Gruban
Buduća legenda
- Poruka
- 44.532
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I u Nisu je u 2004 zapaljena dzamija iz Turskog doba.
Oko za oko.....
I u Nisu je u 2004 zapaljena dzamija iz Turskog doba.
Oko za oko.....
a nasi manastiri na Kosovu iz 12 i 13 veka? Bas si drska i bezobrazna!
To su siptarska posla. Kad su siptari isti narod bili kao mi?
Narod? Ko? Vi ili oni?
To su siptarska posla. Kad su siptari isti narod bili kao mi?
A od kada je to imovina BiH? dzamija u Nisu je bila namenjena Srbima islamske veroispovesti i u vlasnistvu je RS a ne BiH!
Promasio si poentu, ovde se radi o postovanjem prema drugoj veri.
A kao drugo Srbi Islamske veroispovesti ne postoje, ta dzamija je bila za Bosnjake koji su oterani/progonjeni u 19om veku. Zato i ima toliko Bosnjaka u Turskoj.
Promasio si poentu, ovde se radi o postovanjem prema drugoj veri.
A kao drugo Srbi Islamske veroispovesti ne postoje, ta dzamija je bila za Bosnjake koji su oterani/progonjeni u 19om veku. Zato i ima toliko Bosnjaka u Turskoj.
Znaš li ti uopšte gde se nalazi Niš ?
Kakvi Bosnjaci o cemu ti pricas? Vi ste Srbi koji su presli u islam i sad se ponasate kao veci muslimani od muslimana sa Bliskog istoka i izmisljate svasta! Ja sam mislio da su se ovakve podele prevazisle u srednjem veku i da konacno mozemo da zivimo svi na miru i svi zajedno u jednoj drzavi,medjutim se varam!
To je u Vojvodini
Odkud ti ideja da su Bošnjaci nekad živeli u Nišu ?
Posto Srbi Islamske veroispovesti ne postoje, i posto je bila jedna dzamija u Nisu (naravno da ih je vise imalo ali hejteri su ih porusili/zapalili) za koga je bila ta dzamija onda? Za vas, pravoslavne Hrvate?
To je u Vojvodini
a jel dzamija starija od 1992 posto dotad bosnjacka nacija nije postojala?
Posto Srbi Islamske veroispovesti ne postoje, i posto je bila jedna dzamija u Nisu (naravno da ih je vise imalo ali hejteri su ih porusili/zapalili) za koga je bila ta dzamija onda? Za vas, pravoslavne Hrvate?
To ti mislis, ili nije tvoja krivica, to je ti ogorcena okolina ispirala mozak pa sad mislis da smo isti. Pa i zivimo svi na miru, o kakvim problemima pricas sad? Samo nemoj da se varas da smo isti narod.
Još malo ti ćeš i one afričke muslimane početi da nazivaš - Bošnjaci.
Cudno kako je smeo Bosnjacki narod samo izjasnjavati kao Musliman tokom Jugoslavije. A imamo svoju drzavu i pravo (i u Sandzaku) da se izjasnjavamo kao Bosnjaci.