sumnjivo lice
Buduća legenda
- Poruka
- 44.114
nikada nisam ni bioslazem se , ali onda nemoj biti selektivan
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
nikada nisam ni bioslazem se , ali onda nemoj biti selektivan
tek kad vam domoljupce PICINSOK napravi nekoliko ispod cekica, bicete superiorniTako je, svaka raketa zrak zrak ili zemlja zrak je brza od TU160.
Eto razloga da zadržimo naše migove 21, trunkicu su brzi od bombardera.
i ti nekom da kazes da je tupan? sad ce sveto da dodje, da te malo povuce za usiTupan valjda misli da ga ovaj juri da bi revolverom pucao na njega.
Текстови које са ја читао не садрже ту чињеницу о приласку, можеш ли поставити линк на текст у којем си ти прочитао ту вест?Piše da su mu se približili, znači došli mu do kabine i mahnuli mu rukom, na što su prepadnuti Rusi u panici stisnuli pedalu gasa do lima.
Dardi ušpricali glukozu u teglu. Pet novih reči, bajo moj!nekad se pitam da li mozes biti gluplji nego inace svaki put me razuveris kad se logujes na svaki drugi nalog![]()
Kako to? I hteo je da ga primeti drugi neprijateljski avion? Pa to mi nema logike, zar nije najvažnija stvar u tim konfliktima biti neprimećen?![]()
stalno ponavljas iste fraze na svakom od svojih naloga posavski traktoristoDardi ušpricali glukozu u teglu. Pet novih reči, bajo moj!![]()
(kakva glupost nepismenih eSeNeSeSovskih novinara, nisu culi za izum zvani radar)
Koji sveto,i ti nekom da kazes da je tupan? sad ce sveto da dodje, da te malo povuce za usi
Cisto informativno,Ма Ф-35 је смешно коментарисати.
Сећам се колико су само ЕУ чланице НАТО кукале на Торнарда, када није могао да прати ТУ-95 (Медвед, са турбоелисним моторима), без употребе форсажа. Јер Међова крстарећа брзина је блиска максималној (беше око 800 кмх), а Торнардова је ту око 650-700 кмх...А ако упали форсаж, за 2 минута остаје без горива и ТУ-95 умакне док си рекао кобасица...
Није им први пут да се брукају са Руским НЕухватљивим Бомбардерчинама.
Шта би тек она скаламотина Ф-22 могла ТУ-160?
НАТО мртав си, погрешио си 1999. Трагедија те НЕЋЕ заобићи!
S400 to obara ko pracka goluboveKakav prelepi labud od aviona
![]()
*******ija americka nikada ovako nesto nece znati da napravi
najgore sto ne mozete ni da dodjete a da prethodno ne popasete rusku raketu
S400 says that....
Pa mi smo 1999 oborili najskuplji americki avion F117A sa ruskim PVO sistemom starim 50 godina.....
Zamisli tek sta vam radi moderna ruska tehnika
Zato nema letova tamo gde nebo pokrivaju S300/S400/S500
"short video from #Syria #Damascus minutes ago pic.twitter.com/Tx5vl1w5he
— GazaLive (@GazaLiveB2B) November 29, 2018
"To je laž", rekao je portparol izraelske vojske.Syria says it hit 'targets' after alleged Israeli strike on Iranian bases - https://t.co/cMTzd9lRgK
— The News Globe (@TheNewsGlobe) 29. новембар 2018.
Tako je, svaka raketa zrak zrak ili zemlja zrak je brza od TU160.
Eto razloga da zadržimo naše migove 21, trunkicu su brzi od bombardera.
Ruski strateški bombarder Tu-160 umakao je američkim lovcima F-35A, koji su ga pratili iznad Japanskog mora, prenosi kineski portal „Sina“.
Kako se navodi u saopštenju, incident se navodno dogodio 3. novembra. Ruski bombarder je izvodio planski let u međunarodnom vazdušnom prostoru iznad Japanskog mora, a američki lovci F-35A podignuti su kako bi pratili ruskog bombardera.
Međutim, nedugo nakon što su se američki lovci približili ruskom bombarderu, posada ruske letelice je stavila motor u režim forsaža i udaljila se od lovaca F-35A.
Precizirano je da američki lovci nisu na vreme reagovali, tako da su izgubili iz vida rusku letelicu.
Tu-160 je najteža borbena letelica na svetu. Bombarder može da razvije brzinu do 2.200 kilometara na sat i da se nalazi u vazduhu do 25 časova.
koja blamaza lovac/bombarder ne moze stici najtezu borbenu letelicu na svetunista cudno sto ih goloruki huti satiru u jemenu a bogami i goloruki afganistanci
https://www.krstarica.com/vesti/sve...g-f-35-ne-mogu-da-stignu-ruskog-tu-160-video/
Ja sam u peMziji već neko vreme ali ne verujem da si ti čuo za sve nivoe koji idu kada strategijski bombarder ide na borbeni let, šta sve ide pre njega i oko njega...tako da nekakva para f35 ne bi ni došla u situaciju da "zaključa cilj". Ponoviću: ovo je bio trenažni let, najavljen i poznat amerima, tako da su ga u jednom delu otpratili (to se radi i na severu Evrope u međunarodnim vodama vrlo često)...Vidis, ti si dospeo dalje u obrazovanju od tvojih klasica?! Cuo si za radar! Mora da si na pozdoktoratu kod profesora Malise, da li sam u pravu?![]()
Ruski Tu 95 sa propelerima ima skoro istu maximalnu brzinu kao i američki B 52 sa 8 mlaznih motora.Haha.
Znači maleni lovački avion ne može da sustigne ogromnog bombardera.![]()
Tako je, što zna Rus što je nadzvučni avion, misle da je to ko balalajku istesati.Rvacki mig kad bi probao letjeti 2 maha rasuli bi mu se dijelovi diljem kržljave kifle.