Još jedan pravi gest pravih prijatelja

pa tuzno da su srbi najveci shatro hrvati
ko i lIjepa nasha..shto je komponovao srbin
hrvati kao muzikalni dalmatinci ovo ono al kad je konkretluk up pitanju-trt
samo zavijanje uz mandoline
hahaha zipa ovo:

In 1993 Novkovic wrote the song "Don't Ever Cry" for Put, the first Croatian representative in the Eurovision Song Contest. The song wasn't particularly memorable, aside from the fact that it ended in a particularly kitsch manner, with the words "...Don't ever cry, my Croatian sky!".

izrod

"Хвала" им за отимање Крајине и Косова. "Хвала" им што подржавају усташе, шиптарске терористе и изетбеговићевце. "Хвала" им за осиромашени уранијум. Да Бог да им се све то вратило!

Sa kolima hitne pomoći nema nikakve veze ni Bombardovanje Srbije ali????a takodje ni liječenje Albanaca u Srbiji, koliko je meni poznato, koje plačaju iz vlastitih đepova.

Ма јок све то плаћају наши џанкији којим се ваља доп

Па ти мало пре рече 800 000 људи ?

Ево баш хтедох да му речем
још приде несме да призна да су и ти бежали од НАТО АНЂЕЛА

Ne,to je kao kad diler droge leči narkomana kako bi ovaj ostao živ i mogao još da kupuje drogu:)

Јес оф корс

Рече резигнирани изварани учесни 5октобарске револуције

Ja sam zadovoljan 5oktobarskim promenama. Veruj mi da mi je danas mnogo lepo, samo da onoga nema više. Nikad. Inače, nisam rezigniran, sve mi je bilo jasno kad je ubijen Đinđić. A mene teško da bilo ko može da vara, pogotovo u politici ;)

Ja sam zadovoljan 5oktobarskim promenama. Veruj mi da mi je danas mnogo lepo, samo da onoga nema više. Nikad. Inače, nisam rezigniran, sve mi je bilo jasno kad je ubijen Đinđić. A mene teško da bilo ko može da vara, pogotovo u politici ;)

Цењени господине,молим Вас да се не увредите али Вас и политику дели Кинески зид
Хвала

Hvala glupim Srbima što su doveli gowno na vlast, držali ga tamo i omogućili da mu se familija i drugari nafatiraju para, pa nas zbog toga bombardovali, pa sad moramo da skupljamo milostinju...

"Хвала" кретенима који су славили дсовце кад су молили милошевића да изда србе у Вуковару и Крајини. "Хвала" ђинђићу што је молио нато да не престане са бомбардовањем и не потпише миронвни споразум са милошевићем. "Хвала" кретенима којима је у реду да су такозване демократе продали малтене све у Србији усташама, непријатељима са запада и словенцима. "Хвала" такозваним демократама за тајкуне као што је мишковић.

"Хвала" кретенима који су славили дсовце кад су молили милошевића да изда србе у Вуковару и Крајини. "Хвала" ђинђићу што је молио нато да не престане са бомбардовањем и не потпише миронвни споразум са милошевићем. "Хвала" кретенима којима је у реду да су такозване демократе продали малтене све у Србији усташама, непријатељима са запада и словенцима. "Хвала" такозваним демократама за тајкуне као што је мишковић.

U yebote...:eek:

kako je tebi tesko........:(

Иако често умеш да будеш веома духовит ипак се понекад питам да ли је са тобом ментално све у реду, а у овом случају питам се да ли сада треба да копам СПИСКОВЕ ШТЕТЕ КОЈУ ЈЕ НАТО-мафија нанела бомбардовањем са безбедне удаљености и то са 600 пута јачом силом него што је имала Србија. Званично
процењена штета премашује 150 милијарди $ и само неко ко нема никакве
благе везе са стварношћу може да се радује "поклону" од злочинаца. Да ти
наши кретени уопште имају мало образа и части - тербало је да одбију њихову
милостињу И ДА ПОКРЕНУ ПОСТУПАК ЗА НАКНАДУ ШТЕТЕ а поготово код
чињенице да је мимо очигледне штете учињена још и дугорочна која значи смрт
у најужаснијим мукама јер у Србији је права епидемија карцинома као последица озрачења и бомбардовања, а да не помињем побијене у самом бомбардовању и уништено земљиште, воду... итд.

Кажу психијатри да је жртва често заљубљена у свог џелата - тако и ти. :cool:

Хуманитарно бомбардовање,да нас излече од нас самих.Ето лицемерја милосрдног анћела,пошаљеш смрт а онда се појавиш као спасилац.Док ког има такозваних ''Срба'' спремних да забораве злочине над својим народом и продају веру за вечеру Србији нема напред.Знају они добро какви су Српски политичари и да се неће усудити да спомену а камоли да затраже накнаду штете.

ali opet im je lepse nego pre, ko kaze da nije, laze ili je jednostavno lud.
ratne profitere i lopine iz perioda Slobe ne racunam, njima je svakako bilo lepse

Ма баш тебе брига како је србима на Косову. По тебе су луди они који хоће да се ухвате злотвори који су побили хиљаду српских цивила од окупације 1999 до данас.

За тебе су луди они који се противе продаји малтене свега у Србији непријатељима Србије.

Како је било лепо за такозване демократе кад је милошевић издао србе на Косову и преко дрине и нису морали да буду мобилисани више.

Back