учињена још и дугорочна која значи смрт
у најужаснијим мукама јер у Србији је права епидемија карцинома као последица озрачења и бомбардовања, а да не помињем побијене у самом бомбардовању и уништено земљиште, воду... итд.
Кажу психијатри да је жртва често заљубљена у свог џелата - тако и ти.![]()
Pa ako su to cinjenice.........onda nije u redu da ti ne bude tesko.......![]()
Koliko je onih koji nisu zadovoljni, a bili su na istoj strani kao i ti... I nije im danas ni malo lepo...
ali opet im je lepse nego pre, ko kaze da nije, laze ili je jednostavno lud.
ratne profitere i lopine iz perioda Slobe ne racunam, njima je svakako bilo lepse
1997. -2009.
ja ne vidim razliku
lova se pumpala u potroshnju na isit nachin-od privatizacija
tad telekoma sad svega shto moze bud zashto
te forice o redovima i umiranju od gladi mogu da se prodaju nekom ko je rodjen posle 5.oktobra il krajem 19.v. pa je toliko izlapeo